2017. május 14., vasárnap

Tiltott történelem: Fatima harmadik titkaTényleg próféciát látott három gyermek, Fatima városában, 1917-ben, mely megjósolta az apokalipszis időpontját?

Jacinta Marto (balra), Lúcia de Jesus dos Santos (középen) és Francisco Marto


Tényleg járványra és az egyház pusztulására figyelmeztetett? És a Vatikán valóban egy századon keresztül takargatta mindezt?

Fatima harmadik titkával gondok vannak, megjósolja Róma teljes pusztulását, e mellett arról is szót ejt, hogy gyilkos támadás fogja érni az egyházat, és magát a pápát is.

Szándékosan fedte el a Vatikán Fatima harmadik titkáról az igazságot? Az igazság kiderítésére, a vezető szakértőkkel való találkozáshoz, Portugáliába utazik Jamie.

A hatalmi rendszer nem kedveli, ha új bizonyítékok megkérdőjelezik az örökölt bölcsességet és kétségbe vonja az évtizedek és évszázadok alatt tényként elfogadott elgondolásokat.

Az évek folyamán rendkívüli történeteket temettek vagy titkoltak el, és a bátor embereket, akik megpróbálták elmondani az igazságot akadályozták vagy megbélyegezték illetve mindkettőt tették. Mostanáig.

Az előadó Jamie Theakston megpróbál a legmélyére ásni annak, hogy mit gondolunk, tudunk, menetközben alaposan megvizsgálva, megfontolva, tanulmányozva és elemezve ezeket.

Az olyan történetekkel, mint a templomosok elveszett kincse, Krisztus származása és a Salamon kincse Jamie és kutatói csapata az évszázadok óta eltemetett mítoszokról fedi fel az igazságot.

(forrás:rejtelyekszigete.com)

Fatima harmadik titka- videó:

http://videa.hu/videok/emberek-vlogok/tiltott-tortenelem-fatima-harmadik-titka-cIdh8Zb3SMyPGhhV