2016. november 8., kedd

A gízai piramisok óriási energiagépek? - A hőképek egészen meghökkentő részleteket mutatnak


Lehetséges, hogy a kutatók már találtak bizonyítékot arra, hogy a gízai piramisok hatalmas méretű energia termelő gépek, amit hőképek támasztanak alá?


A "Scan Pyramids" nemzetközi projekt már nyilvánosságra hozta az első eredményeket, miután hő letapogatást hajtottak végre a gízai nagy piramis belsejében. Az eredmények elképesztőek. Szakértők szerint, akik elemezték a gízai piramisokat, "termikus anomáliákat" találtak, mely a tudósok elmondása alapján egy korábban ismeretlen kamrához vezethet a nagy piramis belsejében. Az a tény, hogy léteznek ezek a termikus anomáliák a nagy piramis belsejében komoly rejtély, mert idáig úgy hitték, hogy a hőmérséklet a piramis belsejében állandó, és megegyezik a föld átlagos 20 Celsius fokos értékével.

Egy piramis másolat örvény energiájáról készült Kirlián fotó, melyet Dr. Dee J. Nelson és felesége állított elő egy Tesla tekercs felhasználásával 1979-ben.


Miután a vizsgálatokat hőkamerák segítségével elvégezték, a kutatók több szektort azonosítottak a piramis belsejében, amit nem tudtak megmagyarázni. A hőkamerák hőmérséklet változásokat érzékeltek a piramis szerkezetének alján három szomszédos kő esetében.

A legérdekesebb megjegyzést a "Scan Pyramids" kutatói tették a felfedezést követően: "Nem tudjuk mi lehet, talán egy másik anyag, egy folyosó vagy bármi más... más tudósokkal is le kell ellenőriznünk. Lehet, hogy forró levegő jön ki a piramisból."

A piramis vizsgálata során Mamdouh el-Damaty, a régiségek korábbi minisztere azt mondta, hogy lehet ott valami, egy kis folyosó az alapban, ami felvezet a piramisba elérve egy különböző hőmérsékletű területet.

Ez a megállapítás alátámaszt számos múltbéli elméletet, melyek azt sugallják, hogy a gízai piramisok nem sírok, ahogy azt hitték a távoli múltban. Vannak olyan teóriák, melyek szerint a gízai piramisok valójában hatalmas energia erőművek, melyek kihasználják a Föld természetes energiáját, és valahogy felerősítik azt. A szkeptikusok nevetségesnek találták ezt az elméletet, akik úgy gondolták, hogy ilyesmi lehetetlen.


A piramisok infravörös technológiával történő szkennelése lehetővé tette a szakértők számára, hogy három forró pontot azonosítsanak a piramis közepén, amely szintén magasabb hőmérsékletű, mint a többi blokk.

Ezek az anomáliák arra utalnak, hogy a hő valahonnan alulról érkezik a piramisból. A meghökkentő rendellenességet a nagy piramis keleti részén találták a talaj szintjén, amely oda vezetett, hogy a kutatók szerint számos rejtett kamrát építhettek a piramisba. Egy vagy több ilyen kamra lehet a felelős a hőmérséklet változásokért, melyeket a piramisban kimutattak.

A vizsgálatok újra rávilágítottak arra, hogy a gízai piramisok olyan hihetetlen ősi építmények, melyek még mindig tele vannak rejtélyekkel, melyeket pontosan meg kell még magyaráznunk.

(forrás:ujvilagtudat.blogspot.hu/)