2016. november 11., péntek

Kannabisz olaj mentette meg a 3 éves rákos kisfiú életét, miután az orvosok 48 órát adtak neki

 

Landon Riddle-nél leukémiát diganosztizáltak, és azt mondták az orvosok, hogy 8-10 százalék esélye van arra, hogy egy-két napnál tovább éljen.


“Az egész mellkasa tele volt leukémiás daganattal, ezért nem tudott lélegezni. Elkezdték nála a kemoterápiát, de azt mondták nekünk, hogy valószínűleg nem fog sikerülni,” – mondta Sierra Riddle, a fiú édesanyja.

Két hónapnyi kemoterápia után Landon beteg lett, és nem volt hajlandó enni. Édesanyja szerint naponta akár 50-szer is hányt, és az orvosok végül elvesztettek minden reményt, nem látva más megoldást, mint a kemoterápiát. 


Majd egy nap Landon nagymamája azt javasolta, hogy nézzék meg a kannabisz olaj kezelést.

“Megbeszéltük minden aggályunkat az orvos csapatal Utah-ban, és néztük, ahogy Landon tovább szenved és sorvad, ahogy tömték bele a gyógyszert gyógyszer után. Aztán az édesanyám rábukkant a kannabisz olajra az interneten,” – mondta Riddle.

A család ezután Utah államból Coloradoba utazott, ahol a kannabisz olaj kezelés törvényes volt.

Pár napon belül Landon egyre kevesebbet hányt, és végre elkezdett enni.

“Szívünket öröm töltötte el, hogy a kannabisz visszahozta a mosolyt Landon arcára. Lnadon egyre jobban és jobban van. Olyan, mintha csoda történt volna! Újra mosolyog, és megint elkezdett enni!” – írta Sierra a blogján a kezelés ideje alatt.
 
 

“Ez szörnyű, hogy bárkit ezen a bolygón megvádolhatnak, mert a kannabiszt választja a gyógyszerek helyett. A szívem Adam Koessler-el és Rumer Rose-al, valamint megszámlálhatatlanul sok másik családdal van, akiket érintett a kannabisz tilalom. Készülj fel az életedért való harcra. Ha van egy beteg gyermekünk, ez önmagában egy csata, de meghozni ezt a döntést, egy teljesen új világ. Vastag bőrre, intuícióra és egy erős csapatra lesz szükséged. Ne pazarold az idődet, hogy meggyőződj minden más gyógyszerről, mert több kárt okoznak, mint jót. Ha érzed a gyomrodban, hogy hiba, az valószínűleg helytelen,” – tette hozzá.

Elismerte az amerikai kormány, hogy ez a betiltott növény megöli a rákos sejteket


Az az elképzelés, hogy a marihuána megöli a rákos sejteket, úgy tűnik nem csak összeesküvés elmélet többé.

Amy Willis újságíró szerint az amerikai kormány létre kíván hozni egy weboldalt, amin tanácsokat adnak, hogyan érdemes használni a kannabiszt vagy annak olaját a rák ellen vagy annak megelőzésére.

Willis elmondta, hogy a weboldalra fel fog kerülni, hogy milyen formában érdemes fogyasztani a különböző kannabisz származékokat, például sütőipari termékek vagy gyógyteák formájában. 


A hivatalos kormányzati oldalra fel fog kerülni mire fejt ki a szer jótékony hatást . Ezek például: a Gyulladásgátló hatás, fájdalomcsillapítás, a stressz enyhítésére, tumorellenes hatás, vírusellenes aktivitás és izomlazító hatás, sclerosis multiplex, és még sokan mások.

Az oldal külön figyelmet folytat annak, hogy a kanabisz milyen hatást fejt ki a tumorra a rákos sejtek elpusztítása érdekében.

Az oldalra a következő, az amerikai kormány által kiadott szöveg is felkerül: Ha az egészsége és a daganatos megbetegedések arányának csökkenése fontos számára, akkor vegye fel a kapcsolatot a kormánnyal és tudjon meg többet a kannabisz jótékony hatásáról, ami egy természetes gyógynövény.- mondja Willis.
(forrás: http://mindenegyben.net)

Jelenleg Landon rákja gyógyulóban van - videó