2018. április 13., péntek

7 különös dolgot tapasztaltak, akik a halálból tértek vissza


Akik átélték a saját halálukat, megtapasztalhatták a halálközeli élmény különös folyamatát, nemcsak a túlvilági élményeket osztották meg, de arról is beszámoltak, milyen drámai változások történtek az életükben. Aki visszatért a halál torkából ezt a hét különös dolgot biztosan megtapasztalja. Mélyen megható és megrázó gondolatok következnek.


1. különös halálközeli tapasztalat: az élet nem büntetés

A halálközeli élmény egyik különös felismerése, hogy az élet nem valami büntetés. Nem teljesen fedi a valóságot az a gondolat, mely szerint azért születünk, hogy az előző életekben elkövetett hibákat jóvátegyük. Nem létezik a szemet-szemért, fogat-fogért-elv, inkább a lelki fejlődés, a boldogság megtapasztalása a cél.

2. különös halálközeli tapasztalat: minden változik

A halálközeli élmények másik különös tapasztalata szerint minden változik, és minden csupán pillanatnyi az életben. Amikor meghalsz, akkor jössz rá, mennyire igaz ez az állítás. Rádöbbensz a halhatatlanságra, és arra, hogy minden megváltozott körülötted. Ahogyan az illúzió is csupán átmeneti és pillanatnyi, az életben valójában minden az.

Bámulatos tapasztalatokkal érkeznek vissza a halálból (Getty) 

3. meghökkentő halálközeli tapasztalat: az élet nagyszerű

Az egyik legfontosabb halálközeli tapasztalat, amiről szinte mindenki mesél, hogy az élet csodás és nagyszerű ajándék akkor is, ha akadnak nehéz és fájdalmas szakaszai. Amíg élsz, valójában nem is tudod pontosan, mit jelent az élet, amikor visszatérsz a halál torkából, felismered az “állítólagos” hibákat. Hibázni lehet, sőt semmi baj nincs vele. Azokból fejlődsz és tapasztalsz.

4. bámulatos halálközeli tapasztalat: elfelejted az ítélkezést

Szinte mindenki ítélkezik önmaga vagy mások felett. Valójában nagyon könnyű ítéletet, kritikát mondani a többiek viselkedése vagy bármi egyéb okán. Akik visszatértek a halálból pontosan tudják, mindenki a maga életéért felel, és mindenki, így te is sokkal boldogabb lehetsz, ha ítélkezés nélkül éled az életed. Buddha tanításai pontosan erre irányítják a figyelmet. Érdemes megfogadni a bölcs tanácsokat.

5. különös halálközeli tapasztalat: a tudás benned van

A halálközeli élményt gyűjtöttek szerint teljesen mindegy, mit tanultál az iskolában, milyen tudást, mennyi diplomát szereztél, a valódi bölcsesség és minden, amire szükséged van, benned rejlik. A megértéstől ugyanakkor távol kerülsz, ezért tűnhetnek fájdalmasnak az életedben szerzett tapasztalatok.

A halálból visszatértek szerint az élet sokkal több, mint amit érzékelünk belőle (Getty) 

6. halálközeli tapasztalat: minden energia és minden szeretet

A halálból visszatérők valamennyien a túlvilágon tapasztalt hihetetlen és mérhetetlen szeretet érzését emelték ki. A szeretet energia, mindenkit körbevesz, a földön mégsem érezheted olyan mértékben, mint odaát. A fizikai testben másként érzel.

7. bámulatos halálközeli élmény: a halál nem olyan súlyos, mint gondolod

A halált fájdalmasnak, nehéznek gondolják a legtöbben. Akik megtapasztalták, azt mondják, egyáltalán nem olyan félelmetes, mint ahogyan a fizikai világban érzékeled. Elköszönni a szeretteidtől sem olyan súlyos és végérvényes, mint amilyennek a legtöbben vélik. Akik visszatértek, pontosan tudják, a Fényben hamarosan újra találkozhatnak elhunyt szeretteikkel. Csodálatos és lélekemelő felismerések, igaz?

(forrás: www.nlcafe.hu)

Akik visszatértek a halálból… - videó