2016. december 10., szombat

Tisulsky hercegnő - Lány a koporsóban. Legalább 800 millió éves!


A professzor szerint a temetés legalább 800 millió évvel ezelőtt volt. A közel jövőben orosz tudósok publikálják felfedezésüket, ami a tudományos világot sokkolni fogja.


Ez megcáfolja a Darwin elméletet, mely szerint az emberiség a majmoktól származik. A nő paleozoikus kor karbon időszakában lett eltemetve, évmilliókkal a dinoszauruszok előtt, bőven a szén képződés ideje előtt, amikor még mindent a növényzet uralt bolygónkon.

Az egész 1969-ben kezdődött a Kemerovo régió Rzhavchik Tisulskago falujában. A szén bánya munkája során 72 méter mélységben Karnaukhov bányász felfedezett egy meglepően pontosan elkészített márvány koporsót. Alexander Alexandrovich Masalygina parancsnok minden munkát azonnal leállíttatott. A koporsót a felszínre hozták és elkezdték kinyitni, leszedegetve a széleiről a megkövesedett gittet, ami a nap hatására tiszta folyadékká vált.


A koporsó fedele, pontosan volt beállítva. Az erősebb tartásért, a belső élek duplán voltak szegélyezve. Tisulsky hercegnő felfedezése sokkolta a közönséget. A koporsó teljesen fel volt töltve egy kristálytiszta rózsaszín és kék folyadékkal. 

Kb 180 cm magas, vékony, szokatlanul szép nő volt, aki kb 30 évesnek nézett ki, európai jellemzőkkel és nagy, széles kék szemekkel. Sűrű sötét barna, vöröses árnyalatú haja volt, némileg fodros és derékig ért. Oldalain puha fehér kezek voltak, rövid, ápolt körmökkel.


Térdig érő csipkés ruhát viselt. Rövid ujjas hímzett felsőt viselt színes virágokkal. Alsó ruha nem volt rajta. Úgy tűnt, nem halott, csak alszik. A fejénél egy négyszögletű, egyik végén lekerekített fém doboz volt,
(mint egy mobil telefon) kb 25 x 10 cm-es. A koporsó kb 10-15 óráig volt nyitva.

Az egész falu látta a csodát. Szinte azonnal beszámoltak a helyi központban a felfedezésről. Értesült a katonaság, nemzetőrség. 14 órakor egy téglavörös helikopter szállt le egy tucat emberrel akik azt mondták, a hely fertőző és elzavarták a közönséget. Ezután lezárták a felfedezés helyét és úgy tettek, mintha egészségügyi veszély lenne.


Elvonszolták a koporsót a helikopterre, de a teher túl nehéz volt és úgy döntöttek, csökkentik a súlyt a folyadék eltávolításával. A kiszivattyúzás után a hulla feketedni kezdett. Majd újra betöltötték a folyadékot és a feketeség gyorsan eltűnt. Egy perc múlva az arca újra piros lett és ismét élethű kinézete lett.

A koporsót lezárták és a helikopterbe tették, a maradványokat celofánba, és a szemtanúkat feloszlatták. A helikopter felemelkedett és elindult Novosibirsk felé. 5 nap múlva az öregedő professzor Novosibirskből Rzhavchikba jött és a helyi klubban felolvasta a laboratóriumi vizsgálat előzetes eredményeit. A professzor azt mondta, hogy ez a felfedezés a történelem rendkívüli felfedezése. A közeljövőben a Szovjet tudósok publikálják felfedezésüket ami a tudományos világot sokkolni fogja.


A temetés ideje legalább 800 millió éves a professzor szerint. Ez megcáfolja a Darwin elméletet, mely szerint az emberiség a majmoktól származik. A nő paleozoikus kor karbon időszakában lett eltemetve, évmilliókkal a dinoszauruszok előtt, bőven a szén képződés ideje előtt, amikor még mindent a növényzet uralt bolygónkon. Eredetileg a koporsó mélyen az erdőben állt. Majd a fák gyökerei oxigén nélkül több száz millió év alatt szilárd szénréteggé alakultak.


Alapvetően felmerült egy földönkívüli verzió is, de a genetikai vizsgálat eredménye 100%-osan megegyezett egy modern orosz emberével. Ma ugyanazok vagyunk, mint elődeink 800 millió évvel ezelőtt. A civilizáció szintje, melyhez a nő tartozott, több mint bármely ismert civilizáció, beleértve a mienket is, mivel a hercegnő öltözetét képtelenek vagyunk analizálni. A felszerelés ahhoz, hogy olyan anyagot készítsünk még nincs kifejlesztve. Nem sikerült felderíteni a rózsaszín-kék folyadék összetételét sem, csupán néhány alkotó komponensét a hagyma és fokhagyma formálásával. A fém dobozról a professzor nem mondott semmit, még tanulmányozásra vár.


Az előadó elment, majd néhány nap múlva a helyi újság egy apró jegyzetet közölt az ereklyéről ami megvilágosíthatná a történteket. Rzhachane tiltakozott az újságban. A felháborodás alább hagyott, amikor hirtelen katonaság vette körül a Tisulsky területet. Rendőrség járt házról házra felkutatni a lázadókat és a helyet ahol találták a sírt, földdel töltötték fel.


Egy személy levelet írta a központi bizottságnak az üggyel kapcsolatban, de a hivatalos verzió szerint 1 éven belül meghalt, szívmegállás miatt. Egy év múlva autóbaleset ölte meg azt a 6 embert, akik felfedezték a koporsót.


1973-ban amikor minden lecsendesült, a Berchikul tó partjainál, 6 km-re a szarkofág megtalálásának helyétől, egész nyáron, késő őszig, nagy titoktartásban végzett ásatás folyt. A munkát katonák és rendőrök vették körül. Egy munkás, aki részt vett a feltárásban, sokáig hallgatott, majd kissé ittasan elárulta, hogy egy ősi temetőt találtak a kőkorszakból. A részleteket nem árulta el, de az egész falu látta a kiásást, hogy a helikopter elvitt valamit, és tudja, hogy több száz sír van a föld alatt Berchikula partjainál.
(forrás: nibirugroup.org - fordítás Horváth Milán)