2012. július 29., vasárnap

Őrangyalod

 

„Olyanok vagyunk, mint a gyermekek, tanítókra van szükségünk, akik pallérozzák elménket és irányítanak; és Isten erre módot is adott, angyalaira bízva, hogy okítsanak és vezessenek bennünket."
(Aquinói Szent Tamás)



 
Az angyalok tér által nem korlátozott, az embernél nagyobb tudással bíró, de nem mindentudó élő valóságok. Nincs fizikai életformájuk és nemük, csak vibrációjuk: fényből és energiából álló lények. Ők a Teremtő és az emberiség közötti összekötő kapocs.
Az őrangyalok olyan hatalmas, többdimenziós szellemlények, akik földi tartózkodásunk idején kísérnek bennünket. Őrangyalunk segít abban, hogy feladatainkat, próbatételeinket megértsük, és könnyebben átvészeljük. Finoman figyelmeztet, ha eltérünk attól a tervtől, ami vállaltunk, mielőtt megszülettünk ezen a planétán. Vigyáz ránk, bátorít minket, üzeneteket közvetít hozzánk, és tanácsokat sugall.
Mindenki kap angyali védelmezőt, aki erre a bolygóra inkarnálódik, de nem mindenki veszi igénybe. Az emberek általában nem is tudnak arról, hogy rendelkeznek egy melléjük kirendelt segítséggel a szellemi világból. Ám az angyaloknak tilos beavatkozniuk védencük sorsába, amíg az nem jelzi, hogy igényt tart rá. Csak akkor léphetnek közbe, ha a rájuk bízott személy életveszélybe kerül, de még nincs itt az ideje a távozásának. Minden egyéb esetben tiszteletben tartják a szabad akaratot.

Fordulj hát bizalommal őrangyalodhoz! Ha komoly gondod vagy beteljesületlen vágyad van, kérd meg, hogy segítsen, és hallgass a tanácsaira! Befolyásolásra, irányításra nem alkalmazhatóak, de örömükre szolgál, ha például harag, bánat, bűntudat energiáinak kitisztítására kérjük őket. Minél erősebb a hited, és minél többet relaxálsz, annál könnyebben leszel képes kapcsolatba kerülni az őrangyaloddal.
(forrás:astronet.hu)



 
Ha ráhangolódunk spirituális énjükre, megtapasztalhatjuk őket. Van aki látja (látók), van aki hallja (belső hang, gondolat által) őket, míg mások érzik jelenlétüket (bizsergést, meleget, simogatást, szélfuvallatot is érezhetnek).