2018. április 2., hétfő

Mikor szólal meg Isten az emberben?


A legtöbben nem hisznek Istenben.
Most leírok pár sort, ami erősen elfog gondolkodtatni.

(Rövid tartalom: ebből a cikkből megértheted mit jelent az ihlet, intuitív tudás, transzszerű tudatállapot. Miért ilyen állapotban születnek a spirituális tanítások, legszebb zeneszerzemények, ének-tánc előadások, festmények, szobrok, kutatási felfedezések, legfinomabb ételek, legszebb versek, dalszövegek, forgatókönyvek. Miért ilyen állapotban prédikáltak a próféták, mi történik a megváltozott tudatállapotban az emberrel.)


Donald Neil írt négy könyvet Beszélgetés Istennel címmel. Akik elolvasták, azokat rabul ejtett, a könyvben párbeszéd szerűen beszélget Donald Istennel. Ő kérdez, Isten válaszol a kezén keresztül amelyben egy toll van, és úgy érzékeli, hogy a keze magától megmozdul. Mielőtt ítélkeznénk, olvassunk bele a könyvbe. Olyan összefüggéseket boncolgat, olyan szemszögből látja a világot, annyira bölcs, hogy az olvasó erősen elgondolkodik, hogy halandó képes e volna ilyet leírni. Donald elveszíti mindenét, hajléktalan aki nem akarja elfogadni, hogy a világ ilyen, és kérdezni kezd. És válaszai érkeznek. Megfilmesítették az életét, aki nem akar olvasni az megnézheti a youtube-on fent van a film. Beszélgetés Istennel címmel. A film csak ezt az életszakaszát dolgozza fel, kevés bölcsességet idéz a könyvből, Isten szavaiból, érdemes elolvasni. Főleg a világunkról beszél, és a világunkban várható változásokról.

Mohamed próféta története leírja, hogy Mohamed nem akart együtt működni Gabriel arkangyallal. Állítólag a sivatagban találkozott Gabriellel, aki tanítani kezdte, aki diktálni kezdett neki, elmondta hogy írni fog egy könyvet, amit korának neveznek majd. Miután a találkozás megtörtént, Mohamed sokszor érzett késztetést, hogy tollat fogjon és írni kezdjen. Sokszor álmodott, sokszor álomban érkezett a tanítás, sokszor éjjel kelt fel, hogy leírja a gondolatait. A mai vallásokat elferdítette a pénz, az eredeti üzeneteiktől eltávolodtunk. Akik az iszlám követői, azok azért hisznek Mohamednek, mert olyanokat írt a koránba, amelyet az akkori tudatszint még nem ismerhetett. Nem csak a lélekről írt, hanem a természet felépítéséről, az időjárásról, egyéb tudományos dolgokról. Azért alakult ki az emberek hite, mert halandónak akkoriban nem lehettek ismeretei olyan tudásról, csak az utolsó 100 évben fedeztük fel, igazoltuk Mohamed állításait. Az ember nehezen mond ellent, nehezen magyarázza meg, hogyan lehetséges ez, így kénytelen hinni a szemének, kialakul a hite, elhiszi hogy Mohamed Isten küldötte volt, és Isten üzeneteit közvetítette az emberiség fel. És Jézus, Mózes, Buddha is így kapta a tanításait, írtak és prédikáltak.

Mit jelent prédikálni? Vagy először határozzuk meg azt, hogy mit jelent Isten szavait látszólag önakaratunk kívül leírni? Hogyan mozdulhat meg a kezünk magunktól, ahogy Donald Neil állítja. Próbáltál valaha verset írni? Próbáltál valaha egy dalszöveget megírni? Próbáltál valaha egy film forgató könyvét megírni? Három évvel ezelőtt egy erősebb lelki törés után, én is eldöntöttem hogy kérdezni kezdek, megpróbálok válaszokat kapni, miért alakult így az életem. Azt vettem észre, hogy egy darabig írok, gondolkodok, kérdéseket teszek fel önmagamnak, filozofálok, majd hirtelen megértem, megtelik a fejem gondolatokkal, és azokat leírom. Egy ideig teljesen természetes volt, majd valami megváltozott. Egy idő után azt vettem észre, hogy nagyon gyorsan írok, folyamatosan 4-5 mondat várakozik a fejembe, hogy leírjam, és amit leírok, azt az írással együtt úgy olvasom, mintha könyvet olvasnák. Alig bírtam leállni. Amikor leálltam, akkor visszaolvastam az utolsó 3 oldalt, és meglepődve olvastam, hogy mi mindent írtam össze. És logikailag nagyon kifinomult gondolatokkal találkoztam. Mindeközben nagyon jó érzések járták át a testem.

Ihletet kaptam, ahogy a költőink tudatosították ezt a tudatállapotot. Intuitív írás volt, jobb agyféltekés, csatornázás, automatikus írás, ahogy a spirituális tanok tudatosítják ezt az állapotot. Csakis akkor kerülhet az ihletett állapotba az ember, ha ellazul, ha megnyugszik, és nem erőltetve gondolkodik. Minél jobban sikerül kikapcsolódnia, közel transz állapotba kerülni, ekkor nyilvánul meg Isten az emberből. Én nem tudok zongorázni, de sokszor figyelmes lettem arra, hogy elkezdem ütögetni a billentyűket, és pár perc után elbambul a tekintettem, és jól eső érzés kezd keresztül áramolni rajtam, szinte transzban ütögetem azokat a hangokat, amelyek kiváltják belőlem a finom érzéseket. Ha egy zongora művésznek sikerül elérni ezt az állapotot, akkor nem csak zenét fog hallani a közönség, hanem energiaáramlást is megtapasztal, ami eksztatikus élmény. Látszik az emberen amikor eléri ezt a transzállapotot, teste életre kell, nem csak az ujjaival zongorázik, hanem az egész testével. És az emberek bámulva csodálják, élvezik az energiaáramlást, amit bizsergésnek, mámornak, kéjnek, boldogságnak érzékelnek a testükben. Ugyanezt a transz állapotot éri el a költői is, aki ihletet kap és magától írni kezd a keze. Ugyanebben az állapotban születtek a legszebb festmények, szobrok, művészeti alkotások.

Isten nem csak a próféta szavaiban jelenik meg, nem csak tudásként jelenhet meg. Megjelenhet énekként, hegedű koncertként, zeneszerző műveként, festményként, szoborként, ételként, felfedezésként, és még sok egyébként. A lényeg, hogy az ember teljesen félelem mentes tudatállapotban alkot, azaz a félelem hiányaként szeretettel alkot. Ha ezt a tudatállapotot eléri az ember olyankor gondolat nélkül marad, teljesen ellazul a teste, tekintete picit elbambul, ezt az állapotot hívjuk transz szerű állapotnak. Edison leült egy fotelba, vasgolyókat tett a kezébe, a fotel mellé egy fémtálcát, és ellazult. egészen addig, amíg már majdnem elaludt, elernyedtek az izmai, a vasgolyók kipottyantak a kezéből, és a tálcára pottyanva visszahozták a tudatát az álom kapujából. Se nem aludt, se nem volt ébren, picit bambult, és ebben a teljesen ellazult transz szerű állapotban voltak látomásai, gondolatai, ebben az állapotban kapott válaszokat a kérdéseire. Az összes felfedező erről számolt be, Tesla, Einstein, és az összes többi. Az énektől, a hegedű koncerttől libabőrösek leszünk, a tudás igaz lesz, bölcs lesz, a festmény, szobor gyönyörű lesz, sugározni fog, az étel finom lesz. Minden ami Istentől jön az szép, csodálatos, igaz, bölcs, gyönyörű, finom.

Ha az ember eléri a szeretet tudatszintet akkor megszólal benne Isten. Nagyon el kell lazulni, szinte az ébredés utáni elernyedt félig éber állapotba kell kerülni, hogy Isten megnyilvánuljon, ezért kevesen tapasztalják. A gyerekek sokszor kerülnek ebbe a tudatállapotba. Amikor látod, hogy félig bambulva néz, dudorászik, közben játszik, akkor ebben az állapotban van. Három éve amióta érkeznek Istentől az üzenetek az elmémbe, és kezdem általuk megérteni a valóságunk mélyebb értelmét, háttér-folyamatait, azóta figyelem az embereket, keresem a logikai összefüggéseket írásaim és a valóság között. Van egy jó barátom aki szintén megérintett a tudás, akinek van egy három éves lánya. Sokszor elmondja, hogy a semmiből megszólal a lánya, és mond neki olyan dolgokat, amik csak mélyen spirituálisan értelmezhetőek. Többször láttam én is, hogy a kislány prédikálni kezd. A prédikálás nagyon jellegzetes. Én többször tapasztaltam, hogy nem írás közben érem el a transz állapotot, hanem egy beszélgetés közben. Egy másik spirituális ébredő, tapasztaló emberrel eszmét cserélünk, a gondolatai egyre jobban megnyugtatnak, majd hirtelen olyanokat kezdek hosszan mondani, amik számomra is új információk. Ilyenkor belül várom, hogy megálljon, és picit félek, hogy el ne felejtsem mit mondtam lejegyzeteljem a telefonomba. Sokszor előfordult. És jellegzetes, hogy ilyenkor elbambul a tekintetem, valahova nézni kezdek a térbe, és csak mondom, és mondom. A barátom lánya ugyanezt teszi. Bambulni kezd, és bölcsességeket mond.

Jézus, Allah, Mohamed, és sok szent a történelem során ugyanígy prédikált. Szerintem ők is izgultak, hogy el ne felejtsék miről beszéltek hosszan, habár az övékét lejegyzetelték a tanítványok. Lehet ezért szedték össze őket. Te írd le, mert én se tudom mit beszélek. Könnyen meglehet. Sok ember prédikál napjainkban. Az egyik leghíresebb Kryon. Miért van az, hogy egyes filmjeink mélyen megérintik az embert, mint az Avatar, Mátrix, Felhőatlasz.
Az én megítélésem szerint Isten vezette a kezüket, ezek a forgatókönyv írok elérték a transzállapotot. Nem az egész forgató könyv alatt, de sokszor ihletet kaptak, és órák alatt sok sok oldalt írtak tele a megváltozott tudatállapotban. És miért van az, hogy dalszövegeink tele vannak szeretettel? Rengeteg magyar dal, arról szól, amiről én is írok, ugyanazt elmondja amit felismerek a metafizikáról, életenergia áramlásról, szívcsakráról, gondolat-nélküli állapotról. Csak picit egyszerűbben, romantikusabban. Szemeddel láss, szíveddel érezd - Zambó Jimmy, jól csak a szívével lát az ember - Mester Tamás, szabadság vándorai egész dalszöveg - Demjén Ferenc, akitõl remény lesz a szívekben,
aki csak egyszer is megérezhette - Edda, és szinte kivétel nélkül az össze magyar szívhez szóló szám tele van Istentől érkező tanítással. Én tíz évvel ezelőtt írtam egy könyvet, és ahhoz a Forrest Gump filmzenéjével írtam egy dalszöveget. Amikor három éve visszaolvastam, akkor döbbentem meg, hogy én már tíz éve is csatornázta, intuitívan írtam, megihletődve transz állapotban írtam. Mert a szöveg teljesen megegyezik azzal ami napjainkban történik velem, vagy az emberiséggel.

És te is belekerülsz ebbe a tudatállapotba néha, te is mondasz bölcsességeket, csak nem tudatosítod, hogy mi történt veled. Tudom, mert a mai felfogásommal, megértésemmel visszagondolva az életemre, sokszor megszólalt rajtam keresztül az Isten. Mindannyiunk megtapasztalhatja a megváltozott tudatállapotot, ez nem kiváltság, kiválasztottság, ez félelem mentes tudatállapot, amit mindenki elér, ha legyőzi önmaga tudatát, negatív gondolatait, félelmeit. Ebbe néha besegít a Jóisten. Ma már biztosan tudom, mert megint egy hete írok, egy hete tele van a fejem gondolatokkal, tegnap éjjel vagy hússzor ébredtem fel, hogy leírjam a gondolataimat, felismeréseimet, amely egész éjjel, mint egy rádió áramlottak a fejemben. Kezdetben nem értettem mi történik éjjel velem, miért vagyok féltudatos álmaiban. Ma már értem, hogy egész éjjel pontosan abba a féltransz állapotban maradok, ahol a tudás, tanítás, mint egy rádióállomás áramlik. Három év alatt sikerült megfigyelnem, hogy ezek a 5-10-15 nap hosszúságú megnyílások kozmikus eseményekhez köthetőek. Ha valaki követi az írásaimat a facebookon akkor tapasztalhatja, hogy néha megjelenek, és írok annyit, hogy alig lehet követni, majd eltűnök. Ez pontosan ezért van, mert Földünket hullámszerűen elérik energiaáramlatok, amelyek nagyon magas töltött részecskék, ionoktól kisebb szubatomi részecskék, amelyek hatással vannak az emberi energia rendszerre, segítik az ellazulást, ezzel segítik a transzállapot elérését. Az ősi emberek tudatában voltak ezeknek a kozmikus hatásoknak, legalábbis az egyiptomi misztérium iskolák papjai teljesen tisztában voltak. A három éves tapasztalataim alapján nagyon erős energiaáramlás tapasztalható karácsonykor, téli napfordulókor, tavaszi napéjegyenlőségnél, azaz a napokban, már jó 5 napja nagyon erős, és az őszi napéjegyenlőség is nagyon erőteljes. Talán a legerősebb. Napéjegyenlőségkor a fény egyensúlyba kerül a sötétséggel, ahogy az alvó állapot, az éber állapottal a transznál. Ezen felül a napkitörések után tapasztalható energia áramlások, valamint távoli csillagok kitörései is elérik a földet időszakonként.

Az ember ellazul a kozmikus hatásnak köszönhetően, testén több életenergia áramlik keresztül, több figyelme lesz ilyenkor, jobban megérti, átlátja a környezetében történő eseményeket. Ha az embert folyamatosan félelembe tartják, akkor teste feszült, életenergia kevés, figyelme, agyműködése kevés, ezért könnyen megtéveszthető, irányítható, becsapható. Ezeknél a kozmikus eseményeknél az embereknek kicsit kinyílik a szemük, látni kezdnek, megértik a politikusok turpisságait, és tüntetni kezdnek. Vagy legalábbis mozgolódni. Én tudatosítottam a 2012 decemberi 21 körüli energiabetörést. Igaz, hogy napforduló volt, de az előző években nem figyeltem fel olyan mély nyugalomra, mélylégzésre, amit akkor három napig tapasztaltam. Az ősi próféciák ehhez a naphoz kötik a kozmikus hajnalt, a maja prófécia azt mondja, hogy ekkor megváltozik a kozmikus hang. Meglátásom szerint cserélődik a jang ciklus a jin ciklussal. Az egyik energia folyamatosan félelemben tartja az embereket, tudatlanul tartja, a másik felemeli érzelmeiket, és tudatszintjüket. A kozmikus éjjelből átváltunk a kozmikus nappalba. 2012 december 21 óta egyre több hullám érkezik, és egyre hosszabb ideig marad, emeli az emberiség tudatszintjét, szeretetszintjét. A próféciák szerint 2018 után felgyorsulnak majd az események, lesz egy káosz időszak, amikor az emberiség felfogja, hogy becsapták őket, majd ezután lesz egy békés tudati forradalom, paradigmaváltás, és egy új emberiség születik.

Miért hiszem, hogy ez lehetséges? Mert gyerekkorom óta időszakonként filozofálni szoktam, mély gondolataim lettek, és arra emlékszek, hogy a legtöbb karácsony körül volt. Nem tudatosítottam, de minden napéjegyenlőségnél napfordulónál megváltozott tudat állapotba kerültem. Tedd fel magadnak a kérdést, hogy te vajon nem tapasztaltad ezt? Nézd meg mi történt veled az utolsó héten. Kedvet kaptál verset írni? Vagy valamit művészkedni? Vagy filozofálni? Vagy éjjel gondolataid voltak? Vagy tele voltál életenergiával, boldogsággal? Vagy épp nem jó hatással volt rád az energia, túl erős volt, kifárasztott? Az energia létezik, hatással van gondolatainkra, testünk, agyunk működésére, tetteinkre, cselekedeteinkre. Isten létezik, és arra vár, hogy az emberiség legyőzze a félelmeit, legyőzze az elméjét, amely mindig a legrosszabb jövőképre gondol, legyőzze, ellazuljon, megadja magát, és szeretet érezzen. Félelem nélküli tudatállapotba kerüljön, és akkor megnyilvánul az emberen keresztül, isten megjelenik az emberben. Szeretetet sugároz az emberen keresztül, tanít, csodákat mutat!

Sikeres felemelkedést mindenkinek! Szeretlek benneteket

(Zsigray András)

Hogy van az a viszony a lélek, Isten és köztem? Gunagriha előadása -videó