2019. március 31., vasárnap

5 egyértelmű jele annak, hogy egy elhunyt szeretted lelke a közeledben van



Nem kell pszichikus médiumnak lennie valakinek ahhoz, hogy kapcsolatba léphessen az elhunyt szeretteivel. Tény, hogy az elhunyt lelkek mindig eljutnak hozzánk szükség vagy az utánuk való vágyakozás esetén.


Fontos üzenetekkel érkeznek, vagy egyszerűen csak azért, hogy megnyugtassanak a jelenlétükkel, és azt szeretnék, ha tudnánk, hogy minden rendben van. Általában azonban hajlamosak vagyunk figyelmen kívül hagyni ezeket a jeleket, és azt gondoljuk, hogy a túlságosan aktív képzeletünk szüli őket, és úgy véljük, hogy ez hozzátartozik a bánat feldolgozásához.

De ha mindannyian jobban képesek lennénk felismerni a tudatosságunkat, akkor megnyugtató érzés volna számunkra, ha tudjuk, hogy soha nem vagyunk egyedül.

Az alábbi öt jel egyértelműen arra utal, hogy az elhunyt szerettünk a közelünkben van.

Érezzük az illatukat

A szaglásunk a legerősebb az érzékeink közül, és csupán egy fuvallat is ezer emléket hozhat felszínre. Az illatok közül a leggyakrabban cigaretta vagy szivar illatáról számolnak be, miközben senki nem dohányzik a közelben. Továbbá sokan említik meg a parfüm és a virág illatot.

Eltűnő és megjelenő tárgyak

Az elhunytakkal kapcsolatban sokan számolnak be arról, hogy egyszerűen "ellopnak" dolgokat otthonról, amelyek csak később jelennek meg a legkülönfélébb helyeken. Úgy érezheti valaki, mintha megzavarodott volna ez elméje, de nem kell aggódni, csak így próbálják meg felhívni a figyelmet.

Ezt a jelet nyilvánvalóan sokan szándékosan figyelmen kívül hagyják. Ellentétes esetben észrevesszük, hogy eltűnt valami, ami nagyon fontos számunkra, és elkezdünk stresszelni miatta. Majd hirtelen a legváratlanabb helyen újra felbukkan, ahol könnyen megtalálható, miközben biztosak vagyunk abban, hogy korábban ott már kerestük.

Megmagyarázhatatlan jelenségek

Nem ritka, hogy az eltávozott szerettünk szelleme képes hatást gyakorolni az otthoni elektromos eszközökre. Előfordulhat, hogy az izzók gyakrabban égnek ki, vagy más eszköz nyilvánvaló ok nélkül elindulnak. Gondolj bele, ha a másik oldalon lennél, te nem ezt tennéd?

Érezzük az érintésüket

Leggyakrabban röviddel azután, hogy a szerettünk eltávozott, lágy simogató érzést tapsztalhatunk akár a hátunkon vagy a kezünkün, ami egyértelmű jele annak, hogy az elhunyt vigasztalni próbál bennünket. Mások annyit érezhetnek, hogy nincsenek egyedül, és érzékelik valaki másnak a jelenlétét a szobában.


Megjelennek az álmainkban

Az élénk álom egy elhunyt szerettünkkel tudatos álom vagy látomás is lehet. Ez az álom erejének köszönhető. Gyakran olyan intenzívek, hogy felébredünk az éjszaka közepén, tele érzelmekkel. Ráadásul lehet, hogy tudatában vagyunk a ténynek, hogy álmodunk, mégsem tudjuk elfogadni.

Könyvajánló:

Lyn Ragan:Kopogtat a túlvilág - Ismerd fel a másik oldalról érkező ajándékokat!

Amikor elveszítünk valakit, a fájdalom mellett a hiányérzet az, amitől a legjobban szenvedünk. S míg a fájdalmat enyhítheti az idő múlása, addig az űr, amelyet a szeretett lény távozása hagy bennünk, csak egyre nagyobb lesz. Úgy érezzük, minket is elnyel, tehetetlenek vagyunk vele szemben. Vagy mégsem?


Lyn Ragan mély meggyőződéssel hiszi - és ebben saját története és tapasztalatai erősítették meg -, hogy halottaink, földi porhüvelyüket levetve, tovább élnek a Túlvilágon. S ahogyan mi is a legbensőnkben őrizzük emléküket, úgy ők sem feledkeznek meg rólunk. Kommunikálnak velünk. Jeleket küldenek. Ezeket az üzeneteket azonban nem mindig könnyű fogni és értelmezni, márpedig mindnyájan egyértelmű jelekre vágyunk.

Egy új nyelvet is fáradságos munka elsajátítani, de a Szellemek Nyelvét megtanulni még nehezebb. Ebben segít Lyn Ragan, aki rendszerezi a Másik Oldalról érkező jelek fajtáit és jelentésüket. A Kopogtat a Túlvilág egyfajta ábécéskönyve ezeknek a jeleknek és üzeneteknek, a halottaink küldte ajándékok megfejtéséhez.

Halott szeretteink kommunikálni akarnak velünk. Ha kapcsolatban szeretnél maradni azokkal a szeretteiddel, akik már elhagyták a földi világot, és fel szeretnéd ismerni a Másik Oldalról érkező ajándékokat, ez a könyv hasznodra lesz!

LYN RAGANt élete nagy tragédiája indította el a spiritualizmus útján. Kedvesét, Chipet meggyilkolták. Gyászából Chip Odaátról érkező üzenetei ragadták ki - a nő azt kívánta tőle, hogy írja meg a történetüket. Míg Lyn első regényén dolgozott, megismerkedett az energiamunka spirituális művészetével, tanulmányozta a reikit, az auraérzékelést és a csakra-kiegyensúlyozást. Később hivatásos aurafényképész, felszentelt lelkész és gyerekkönyvíró lett belőle. Ma Atlantában él.

(forrás:ujvilagtudat.blogspot.com)

Lyn Ragan:Kopogtat a túlvilág:

Féllábbal a túlvilágon: Tapasztalatok az élet és halál közötti mezsgyéről (1. rész) - videó
forrás:jujtube1


Féllábbal a túlvilágon: Tapasztalatok az élet és halál közötti mezsgyéről (2. rész) - videó
forrás:jujtube1