2018. november 25., vasárnap

A FÉRJ ELÜLTET 1000 FÁT HALOTT FELESÉGE TISZTELETÉRE


17 ÉVVEL KÉSŐBB EGY LÉGIFELVÉTEL LEPLEZI LE IGAZI INDÍTÉKÁT:

Janet és Winston Howes olyan szerelemben osztozott, amelyről a legtöbb ember csak álmodozhat. Szerelem volt első látásra, és a szerelmük minden nap csak erősebbé vált.


A pár 1962-ben házasodott össze, és Angliában egy vidéki parasztházba költöztek. Röviddel azután, hogy a házaspár beköltözött (Wickwar, Gloucestershire) az álomotthonukba, megszületett a fiuk.

A farm jól jövedelmezett, a kapcsolatuk tökéletes volt, és a fiuk makk egészséges volt. Az életük mondhatni tökéletes volt!

De egy pillanat alatt minden összeomlott …

Több mint 30 éves házasság után Janet hirtelen elhagyta ezt a világot.

Winston llelkitársa, Janet szívelégtelenségben szenvedett és elhunyt, amikor csak 50 éves volt. Winston teljesen kikészült, és a fiuknak fogalma sem volt, hogyan tud tovább élni az anyja nélkül.

Apa és fia egymás sebeit gyógyították, de bármit is tettek, Janet távozása túl sok volt.

ELGONDOLKODTATÓ ÖTLET

Néhány hónappal a Janet elvesztése után Winston egy ötlettel rukkolt elő. Annak ellenére, hogy soha nem tudta visszaszerezni gyönyörű feleségét, úgy gondolta, hogy egy szép gesztussal tiszteleg előtte.

Winston elkezdett dolgozni a réten a ház mellett – egy olyan réten, amelyet Janet nagyon szeretett. Az ötlet az volt, hogy olyan helyet hozzon létre, ahová ő és a fia ellátogathat a nehéz napokon.

Winston Janet előtti hihetetlen tisztelgését évekig titokban tartották, amíg egy hőlégballon fel nem fedte.

A pilóta, Andy Collett úton volt hazafelé, amikor felfedezte Winston művét. Lenézett, és nem akart hinni a szemének!


Évek alatt Winston több ezer fát ültetett, hogy egy nagy, szív alakú erdőt hozzon létre, amely körülveszi a felesége által sűrűn látogatott rétet.

Andy elmondta a Daily Mailnek, hogy milyen érzése volt, amikor a szív fölé repült.

“Van a saját hőlégballonom. Ez volt a legcsodálatosabb látvány, amit valaha láttam az égből. Tökéletes szív volt elrejtve a szemek elől” – mondja Andy.


Bár Andy soha nem találkozott Winstonnal és fogalma sem volt, miért van ott a szív, feltételezte, hogy mögötte egy szerelmi történet van.

Winston elmagyarázta, miért döntött úgy, hogy fákat ültet, s ez a szív alakú erdő több ezer embert mozgat.

“Azt gondoltam ez egy remek ötlet – inspiráló volt – és több ezer tölgyfát ültettem. Miután befejeztük, padot tettünk a mezőbe, kilátással a dombra, ahol éltünk “- mondja Winston.


Nagy tölgyeket ültetett a szív szélén, majd körülötte egy sövényt épített. A szív a Wotton Hill falu felé mutat, ahonnan Janet származik.

Winston nárciszokat ültet évente a közepén, amelyek tavasszal virágoznak. Olyan szép!

“Néha odamegyek oda, csak leülök és elgondolkodok a dolgokról. Ez egy szép és tartós tisztelgés neki, ami évekig itt lesz “- mondja Winston.

Winston tisztelgése a felesége előtt tökéletes hely neki és fia számára, hogy emlékezzen rá.

Semmi sem hozhatja vissza Janetet, de biztos, hogy szerette volna ezt a rétet!

(forrás:harmonikum.com-erdemesszo.club)
 videó forrás:Pravda Report