2021. május 30., vasárnap

A lélek láthatatlan világában minden előbb történik

 
Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. 
 
 
Egy párkapcsolat nem akkor születik meg, amikor először meglátjuk egymást, és nem akkor megy tönkre, amikor kívül ellehetetlenül. A lélek láthatatlan világában minden előbb történik. 
 
Ez mindennel így van. Előbb leszel beteg, mint amikor testileg már érzed. Egy rossz pszichológus a tapasztalati folyamatokkal foglalkozik. Egy léleklátó a csírákkal. Látja, hogy milyen jövővel vagy terhes. És amit előbb-utóbb megszülsz.

De jól vigyázz: ezen a csíra-állapoton még változtatni tudsz! Mint a génsebész. Még nincs, csak lenni akar, ha nem változtatsz rajta.

Ez nagyon finom változtatás. Akarattal nem férhetsz hozzá ezekhez a jövődet érlelő csírákhoz, csakis hittel és erős képzelettel. És persze egy előre sejtéssel, előre tudással. Ugye tudod, hogy a gondviselés szavunk bibliai eredetije a providencia – azt jelenti, előrelátás.
Egyedül élsz. De lehet, hogy már valaki jön feléd.” 
 
- Müller Péter -
forrás:life.hu
 - - -
Lélek ébredése - videó
forrás:Tamás Zsuzsanna