2018. december 28., péntek

A halhatatlan szellem



Egyszer, két kisgyereket hallgattam, amint beszélgettek.
Azt kérdezi az egyik:
- Te, szerinted vannak szellemek? 


- Persze - válaszolta a másik gyerek - mindnyájan azok vagyunk.
Ilyen egyszerű volna a dolog? - elmélkedtem magamban, na de hát egy ilyen pici gyerek honnan is tudhatná ezt, hiszen alig, hogy kiszállt még a bölcsőből. Ekkor esett le a tantusz! Bölcső, igen bölcs - Ő, vagy úgy is mondhatnám, Ő még bölcs és nem variál át mindent, mint aki már nem bölcs, hanem tudományos.

Egyszer az egyik tanítványomnak kisfia született. Volt már egy három éves kisleányuk. Amikor az édesanya hazahozta a kisbabát, a leányka így szólt a szüleihez: Szeretném, ha magunkra hagynátok bennünket a kis testvéremmel. A szülők el nem bírták képzelni, hogy miért. Bátorították a gyereket, hogy itt előttük is bármit megtehet. A gyerek nem engedett a kéréséből, kettesben akart maradni az öcskössel. A szülők tanakodtak még egy darabig, aztán úgy döntöttek, hogy szabad folyást hagynak a kérésnek. Magukra hagyták a két kisgyereket, de az édesanya rögtön a kulcslyukra ragadt, a papa pedig a fülével tapadt az ajtóra.

Igen kérem, a kíváncsiság nagyúr!

Néhány pillanat múlva a kisleány így szólt pici, néhány napos öcsikéjéhez: De jó, hogy itt vagy! Nagyon vártalak már! Tudod, én már kezdem elfeledni milyen is volt odaát.

A két szülő mit sem értett eddig az örökkévalóságról, a szellemvilágról, arról, hogy odaátról jövünk, itt vagyunk, majd megyünk és ezt a gyerek nagyon jól tudta. Nem akarta kinevettetni magát a „nagyokkal".

Szellemlátó gyermekek - videó


(forrás:Kovács–Magyar András -szellemvilag.hu)


Radics Ágnes jósnőhöz sokan fordulnak kísértetekkel kapcsolatban. Főleg nagymamák mesélték neki, hogy az unokájuk játszott a nagyapjával, aki már nem él. Egy másik kisfiú azt magyarázta, hogy ő meghalt, és még a sírját is meg tudta mutatni a temetőben. A jósnő szerint ez azért van, mert még az előző életükből törnek a felszínre emlékek.
Mindennapos dologként élik meg a saját szellemlátó képességüket, nem félnek a túlvilági lényektől. Ugyanakkor néhány felnőtt is képes látni a szellemeket. Például ha az utcán látunk valakit magában veszekedni, az nem feltétlenül betegségre, lehetséges, hogy nem tudja megkülönböztetni a két dimenziósíkot, amit lát. Az is sokszor előfordul, hogy hirtelen maguktól leesnek a tárgyak, ilyenkor biztosra vehető, hogy a szellem üzenni akar.

Hogyan vehetjük észre, hogy gyermekünk látja a szellemeket? - videó
forrás: tv2.hu