2019. július 21., vasárnap

Hátborzongató üzenetet hozott az ötször is újjáélesztett nő a mennyországból



Tina Hines amint magához tért, azonnal egy papírt és tollat kért, hogy leírhassa, mit látott a másvilágon.

fotó:© Instagram 

Tina Hines huszonhét percig volt halott, miután otthonában összeesett szívelégtelenség miatt.

Az arizonai asszonyhoz a segítség gyorsan megérkezett, de így is majdnem fél órán át küzdöttek az életéért, mire sikerült visszahozni őt a halálból.

fotó:© Instagram 

– A szemei fennakadtak és forogtak, annak ellenére, hogy már nem lélegzett, és az egész teste belilult. Nagyon furcsa és ijesztő látvány volt – mondta az asszony férje Brian, akinek azelőtt sikerült újraélesztenie a feleségét, mielőtt a mentősök odaértek volna.

Hines azonban nem lett jobban, és ismét összeesett a keringése. Összesen ötször élesztették újra, háromszor otthon és kétszer a kórházban. Amikor végre magához tért, azonnal tollat és egy darab papírt kért, hogy leírhasson egy nagyon fontos üzenetet, mielőtt elfelejti.

A mentősök azonban alig értették, hogy mit szeretne, hiszen a betegük nem tudott beszélni a szájában lévő csövek miatt. Végül mégis sikerült megérteniük egymást, Hines pedig remegő kézzel írta le:

"Létezik"

It's real! – ezt írta le Hines a papírra, amint visszatért a halálból © Instagram

Ennél többet azonban nem tudott a papírra vetni, mert ismét elájult. Az orvosainak ezután szerencsére már sikerült stabilizálniuk a beteg állapotát, és Hines túlélte a szörnyű szívrohamot. Még akkor is emlékezett mindenre, miután magához tért.

– Valóságos volt, létezik a mennyország! Minden annyira színes és káprázatos volt – emlékezett vissza az idős asszony a látottakra.

fotó:© Instagram 

Hines unokahúgát, Madie Johnsont annyira megérintette a történet, hogy a papírra vetett írást magára is tetováltatta, majd megosztotta a történetet az Instagramon. A fotójához több mint 38 ezren szóltak hozzá, és sok kommentelő, akiknek szintén volt halálközeli élményük, állítják, hogy ők is hasonló dolgokat láttak, amíg nem vert a szívük.
(forrás:borsonline.hu)

videó forrás:Haki Social Media