2016. április 15., péntek

Egy ember arany piramis otthont épített Illinoisban, amikor csodás dolog történt



Jim Onan-t mindig is lenyűgözte az egyiptomi kultúra, majd egy nap rábukkant egy egyetemi tanulmányra, mely arra utalt, hogy a gízai piramisok egykor energiát termeltek.


Jim szegény sorból származott, Lindával a feleségével 5 gyermeket neveltek, és mindig dolgos ember volt, aki a saját üzletét maga építette fel az alapoktól kezdve. A 70-es években a piramisok egyre népszerűbbek lettek, mivel sok rejtély került napvilágra velük kapcsolatban. A kíváncsisága vezette őt, hogy kisebb piramisokat építsen a háza körül, és az emberek rájöttek, hogy amikor a kezüket a kis piramisok fölé helyezték, valami furcsát éreztek, egyfajta örvénylő energiát, ami a piramis csúcsából származott.


Folytatta a kis méretű piramisok építését, majd úgy döntött, hogy készít egy nagyobbat, egy 4 méter magasságút a saját kertjében, hogy nagyobb léptékben kísérletezhessen. Onan egyik fia botanikus, és az egyetem, ahová járt azt javasolta, hogy neveljenek növényeket a piramis belsejében. Amit tapasztaltak, az megdöbbentő volt számukra, mivel megfigyelték, hogy a növények háromszor olyan gyorsan nőttek a piramisban, mint azon kívül.


Egyik nap Jim arról beszélgetett feleségével Lindával, hogy milyen otthont kellene építeniük, és Linda viccesen azt mondta: "Miért nem építünk egy piramist?", és ez adta neki az ötletet, hogy egy piramis szerkezetű otthont építsen, és végül meg is tette. Egy piramis otthont épített a családjának, ami pontos mása a gízai nagy piramisnak 1:9 méretarányban.


Amikor az építése a befejezéshez közeledett, és a piramis forma testet öltött, valami elképesztő dolog történt. A ház középső részén víz kezdett felbugyogni, és a forrásvíz kezdte elönteni a piramis alsó szintjét. Megdöbbentek és összezavarodtak, majd elvetették azt a tervet, hogy egy belső medencét alakítsanak ki a piramis alsó szintjén, és szakértőket bíztak meg, hogy a vizet átirányítsák a piramis otthonból az azt körülvevő területre.


Egyesek azt mondják, hogy maga a piramis forma segített a víznek felszínre törni, hogy megtöltse a környező területet forrásvízzel. Ez lehet az egyetlen következtetés tekintve, hogy korábban ott nem volt víz, csak akkor kezdett feltörni, amikor a piramis formát öltött.

Ezen túlmenően Jim Onan szenvedélyesen rajongott az egyiptomi építészetért és kultúráért, és elhatározta, hogy arannyal vonja be a piramist. A piramis teljes külső felületét 24 karátos arannyal vonatta be, ami hihetetlen összegbe, egymillió amerikai dollárba került. Jelenleg ez a legnagyobb arannyal bevont szerkezet Észak-Amerikában. Természetesen a piramis nagy figyelmet kapott a helyi közösség és a sajtó részéről, és sokat beszéltek róla. A turisták ezrével kezdtek özönleni, így ezt kihasználva egy turisztikai vállalkozás kerekedett belőle.

Több híresség is érdeklődést mutatott a nem mindennapi építménnyel kapcsolatban. Michael Jackson egy videóklipet szeretett volna készíteni a piramison belül, Muhammad Ali pedig felajánlotta, hogy megvásárolja az arany piramist, mert egy edző létesítményt akart belőle csinálni. Lenyűgöző dolog, hogy a piramis valóban rendelkezik bizonyos fajta energiával, melynek potenciálja eddig felfedezetlen és kihasználatlan.

Egy Ralph nevű ember, aki a piramis építésén dolgozott, munka közben minden nap ivott a forrás vizéből, majd miután meglátogatta az orvosát, azt a hírt kapta, hogy alacsonyabb lett a vérnyomása. Jim azt gondolta, hogy Ralph megőrült, majd azt mondta másoknak, hogy bárki vihet magával a forrásvízből, és az emberek így is tettek, és sokan közülük állították, hogy jobban érzik magukat tőle, vagy bizonyos betegségeket meggyógyított. Mindez lehet a placebó hatás eredménye (elme az anyag fölött), vagy amit már tudunk, hogy a víz élő dolog, és talán a piramis energiája által feltöltődött víznek nagyobb egészségügyi értéke van.
 
A piramis otthon alapja 26x26 méter, magassága 16 méter, teljes lakóterülete közel 1600 négyzetméter. A tulajdonosok egész évben fogadják a látogatókat, erről bővebb információ saját weboldalukon szerezhető: http://goldpyramid.com


(forrás: http://ujvilagtudat.blogspot.hu)

Arany Piramis Ház - videó