2024. július 18., csütörtök

Érzelmi kabát




Ha lenne egy olyan szemüvegünk, amivel látni lehetne a kisugárzó érzelmeket, akkor azt látnánk, hogy az emberek sok-sok érzelmet hordanak. Olyanok az érzelmek, mint a ruhák, - hordjuk őket, rajtunk vannak. Habár láthatatlanok, de hatással vannak embertársainkra. Kisugározzuk őket, aki közel jön az auránkhoz, az érzékelheti az érzelmi kabátot, amit éppen viselünk.

Sok érzelmi kabát van, de az összes, - két fő érzelmi kabát között. A két szélsőség a szeretet és a félelem. Amikor szeretetbe vagyunk öltözve, akkor minden embert, élőlényt olyannak látunk, mint az aranyos kiskutyusokat. Jóság, fény árad belőlünk. A rossz emberekre együttérzéssel tekintünk, mert tudjuk, hogy a szenvedés fogja őket jobb emberré tenni, - tudjuk, hogy nem könnyű számukra a jövő. Minden emberre tudunk jósággal tekinteni, minden ember felé tudunk szeretetet sugározni.

Az emberek érzik a szeretet kisugárzást. Aki szeretetbe van öltözve, ahhoz közelednek, vonzódnak az emberek. Kapcsolódnak vele, mert töltődnek belőle.

A depressziós kimerült emberek állandóan oktalan félelmet éreznek. Félelem kabátot viselnek. Minden embertől félnek, minden emberben veszélyt feltételeznek. Gondolataik gyanakvóak, aggódóak. Az utca túloldalán rajtad gúnyolódnak, rajtad nevetnek. A félelem agresszív viselkedést vált ki, védekező támadást vált ki. Gonoszság és sötétség árad az emberből. A környezetükben lévő emberek azt tapasztalják, hogy lemerülnek, energiavámpírként szívja el az energiát a lemerült ember.

Ha tudatosok vagyunk az érzelmeinkre, akkor reggel nem csak azt dönthetjük el, hogy milyen ruhát veszünk fel, hanem azt is, hogy milyen érzelmet. 
És ha a szeretet mellett döntünk, akkor nem csak másokat fogunk tölteni, hanem önmagunkat is. A világ egy színdarab, a lelkek színészek, egók. Ha levetkőzöd az egót, akkor meglátod, hogy minden lélek egyenlő veled. Testvéreid, lélektársaid. Mindenki egy másik Én. Ki-ki a maga fejlődési szintjén itt a Földi lélekiskolában. Ha képes vagy az általad megítélt rosszakra együttérzéssel tekinteni, akkor képes vagy mindenki felé szeretetet sugározni. Képes vagy egész nap szeretet kabátot viselni.

- Zsigray András -

- - - - - - 

A szeretet frekvenciája-528 HZ - videó