2017. január 21., szombat

Tesla elképesztő UFO-ja



Több mint száz évvel ezelőtt, a huszadik század első évtizedében Tesla egy szabadalmi kérelmet nyújtott be egy különleges repülőgépről, amit ő "a világ első repülő csészealjának" nevezett.
A repülő csészealj tervezése során alkalmazott módszerek egyeznek azon emberek leírásaival, akik azt állították, hogy látták az UFO-t belülről: egy korong alakú kondenzátor, mely akkora méretű, hogy megfelelő tolóerőt tudjon kifejteni a repüléshez ...


Nikola Teslát tartják az egyik leginnovatívabb embernek, aki valaha is élt.

Ha Tesla nem talált volna fel, és nem kutatott volna annyi mindent a maga idejében, akkor a mai technológiánk valószínűleg lényegesen rosszabb lenne. De mit tudunk még Tesláról?

Vajon valóban kapcsolatban állt földönkívüliekkel, ahogy azt nyilvánosan hirdette? Ő volt civilizációnk egyik legcsodálatosabb feltalálója akit ismerünk, tudása és ötletei messze túlmutattak azon, ami életében ismert és elfogadott volt.

Tesla egy zseni volt, találmányainak és elképzeléseinek semmi sem szabott határt.

Több mint száz évvel ezelőtt, a huszadik század első évtizedében Tesla egy szabadalmi kérelmet nyújtott be egy különleges repülőgépről, amit ő "a világ első repülő csészealjának" nevezett.

A repülő csészealj tervezése során alkalmazott módszerek egyeznek azon emberek leírásaival, akik azt állították, hogy látták az UFO-t belülről: egy korong alakú kondenzátor, mely akkora méretű, hogy megfelelő tolóerőt tudjon kifejteni a repüléshez, míg több kisebb kondenzátor tette lehetővé a repülő csészealj irányának szabályozását, amihez egy giroszkópos stabilizáló rendszer társult, és egy elektromos hajtásvezérlés.

És ha mindez nem volna elég, Tesla tovább fokozta; a hajó belseje fel volt szerelve lapos képernyőkkel és külső videokamerákkal, hogy a pilóták a holttereket is láthassák. Tesla UFO-jának szemei voltak, és ezeket elektrooptikai lencsékkel oldotta meg, melyeket negyedkörívben rendezett el, és amely lehetővé tette a pilóták számára, hogy mindent lássanak.


A képernyőket és monitorokat egy konzolra helyezte, ahol a megfigyelő mindent nyomon követhetett a jármű körül, ezen kívül Tesla hihetetlen találmánya nagyító lencséket is tartalmazott, amelyeket a pozíció megváltoztatása nélkül lehetett volna használni.

Alapvetően ez egy hihetetlenül jól megtervezett repülőgép, melyet igazából ma már meg tudnánk építeni. Vagy már meg is építették? Mi történt ezzel a találmányával? Miért nem repülünk az űrbe Tesla hihetetlen vívmányával?

Miközben a szabadalmat megadták, az UFO-nak, vagy inkább nevezzük IFO-nak (azonosított repülő objektum), amit Tesla kielégíthetetlen képzeletének sikerült megalkotnia, volt egy hátránya. Mivel a repülőgép nem rendelkezett saját energiaforrással, szükséges volt, hogy energiát kapjon a vezeték nélküli átviteli tornyoktól, Tesla "szabad energiaforrásaiból".

A finanszírozás hiánya a tornyok fejlesztésének feladásához vezetett, így végül a hajó is homályba veszett, és Tesla UFO-ja, illetve IFO-ja soha nem készült el teljesen. De várjunk csak! Soha?

Ha Tesla ötletei annyira őrültek voltak, mint ahogy néhányan minősítették azokat, akkor az Egyesült Államok titkosszolgálata miért kobozta el azokat nemzetbiztonsági okokra hivatkozva? Csak gondoljunk bele egy percre!

A nagy Nikola Tesla ötletei hihetetlenek, és sok találmánya jóval megelőzte korát, melyeknek célja az volt, hogy hozzájáruljanak a világbékéhez az ingyen energiához való hozzáférés révén, de a kor kormányai és pénzemberei nem követték Tesla elméjének haladását.

Évekkel később úttörő modelljeit és technológiai projektjeit a nácik használták fel (nem úgy, ahogy ő elképzelte), és mostanra a titkosszolgálat a találmányai közül többet is megtagad a nyilvánosságtól.


Az 1940-es évektől kezdve két külön vonalon indult el Teslától az általa tervezett repülőcsészealj létrehozása. Az egyik vonal a Marconi, Genovese illetve csapata, akik 1952-re építették meg Dél-Amerikában a szerkezetet. A másik szál Otis Carr csapata volt, akik 1960 körül Kaliforniában alkották meg az első járművüket.

Ralph Ring 

Az alábbi  videóban Ralph Ring beszél a titkos Tesla jármű megépítésének történetéről. Egy csodálatos interjú arról a tényről, hogy hova fejlődhetett volna már Tesla óta az emberi társadalom, ha nem élnénk a pénzügyi diktatúra elnyomása alatt. Az interjúban nagyon szépen bomlik ki az egyszerű életrajzi beszélgetésből kiindulva annak a heroikus kutatómunkának a képe, mely az ötvenes-hatvanas években a leghaladóbb (ezért elhallgattatott) fizikusokat már eljuttatta a technikai kísérleteik szintjén is az Új Spirituális szemlélethez!
(forrás:ujvilagtudat.blogspot.hu - paramoral.eu)


A Tesla kísérlet – videó:

http://videakid.hu/videok/termeszet/a-tesla-kiserlet-k0PFB6XMdk3djUkL