2016. április 4., hétfő

A szinkronicitás okkal történik - Nincsenek balesetek és véletlenek


Rábukkantál egy régi barátra? Látsz valakit, aki ugyanazt a dolgot teszi, vagy ugyanazokat a szavakat mondja, mint te? Vagy talán egy balesetet tapasztaltál meg? Majd azon gondolkodsz, "Óh, micsoda véletlen!", vagy "Nem kerülhettem el ezt a balesetet..." Nos, nem kellene, mert minden egyes véletlen egy üzenetet jelent a számodra. Ami azt illeti, nem léteznek véletlenek és balesetek - csak szinkronicitás van, és minden okkal történik.




A szinkronicitás feltárása - A véletlen mögötti tudomány

Az igazság az, hogy az életünkben minden összekapcsolódik. Kezdve a múlttól a jelenig és jövőig - minden egyes véletlen vagy baleset, amibe belebotlunk, összeköttetésben áll. Nem számít, hogy mennyire kicsi vagy nagy a mozgás, az egész a szinkronicitásról szól.

Akár akkor, mikor úgy érzed, hogy tökéletes napod van és minden simán megy, vagy amikor egy rossz időszakot tapasztalsz meg, melynek során "sok véletlen egybeesés történik," az univerzum egy üzenetet küld neked. Amikor emberek bukkannak fel és dolgok történnek meg egy pontos pillanatban nem egyéb, mint a szinkronicitás, és szerencsére van egy módja annak, hogy ezt elfogadjuk.

Ismered a mondást, hogy "Ha a tanuló készen áll, a mester megjelenik"?

Pontosan ez az, amivel a szinkronicitás magyarázható. Valahányszor, amikor szinkronban vagy valamivel amit igazán akarsz, nagyobb valószínűséggel találkozol ezzel a dologgal, ezért van az, hogy a hasonló emberek "véletlenül" találkoznak. A helyzet az, hogy ők pontosan ugyanarra a frekvenciára vannak hangolva, és a szinkronicitás minden tőle telhetőt megtesz, hogy megfeleljen ennek.

Igen, van módja annak, hogy létrehozzuk a szinkronicitást

Hogy megértsd, hogyan működik a lelki szinkronicitás, itt az idő, hogy elmondjam...

Létrehozhatod a szinkronicitást.

"Hogy a csudába lehet ezt megtenni?" - kérdezheted magadtól.

Nos, a szinkronicitás azon emberek esetében működik a legjobban, akik hiszik, hogy ez igaz. Tehát a kezdők számára ajánlott hinni benne, és nem mindig azt mondani, hogy baleset vagy véletlen történt. Az a helyzet, hogy amikor ezt mondod, akkor egy gyenge lelki jelet küldesz az univerzumnak, szemben az erős jellel, amit az univerzum küld neked azáltal, hogy mindent szinkronizál körülötted.

Ha megértjük a szinkronicitást, és nem szokványosan látjuk a dolgokat, hanem mint egy elkötelezett ember, akkor képessé válunk jobban csatlakozni a belső szinkronicitásunkhoz, és akkor nem kell keményen dolgoznunk, ha azt akarjuk, hogy a dolgok megtörténjenek. Ehelyett csak hinni kell bennük, és hagyni, hogy megtörténjenek különösebb erőkifejtés nélkül.

Szóval, nézzünk szembe a tényekkel.

A szinkronicitás olyan, mint egy tükör, és bármi, amit teszel vagy hiszel, azt visszatükrözi hozzád.

Ugyanakkor, ha elfogadod a szinkronicitás törvényét, akkor képes leszel mélyen csatlakozni, és erős üzeneteket küldeni egy spirituális szinten. Ezen túlmenően jobb emberré válsz, magabiztosabb és elkötelezettebb leszel minden cselekedeted irányába.

Dióhéjban, a szinkronicitás megértése megteremti az összhangot mindenben, amit keresel, és "tudatában" leszel mindennek, ami körülötted történik.

Ne küzdj ellene, hanem lásd benne a lehetőségeket, melyek érted dolgoznak, és nem ellened.

Ha hallottál valaha Murphy törvényéről és hiszel benne, akkor jó úton haladsz, hogy megértsd a szinkronicitást. Igen, ez egy gyakori tény, hogyha valami elromolhat, az idő múlásával el is romlik.

Az elképzelés emögött az, hogy a szinkronicitás ellened is dolgozhat. Azonban ha azt várod, hogy rossz dolgok fognak történni, és továbbra is hiszel Murphy törvényében, akkor a belső negativitásoddal kerülsz szinkronba.

A "véletlen" találkozás mögötti tudomány

Összefutottál valakivel valahol? Azt hiszed, hogy ez véletlen, szerencse vagy előreláthatatlan? A valódi válasz erre a "balesetre" a véletlen találkozás tudománya.

Sőt, ez az oka, hogy megtörténik valami. Mindig van egy ok és egy kapcsolat, hogy lássunk valakit és megtapasztaljunk valamit. A véletlen csak egy illúzió.

A múltunk, a jelenünk és a jövőnk mind összekapcsolódik. És bár lehet, hogy nem értünk mindent, ami velünk történik, mindig van egy ok, és ez az ok egy bizonyos időpontban nyilvánvalóvá válik.

Egy utolsó szó

"A szinkronicitás egy állandóan jelenlévő valóság azok számára, akiknek szemük van rá, hogy lássák." 
(Carl Jung)

Elkezdhetjük észrevenni a szinkronicitást emberekkel, számokkal és eseményekkel stb. kapcsolatban. De ne feledjük el elfogadni a szinkronicitást valódi formájában, mert a szellemi és egyetemes intelligencia így próbál folyamatosan tanítani, elérni bennünket és megosztani a szeretetet, támogatást és útmutatást.

Tanuljunk meg nyitottak lenni a szinkronicitásra, és kezdjünk el élni egy tartalmas életet!

(Forrás: http://ujvilagtudat.blogspot.hu)

dr Daubner Béla Tanít - A Szinkronicitás - videó