2018. december 9., vasárnap

dr. Chauncey Crandall: Karnyújtásnyira a túlvilág


 Miképp vértezze fel magát az ember a halál fenyegetésével szemben? Hogyan bocsássuk szeretteinket utolsó útjukra, ahová már nem kísérhetjük el őket? Mi vár rájuk - mi vár mindannyiunkra, ha egyszer letelik az időnk?

Dr. Chauncey Crandall 

Dr. Chauncey Crandall vezető kardiológusként nap mint nap szembesül ezekkel a kérdésekkel. Sokáig úgy gondolta, az orvosi hivatás és a hit között kibékíthetetlen ellentét feszül, az emberi élet bonyolultsága kizárólag természettudományos eszközökkel fejthető meg. Azonban rá kellett döbbennie: a műtőasztalon is történhetnek csodák. Csodák, amelyekre nem adható racionális magyarázat. Csodák, amelyek egy természetfeletti dimenzió bizonyítékai.


A Karnyújtásnyira a túlvilág egy orvos spirituális ébredésének felemelő elbeszélése. Dr. Crandall-lel tartva olyan súlyos betegek újjászületéseivel ismerkedhetünk meg, akikről már mindenki lemondott, s akik a halálból visszatérve a fizikai léten túli valóság eleven tanúi. Megtudhatjuk, milyen a Szentlélekkel találkozni, de azt is, mi történik, ha valakit démonok szállnak meg. Dr. Crandall leukémiával küzdő fiának szívszorító története könnyeket csalhat a szemünkbe, ugyanakkor erőt adhat a legsúlyosabb tragédiák feldolgozásához is.

Néha úgy tűnhet, mindent elborít a sötétség, de tisztában kell lennünk vele: nem vagyunk egyedül.

Dr. Chauncey Crandall vezető kardiológus és hithű evangélikus. A Yale Egyetemen szerzett diplomát, ahol aztán kardiológus kutatóként dolgozott. Több sikerkönyv szerzője, jelenleg három kórházban dolgozik a floridai Palm Beachben.
(forrás: ekonyv.hu)

Kapcsolódó írás:
Amikor a férfi meghalt, az orvos egy fura hangot hallott a fejében - aztán olyan dolog történt, amit senki nem értett
Dr. Chauncey Crandall - A Túlvilág Megtapasztalása-
Sid Roth: EZ TERMÉSZETFÖLÖTTI - videó
 forrás:Csaba N Eva Gegeny