2018. április 29., vasárnap

Angyal énekét rögzítették, a világon először! (videó)



Egy zenekar tagjai mesélnek teljes meggyőződéssel arról, hogy koncertjükön egy 3,5 méter magas Angyal énekelt vokált a szólóénekes mellett. Soha ilyen tisztán nem rögzítettek még “idegen” hangot a történelemben! Ez a történet nagyon érdekes, majd meglátod.


Jason Upton és zenekara Louisianában koncertezett (keresztény istentiszteleten egy főiskola auditóriumában), ahol az énekes teljesen eltelt a Szent Lélektől, de ez nála egyáltalán nem ritka. A zenekar egyik tagja, Michael meséli el az első videón a döbbenetes eseményt. Elmondása szerint, rutinszerűen ellenőrizni kezdte koncert előtt a hangberendezéseket, amikor felnézett a mennyezetre és egy ködszerű anyagot látott lebegni ott. Megkérdezte a ház karbantartóját erről, aki lerendezte annyival, hogy nincsenek csövek a mennyezeten, nem tudja mi lehet az. Ekkor Michael megrémülve elrejtőzött a keverőpult mögött. Elmondása szerint, annyira érezte Isten jelenlétét, hogy tudta, VALAMI VAN OTT. Majd egy számára idegen fiú ment oda hozzá – a közönség soraiból -, és nagy hangon kijelentette, hogy egy 3,5 méter magas Angyal áll közvetlenül az énekes mögött a színpadon, szárnyakkal!


Michael elmondása szerint, az Angyalt, csak a fiú látta. Míg a keverőpult mögött volt, a többiek a színpadon, és egyedül Jason énekelte azt a zsoltárt, amit a Szent Lélek közvetített neki, a közönség is csendben volt!

Az alábbi videóban (angolul) Michael magyarázza el, mi történt egész pontosan aznap, amikor énekesüket, Jasont eltöltötte a Szent Lélek és a zenekar valamennyi tagja hallotta az angyali hangot, és amelyet a berendezések is rögzítettek!


Az egyik legszebb hangot fogod hallani, aki Jason mellett vokált énekel majd a felvételen, nagyjából 2:40-től. Tényleg hátborzongatóan szép.

Jason Upton (énekes)

Tisztán hallható, hogy az Angyal együtt énekel vele. Ahogy a dal halad a vége felé, az Angyal éneke egyre hangsúlyosabbá válik. Amikor Jason elkezdett énekelni, akkor ment hátra a fiú szólni Michaelnek az Angyalról, akit az énekes mögött lát. Majd elkezdték kihallani a dalból a másik hangot, és látták, hogy azt is rögzíti a felvevő.

Kíváncsi vagy már az Angyal hangjára, igaz? Hallgasd meg!


Michael nézte a felvevőt és nem akart hinni a szemének. A hangberendezés egyértelműen mutatta, hogy vokál hang is van, de Jason egyedül állt a színpadon! Ekkor azt gondolta, amint vége lesz a dalnak visszajátssza, és ha rajta lesz amit hallott, el fog ájulni. Aztán Jasonra pillantva látta, hogy annak tekintete ingázik, a Szent Lélek hatása alatt áll.

Az istentisztelet után visszamentek a kollégiumba, ahol egy szobában szállásolták el őket. Jason még a Lélek hatása alatt volt, azt mondta Michaelnek, hogy bizseregnek a testrészei, ezért úgy ahogy volt, ruhában lefeküdt, és el is aludt.

Másnap reggel Michael visszament Nashville-be, és lejátszotta a felvételt, amin tökéletesen hallani lehetett az Angyal hangját is! Tényleg majdnem elájult. A stúdióban lévő mérnök szkeptikusan sétált el mellette azzal, hogy ez csak egy pszichoakusztikai anomália, nincs mit piszkálni rajta. Ekkor a férfi kérlelni kezdte, hogy jöjjön vissza és válassza szét az összes hangcsatornát. Erre még hajlandó volt, és amikor elkezdett rajta dolgozni teljesen elképedt, ugyanis egyértelműen úgy hangzott immár, hogy Jason mögött egy másik személy is énekelt. Michael erre megkönnyebbülten felnevetett: “Tudtam, hogy egy Angyal!”

(forrás:http://ujvilagtudat.blogspot.hu- http://illuzio.cafeblog.hu)