2015. november 25., szerda

450 millió éves idegen chipet fedeztek fel OroszországbanOrosz halászok találtak rá a Kubány folyó partján egy igen szokatlan kőre, amelybe egy furcsa tárgy volt beágyazódva, ami nagyon hasonló a mai elektronikus chipekhez. 


A követ elküldték a Nanotechnológiai Kutatóintézetbe a dél-oroszországi Állami Műszaki Egyetemre,

ahol az első jelentések szerint megállapították, hogy a felfedezett kő kora legalább 450 millió éves.

Ez visszanyúlik egészen azokba az időkbe, amikor az első szárazföldi növények megjelentek a Földön nagyjából 450 millió évvel ezelőtt. Ez szintén egybeesik a traumatikus Ordovícium-szilur kihalási esemény időszakával. Ezt az eseményt úgy emlegetik, mint a második legpusztítóbb kihalást a tengeri életközösségben a Föld történetében, mely mintegy 100 tengeri családot törölt ki, ami az akkori állati nemek 49%-át jelentette. Megtizedelődtek a pörgekarúak és a mohaállatok, és kipusztult a trilobiták, a konodonták és graptoliták sok családja. A zátonyképző fauna nagy része is megtizedelődött. 

 

 

Egyre több bizonyíték kerül elő, melyek betekintést nyújtanak az ősi civilizációk technológiájába, melyeket a mai ember csak éppen elkezdett használni, és amelyek több száz millió évvel azelőttről valók, hogy az ember, vagy bármilyen általunk ismert intelligens létforma kifejlődött volna a Földön. Jelenlegi ismereteink szerint abban az időben fejlett technológia (vagy bármiféle technológia) nem létezett, így ez egy újabb rejtélyes példa arra a megmagyarázhatatlan jelenségre, hogy miért bukkannak fel ilyen, és ehhez hasonló több száz millió éves leletek.

(forrás:ujvilagtudat.blogspot.hu)

Idegen chip kora 450 millió év - videó