2022. január 25., kedd

1917-ben Rudolf Steiner megjósolt egy vakcinát, amely "kiűzi az emberek lelkéből a spiritualitás felé irányuló minden hajlandóságot


Nem vagyok rajongója Rudolf Steinernek vagy a Steiner iskoláknak, de ez a történet érdekes, és úgy gondolom, hogy Steinernek igaza volt a jóslatában. Dylan Charles

 
Ha egyáltalán úgy érezted, hogy most egy spirituális háborúban vagy, nem vagy egyedül.

A világ legnagyszerűbb tudósai, filozófusai és aszkétái közül sokan úgy gondolták, hogy a világ többdimenziós, és nem fizikai lények élnek benne együtt, jók és gonoszok egyaránt, akik mindig háborúban állnak velünk és egymással.

Ezt nem lehet helyesen megmagyarázni nyelvvel vagy tudománnyal. Bizonyos érzékenységgel kell rendelkezni, hogy a szellemi lények létezése közvetlenül megtapasztalható legyen.

Rudolf Steiner osztrák filozófus, oktató és spiritiszta volt, élete során számos könyvet és közleményt publikált a spiritualitás tudományáról. Az emberi testet spirituális edénynek tekintette, amely nyitott más entitások általi megszállásra.

Ha tudatában vagyunk ezeknek az erőknek, akkor képesek vagyunk elutasítani negatív befolyásukat. Tudattalan maradni róluk annyit jelentett, mint egy levél a szélben.

„A sötétség szellemei most közöttünk vannak. Óvatosnak kell lennünk, hogy felismerjük, mi történik, amikor találkozunk velük, és valódi képet kapjunk arról, hol találhatók. A legveszélyesebb dolog, amit a közeljövőben tehet, az lesz, ha öntudatlanul átadja magát a határozottan jelenlévő hatásoknak." 

- Rudolf Steiner -

Ha az emberek kifejezik természetes emberi hajlamukat a spirituális növekedésre, akkor megszabadulnak a félelemtől és a szorongástól , és hatékonyan kialakítanak egyfajta immunitást a negatív entitások hatásaival szemben. Ha nem, akkor rezgésünk vonzza az ellenséges szellemeket, és öntudatlanul is a befolyásuk alá esünk.

„Vannak lények a spirituális birodalmakban, akik számára az emberi lényekből áradó szorongás és félelem üdvözlendő táplálékot kínál. Ha az emberekben nincs szorongás és félelem, akkor ezek a lények éheznek… Ha az emberekből félelem és szorongás sugárzik, és kitör a pánik, akkor ezek a lények szívesen táplálkoznak, és egyre erősebbek lesznek. Ezek a lények ellenségesek az emberiséggel szemben.

Minden, ami negatív érzésekből, szorongásból, félelemből és babonából, kétségbeesésből vagy kétségből táplálkozik, valójában ellenséges erők az érzékfeletti világokban, akik kegyetlen támadásokat indítanak az emberek ellen. Ezért mindenekelőtt azzal kell kezdeni, hogy a lelki világba belépő személy legyőzze a félelmet, a tehetetlenség érzését, a kétségbeesést és a szorongást. De pontosan ezek az érzések, amelyek a kortárs kultúrához és materializmushoz tartoznak; mivel elidegeníti az embereket a spirituális világtól, különösen alkalmas arra, hogy reménytelenséget és az ismeretlentől való félelmet keltse az emberekben, ezzel is felhívást intézve a fent említett ellenséges erők felé.” 

- Rudolf Steiner -

A jelenlegi világjárvány miatti ilyen mélységes globális félelem, szorongás és pánik miatt sokan kiszolgáltatják saját lelki betegségeiket, és belenyugszanak minden olyan ajánlott viselkedésbe vagy beavatkozásba, amely enyhítheti ezeket az érzelmeket. Ezzel együtt 7 milliárd egészséges ember beoltására törekszik .

Közel 100 évvel ezelőtt, a Sötét Szellemek bukása címmel megjelent 14 esszéből álló sorozatban Steiner figyelmeztetést adott ki a jövő nemzedékeinek a tömegkontroll lehetséges mértékére vonatkozóan, egészen hasonló az Orwell és Huxley által bemutatott víziókhoz . Steiner előre látta a jövőt, amikor az oltások ellophatják lelki természetünket.

Először is egy kis háttér:

„Ebben a tizennégy előadásban, amelyet 1917 végén tartottak négy évnyi európai háború után, Steiner beszél az első világháború mögött meghúzódó összetett szellemi erőkről, az emberiség kísérleteiről, hogy elméletileg tökéletes társadalmi rendet hozzon létre, és arról a sok megosztottságról és zavarról, amely folytatódik a Földön. Az emberiség általában elaludta azt a tényt, hogy a szellemi világokból kivetett bukott szellemek intenzíven tevékenykedtek a Földön. Ez elsősorban az emberi gondolkodásban és a környező világ észlelésében nyilvánult meg. ” 

Az ilyen pusztító álomba zuhanást a materializmus és a hatalom központosításának korszaka jellemezné, amely során a „sötétség szellemei” új technológiák és új elnyomási eszközök kidolgozására ösztönöznék az embereket. Steiner megjegyzései:

„Mondtam nektek, hogy a sötétség szellemei arra ösztönzik majd emberi gazdáikat, akikben lakni fognak, hogy találjanak olyan oltóanyagot, amely kiűzi az emberek lelkéből a spiritualitás felé való haladás minden hajlamát, amikor még nagyon fiatalok. Ma a testeket beoltják egy és más ellen; a jövőben a gyerekeket olyan anyaggal oltják be, amelyet biztosan elő lehet állítani, és ez immunissá teszi őket, hogy ne alakuljanak ki bennük a szellemi élethez kapcsolódó "ostoba" hajlamok.

“. . . Végre módot találnak a testek beoltására, hogy ezek a testek ne engedjék kibontakozni a spirituális eszmék iránti hajlamot, és az emberek egész életükben csak abban a fizikai világban higgyenek, amelyet érzékszervekkel érzékelnek. Az orvosi szakma elbizakodottságából fakadó lelkesedésben az emberek most be vannak oltva a tuberkulózis ellen, és ugyanúgy be lesznek oltva minden spiritualitás iránti hajlam ellen. Ez csak azért van, hogy egy különösen feltűnő példát adjon sok olyan dologra, amelyek a közeli és távolabbi jövőben várhatók ezen a területen – a cél az, hogy zavart hozzanak az impulzusokba, amelyek a fényszellemek győzelme után a földre akarnak áramlani. [1879-ben].” 

- Rudolf Steiner -

Steiner itt csak a vakcinákról beszélt. Hozzászólása nem veszi figyelembe a mai világunkban jelen lévő számtalan hatásnak az emberi spiritualitásra gyakorolt ​​összetett hatását, amelyek mindegyike önmagában is a spirituális kapcsolat ellen hat.

Ismétlem, ha egyáltalán úgy érezted, hogy spirituális háborúban vagy, nem vagy egyedül.

- Dylan Charles -

forrás: aranykorhajnalan.blogspot.com

(1917-ben Rudolf Steiner megjósolt egy vakcinát, amely "kiűzi az emberek lelkéből a spiritualitás felé irányuló minden hajlandóságot" ) eredetileg a Waking Times készítette és publikálta)

- - - - - - - 

Rudolf Steiner beteljesülni látszó jóslata (gyerek-vakcinázás),szövege a leírásban - videó

forrás:Tündérdombi fények