2018. április 14., szombat

Tokmak Karaul táltos emléke, s üzenete!



" Szólok minden igaz magyarhoz,
aki itt van testével, tiszta lelkével, igaz tenni akarásában.

A füves pusztán végigsuhan az Ős Turáni lélek,
hát ma itt vagyunk, és erről beszélünk,
és ezért gyújtunk együtt tiszta lélekkel szertüzet,
hogy szívünk lelkünk és fohászunk felszálljon a hetedik égbe.
Ott, ahol a dicső múltú Ősök, a mindhalálig Hősök,
akik Zászlót, Esküt, Hazát soha nem cseréltek,
de mindhalálig az Ősi Honért éltek.

Merjél hazádban magyar lenni,
napkelettől napnyugtáig,
és ha azt látod, hogy gyalázzák családod, hazádat,
dobbants oda, hogy NEM TŰRÖM!!!!!

Nincs annyi pénz, nincs annyi kincs, ami felérne azzal,
amit Őseink nékünk igaz szóval meghagytak.
Hűség, Bátorság, Becsület,
ez a magyar lelke és vezérlő szelleme!!! "

Karaul táltos


Koppány nembéli KARAUL Horváth fia: János György 2009. álom havának 19. napján 13 órakor eltávozott a hadak útjára. Az Öregistennel van találkozása. Fontos ügyben járul a Teremtő elé, az ő szeretett nemzete ügyében megy, hogy személyesen mondja el, baj van, nagy baj.
Veszendőben a Nemzet!
Táltosok (tátos) a magyar ősvallás tudó papjai, a magyarok szellemi vezetői, az őstudás birtokosai. Tudásukat a pártus mágusok tudásából eredeztetik.
Közvetlen kapcsolatban állnak a teremtő természettel annak törvényszerűségeit ismerik, használják, így tudásuk messze meghaladja az átlagemberét, szinte természetfelettinek tűnik.

Szertartásaik az ősi magyar napvallás jegyeit viselik:
- egyisten hit,
- a természeti erők mély ismerete,
- a földi életnek a világ kozmikus rendjében való értelmezése.
A táltos jellel születik, így hívatására már születésekor kijelölt, de az nem végzetszerű, csak a tátos iskola elvégzésével teljesülhet be.


Minden őrző tudja az utolsó táltos búcsúszavait :

„Isten kardja csak akkor csillog majd újra és vezeti győzelemre megint a Hunok és Magyarok ivadékait, amikor egyek lesznek újra, mint a hajdani időkben, egy szándék, egy akarat, egy cselekedet, Öregisten parancsa szerint”.

Tokmak Karaul talán egyik utolsó üzenete a nemzethez - videó


Vendégségben Karaulnál

Tatárvár 2007.11.22.

Barátainkkal egy megtisztelő meghívásnak tettünk eleget - Karaulhoz, a somogyi táltoshoz mentünk.

Megnézhettük a sok-sok emléket a "múzeum" szobában. Karaul többször is mondta, hogy nyugodtan fényképezzünk... Először nem akartam, aztán végülis kötélnek álltam. Bekapcsoltam a gépet, elindult a szokásos folyamat - az objektív még helyzetbe állt, majd több másodperc múlva kiírás - az akkumulátor kimerült. Ekkor a gép kikapcsolta önmagát, és utána már nem volt hajlandó semmit tenni.
Az akkumulátorokat előző este feltöltöttem......

A szellemvilág nem akarta, hogy a felszínnel foglalkozzam, jól éreztem, hogy szükségtelen a fotózás.

Poén: amikor hazaértünk, elővettem a fényképezőgépet és 58 alkalommal tudtam be- és kikapcsolni, mielőtt valóban kimerült a telep.

(Forrás: napturul.hu)

Tokmak Karaul az őrző táltos

"Az elfelejtettet, a kiírtottat újra meg kell tanulni."


Egy őrző táltos a XXI. század Magyarországában. Karaul - az utolsó magyar asszonytáltos dédunokája - beszél életéről, a hagyományok őrzéséről. A filmben érdekes szertartásoknak, az ősi magyar virtus újjáéledésének lehetünk szemtanúi. Megismerkedhetünk a sámánság, a táltosság lényegével.

A somogyi táltos is őrzi az összes ősi magyar hagyományt. Ezért őrző táltosnak tartja magát. Horváth Jánost 5 éves korában választotta ki a dédanyja erre a feladatra. Minden ismeretet átadott neki, amit ő is a nagyapjától tanult, az pedig szintén az őseitől. Így öröklődött nemzedékről nemzedékre a tudás. Horváth János a 43. táltos a családban.

- Köszöntelek őseink őse, magyarok Istene: Nap. Szétszórtad parányaidat, s belőle alkottad a turáni szittya magyart.

Koppány nembéli Karaul Horváth fia János György, őrző tokmak karaul táltos ősi magyar szertartás szerint üdvözli a Napot a táltos koronával. Ugyanúgy teszi, mint több ezer évvel ezelőtt élt magyar ősei.


- Ezen a helyen mindennek jelentősége van. A négy nyírfa például a négy égtájat jelöli. Ha valaki megfogja őket, érezheti a föld és a nap energiáját, mondja a táltos.

Horváth János tíz éve költözött Tatárvárra, ősei földjére. Azelőtt Pesten élt, mindig is a magyarok ősei foglalkoztatták. Állítása szerint minden ősi magyar szertartást ismer.


- Enyém az ősi napkereszténységnek a tudása, az ősi rovásunknak az ismerete, tudom hogyan lettek az őseink napkeresztények, milyen régtől fogva, hány ága van az ősi fajtánknak. Ha a táltos nem jó úton jár, akkor a nemzet dolgai elvesznek.

Horváth János nem az egyetlen táltos Magyarországon. Sokan vannak: őrzők, gyógyítók, mindegyiküknek más a feladata. Az ország minden tájáról járnak hozzá az ősi szokások tanulásáért.

(www.nemzetihirhalo.hu)

Karaul Táltos emlékére - videó