2018. november 29., csütörtök

Bizonyíték az angyalok létezésére?



Szerinted léteznek túlvilági lények, angyalok? Van túlvilág?

A világ legtöbb kultúrája mélyen hisz az olyan, felsőbb spirituális szinteken élő entitásokban, mint amilyenek a köztudatban az angyalok.


Nem véletlen az sem, hogy ezekben a kultúrákban mind hasonlóképpen jelentek meg.
A föld felett lebegve, varázserővel bírva, szárnyakkal, és fényesség kísérte útjukat.

Ma már sokan csak meséknek, színes mendemondáknak tartják az angyalokról szóló történeteket és ősi, szanszkrit iratokat.

Ennek ellenére az utóbbi években számos olyan bizarr jelenség tanúi voltak egyesek, melyek bizonyíthatják, hogy az angyalokról szóló legendák mind igazak.

Az alábbi videó futótűzként kezdett el terjedni a neten, és egy olyan megmagyarázhatatlan jelenség látható rajta, amire sokak szerint csak egyetlen magyarázat lehet helytálló: angyali jelenés.

Az esetről, illetve magáról a videóról nem tudni túl sokat.
Sem a helyszín, sem pedig a pontos időpont nem ismert. Annyit lehet tudni, hogy ez egy biztonsági kamera felvétele, és egy autó parkolóban volt elhelyezve.

Az egyik pillanatról a másikra egy hatalmas, szárnyakkal rendelkező fényes alak jelenik meg a felvételen, majd később pedig eltűnik.

A videó kapcsán rengeteg szakértőt megkérdeztek arról, hogy mi az, amit látni lehet rajta, de gyakorlatilag senki sem tudott biztosat mondani. Mivel biztonsági kamera felvételről van szó, biztos, hogy nem manipulált a videó.Ezt sok más vizsgálat is alátámasztotta.
(forrás: avilagtitkai.com)

videó - forrás: Joseph Cam-ani


Angyal volt a felgyógyult férfi felett? Szívrohama után készült a különös kép

  
A kép bizonyíthatja, hogy angyalok valóban léteznek.

 Sokan hisznek benne, hogy őrangyalok vigyázzák mindennap az épségünket. Egy férfi szívrohamából felgyógyulva levegőzni ment feleségével, aki a séta közben lefotózta. Később látták csak meg, hogy felette egy angyalszerű alak lebeg: őrangyala lehetett?


 Egy másik különös képet egy georgiai férfi készített, aki elmondása szerint egy éjjel mozgó fényeket észlelt udvarában. Hogy a végére járjon, kamerákat szerelt fel. A felvett anyag bizonyíték lehet az angyalok vagy a szellemek létezésére: az egyik felvételen ez a fénylő, emberszerű alak látható.


Ez a szellemfotókat idéző kép különös történettel bír. Danny Sulivan építész egy alkalommal betért egy ószereshez, ahol egy öreg filmtekercset és néhány régi levelet vett. A levelek egy második világháborús katonától valók voltak, aki arról is írt többek közt, hogy egy katonatársával angyalt láttak, miután 1944-ben kiképzés közben baleset történt: összeomlott egy híd a gyakorlatozók alatt. Aznap éjjel a helyszínen különös fényjelenség volt látható a levelek szerint, amelyet le is fotóztak. Ez a kép látható a levelekkel vásárolt filmtekercsen.

 
 Autóbaleset utáni fotó, amelyet egy, a New York-i tűzoltóságnál dolgozó nő, Sharon Boo készített. Mint munkaköre előírja, a baleset után képekben kellett dokumentálnia a történteket, amelyek közül az egyiken utólag egy angyalszerű alakot fedeztek fel. A kocsi utasai túlélték a balesetet, sokan vélik úgy, az angyal is segíthetett ebben.
(forrás: trueway.hu)

Kapcsolódó írás:
Angyal énekét rögzítették, a világon először! (videó)
https://dszilvia.blogspot.com/2018/04/angyal-eneket-rogzitettek-vilagon.html

Jason Upton és egy angyal - videó
forrás: themaineman2001