2012. május 12., szombat

Duálpár

 

 

"Mindenki a saját, neki rendelt párját keresi. A párját , akivel az idők kezdetén együtt voltak és az idők végezetéig újra össze akarnak kapcsolódni."

 

 


A duálpár tulajdonképpen két erős, önálló lelket jelent, akik saját kisugárzásuk tudatában képesek bevonzani a másikat. elfogadni őt megérteni a létezésének mozgató rugóját.
 Duálpárunk több is lehet, de mégsem találja meg mindenki. Vagy nem e földi létben.  Ha valóban létezik számodra, ez olyan erős vonzás - és persze taszítás is egyben, - hogy biztosan találkoztok majd. Aztán rajtatok áll , hogy mit kezdtek vele. Természetesen ismernünk kell hozzá magunkat, hogy felismerjük őt és a lehetőséget , amit a találkozásunk magában rejthet.


„A duálok azonos forrásból származó, a polaritás rendje szerint szétvált energetikai tudatok. A forrásuk, az alap mintázatuk ugyanaz, ezért örök vonzásban vannak, s keresik egymást a végtelenben. Az egyik a szellem síkjáról közelit, a másik pedig az anyag rendjéből. Nagyon sokáig nem találkozhatnak egymással, mert hiába nagy a vonzás, a taszítás is igen nagy. Ha találkoznak, és energiáik nem letisztultak, és elsősorban a szívcsakra nem elég nyitott, akkor akár ellenségek is lehetnek. Ezért nem volt megengedett számukra eddig a találkozás.”