2016. október 16., vasárnap

Egy “idegen entitást” rögzített egy biztonsági kamera majd több szemtanú is Peruban, Pachacamacban


Egy benzinkút biztonsági kamerája Peruban, Pachacamachoz közel egy sokak szerint idegen entitást rögzített egy másik dimenzióból. Eddig a videófelvételt számos televízióban bemutatták, de senki sem tudja megmagyarázni, hogy mi lehetett valójában ez az “idegen lény” vagy mesterséges, intelligens entitás.


A Pánamerikai főútvonal mentén található benzínkút térfigyelő kamerája Peruban, Pachacamach déli kerületében egy állítólagosan körülbelül fél méter magas idegen lényt rögzített, amely augusztus 22-én hétfőn jelent meg a korai órákban.

A felvételen az látható, hogy a töltőállomáson dolgozó négy ember beszélget, amikor megjelenik a titokzatos “idegen lény“.

A munkások nem értik, mi lehet ez a rejtélyes jelenség, amely úgy tűnik, mintha bizonyos pontokon a föld felett lebegne, majd követik az autópálya irányába, miközben mobiltelefonjaikkal rögzítik a nem mindennapi találkozást.

Az egyik ott dolgozó, név szerint Juan Mauricio Morales megközelítette az “idegen entitást“, miközben ellebegett. Egy kamion látszólag elüti az autópályán, miközben átlebeg felette, de semmi sem történik, és a lény tovább mozogva lassan eltűnik.


A titkozatos lénnyel történt találkozással már több televízió is foglalkozott Peruban, mivel az emberek nem értik, hogy mi lehetett ez a rejtélyes teremtmény.

Érdekes módon nem ez az első alkalom, hogy kamerák fura lényeket rögzítettek.

Talán ez a titokzatos találkozás lehet a bizonyíték az állítólagos más dimenziókból érkező lényekre, melyekkel kapcsolatban egy FBI dokumentum is megállapítja, hogy nem evilági entitások látogatnak bennünket, melyek akár más dimenziókból is érkezhetnek?

Érdemes megjegyezni, hogy Pachacamac pontosan ott van, ahol az egyik legérdekesebb régészeti terület található Peruban. A helyszín mintegy 40 kilométerre délkeletre fekszik Limától, a Lurin folyó völgyében, ahol számos épületet és templomot építettek valamikor i.sz. 800 és 1450 között.

A videó egy hosszabb műsor egyik részlete, ahol bemutatják a biztonsági kamera és a szemtanúk által készített felvételeket.
(forrás:http://ujvilagtudat.blogspot.hu)