2023. szeptember 23., szombat

Medek Tamás spirituális író válaszol 51.


Egy kedves hozzám forduló történetét szeretném most megosztani Veletek, mely kiválóan bizonyítja a túlvilág létezését. 


"Egy közeli ismerősöm haldoklott, már egy ideje ágyban feküdt, annyira legyengült. Többször látta eltávozott ismerőseit a szoba különböző pontjain, persze az élő hozzátartozók azt hitték, már elmeháborodott lett. Közben édesapán is meghalt, de a haldokló ismerősömnek ezt már nem mondták el, hogy nehogy felzaklassák vele. Viszont azt követően, hogy apu meghalt, már aput is látta az eltávozott ismerősei közül a szobában."

Ugye azt tudvalevő, hogy a az éppen távozni készülő lélek elé mindig érkeznek azon lelkek, akik az adott életében a szerettei voltak, hogy nyugtassák és hogy segítsék őt a szellemvilágba való visszatérésben. A lelkek sok esetben hetekkel is jöhetnek azt megelőzően, hogy a testi halál bekövetkezne. S ezért figyelhetjük meg sok esetben, hogy a haldoklók látják már a korábban eltávozott szeretteiket maguk körül, míg a többi testben élő hozzátartozóik nem. Eleve az a tény bizonyító erejű a túlvilágot illetően, hogy a haldoklók mindig csak olyan személyt látnak maguk körül a látomásukban, akik már azt megelőzően eltávoztak a fizikai világból. 

Az iménti történet viszont különösen kiválóan bizonyítja a túlvilág létezését, hiszen a haldokló csak azután kezdte el látni a hozzám forduló édesapját, miután az (az ő haldoklása közben) meghalt, noha ezt a tényt szándékosan nem mondták el neki. Tökéletesen megfigyelhetjük ebben a történetben tehát, ahogy az eltávozott édesapa a testi halála után eleget tett annak a kötelezettségének is, hogy elé jöjjön egy kedves ismerősének, hogy ő is segítse neki a szellemvilágba való, hamarosan bekövetkező visszatérését.
Egy kapcsolódó cikkemet szeretném még itt ajánlani, melyben arról írok, 
hogy miért is láthatják a haldoklók a korábban eltávozott szeretteiket:

Miért látják a haldoklók a már eltávozott szeretteiket?

- forrás: Medek Tamás spirituális író - tudatostudat.blog.hu -