2024. május 1., szerda

Medek Tamás spirituális író válaszol 60.



Egy kedves hozzám forduló nagyon különös és megérintő történetét szeretném most megosztani Veletek, amely - az átélő számára - kétséget kizáróan bizonyítja a túlvilág létezését. A levelét változatlan formában közlöm. 


"Kiskorom óta magam előtt láttam dolgokat, amik utána bekövetkeztek, saját édesapám halálát is megálmodtam, és ezért sokáig utaltam is magam, ezekért a kepésségekért, bátyám ezután hitte el nekem hogy nem hülyeséget beszélek. Édesapám lelkét 12 évig magamhoz láncoltam, mert önző voltam, és nem arra gondoltam neki mi a jó. Aztán egy évvel ezelőtt bátyám azt mondta, hogy ne haragudj húgom, valamelyikünknek mennie kell. És a szemembe mondta hogy ő akar, és hogy készen áll. Rá pár napra kaptuk meg az orvostól, hogy olyan szörnyű rákja van, ami nagyon veszélyes, és gyors lefolyású. Bátyám megkért kísérjem el az úton, mivel betegápóló vagyok, nem esett nehezemre a kérés.

Elmesélte, hova szeretné hogy eltemessem, hogyan és miként, közbe napok alatt felismerhetetlen lett az arca, kértem az Istent, hogy szólista magához, mert nem szeretném így látni. Álmomban már akkor megjelent előttem, apukámmal ültek egy tó parton, és apukám azt mondta holnap este indulunk. Én erre azonnal hívtam a temetkezési szolgálatot, hogy készüljenek. És másnap este 10 után az orvos hívott is. Addigra meg volt már rendelve minden. A többi családtagjaim hülyének néztek, és azt mondták elmebeteg vagyok, hogy előre lebeszéltem a temetkezésnél. El kell mondjam, mikor az orvos hívott elkezdtem sírni, aztán jött egy érzés, amit szavakkal nem tudok elmesélni, és olyan nyugalmat éreztem, és szeretetet, hogy sohasem aludtam olyan jól mint aznap éjjel. Teltek a hónapok, én még mindig apuért sírtam, aztán, álmomba eljött bátyám, megérintette a kezem, olyan érintés amit szintén szavakkal nem lehet elmondani, és azt mondta, van egy ajándékom, érezd jól magad. És ott állt édesapám. Olyan volt, mintha egy gyönyörű napot eltöltöttünk volna. Sokszor kértem őt, hol van apu, és boldog-e. Álmomban a szekrényben keresett egy papírt, egy boríték volt, és válasz volt rá írva. Kinyitottam, és egy kép volt benne róla és apuról, ahogy egymás mellett állnak boldogan. Mosolyogva.

Egyszer egy nagyon furcsa üzenetet kaptam, nem is olyan rég, hogy egy angyal átnyújt nekem egy levelet, amiben az áll, tudom, hogy nem erre számítottál, de vissza szeretnék jönni, készen állok.
És kérdeztem egész nap, de hogy fogom megismeri, mi lesz velem ha nem találom meg.
3 nap elteltével, sógornőm, sírva jött be az ajtón, bátyám fiával, és azt mondta, mondania kell valamit, bátyám megjelent álmában, és megkérte had jöjjön vissza, közben én is elmesélem mit írt a levélben, és a fia rám nézett és azt mondta apa leszek.

De olyan is volt, hogy hallottam a hangját, munkába menet, hogy ne az autópályán menjek, és rá egy órára, láttam, hogy pont ahol abban az időben lettem volna a pályán, egy hatalmas baleset történt.
Ezért tudom, hogy nem létezik halál.
Azóta imádom az életemet, amit kaptam, mindenért hálás vagyok, a jóért s rosszért is.

Sohasem láttam még a világon ennyi csodás dolgot, csak mióta ő hazatért.
És a lelkem mélyén, míg itt vagyok boldog és hálás leszek mindenért, de ha eljön az idő alig várom hogy hazatérjek én is."

Ezúton is köszönöm a hozzám fordulónak, hogy hozzájárult a története nyilvános közléséhez!

- Medek Tamás spirituális író - tudatostudat.blog.hu -