2018. április 20., péntek

Sylvia Browne: Élet ​a másvilágon és Egy látnok kalandjai


„Nem ​kérek senkit közléseim feltétlen elfogadására. Feltételezem, hogy hozzám hasonló kétkedőkkel van dolgom, tehát inkább végigvezetem olvasóimat a hatvanhárom évnyi utazásom főútjain, mellékösvényein, terelőútjain, amelyeken bolyongva eljutottam az igazsághoz. Mindnyájunkra vár egy túlvilági utazás, és jó lenne, ha félelem nélkül, magabiztos örömmel néznénk az út elébe” – írta könyvéről a szerző.


Érdekli Önöket, hol töltjük az örökkévalóságot:

Másvilági utazásra invitálja olvasóit a neves amerikai látnok és médium, Sylvia Browne. Könyvében áttekinti teljes látnoki pályafutását, felhasználva korábbi tapasztalatait, írásait, látomásait, álmait és hipnózisainak eredményeit. A szerző segítségével bepillanthatunk a Másik Oldal életébe, ahol elhunyt hozzátartozóink türelmesen várakoznak az érkezésünkre. Megismerhetjük azt a helyet, ahol nincs magány és unalom, amely az igazi otthonunk. Megtudhatjuk, miként jut el halálunk után lelkünk a másvilágra, hogyan és miért hagyjuk ott időnként a paradicsomi állapotot, hogy újra megtestesülve folytassuk földi pályafutásunkat. 
Sylvia Browne könyve valódi útikalauz a túlvilági élethez.

Sylvia Browne - Antoinette May:
 Egy látnok kalandjai

 Browne könyve izgalmas, humoros és elgondolkodtató. Miközben olvassuk, észre sem vesszük, s életünk spirituális részével foglalkozunk, feldolgozzuk személyes tapasztalatainkat.


A szerző elmeséli élete legtanulságosabb eseményeit, melyek látnok-mivoltához kapcsolódnak. Már 8 éves korától megjelent számára Francine, aki szellemi vezetőként szegődött mellé. A kislány megtanult együtt élni a szellemvilág lényeivel, különös látomásaival. Könyvének célja megismertetni az emberekkel a látnok valódi kilétét, tudatni velünk, hogy az ilyen, különleges képességekkel bíró személy azért elsősorban ember, és nem szenteskedő, elvont lény. Ugyanolyan, mint akármelyikünk, csak érzékenyebb az átlagembernél.

Az élet a halál után - Sylvia Browne - videó