2021. május 31., hétfő

Szellem jár a hálószobában


Egészen döbbenetes az a videófelvétel, amelyet egy fiatal lány hálószobájában rögzített a webkamera. Hogy nem trükkfelvételről van szó, az egészen biztos, ahogyan az is szemmel látható, amint szellem suhan végig a hálószobán. 
 
 
Vajon tényleg kísértet jár a fiatal lány hálószobájában? Mindenesetre egészen hátborzongató a látvány, amint az éjszaka kellős közepén váratlanul kinyílik a hálószoba ajtaja, majd valami vagy valaki lehúzza a lány takaróját. A különös árnyék elsuhan a szekrény előtt. Majd újra és újra felbukkan. 
 
 
A Chicagóban élő Iris webkamerája rögzítette a szellemjárást. A lány megrémülve ül az ágyán, és próbálja megfejteni, mégis mi történhet a lakásban. Amíg ég a lámpa, a szellem megbújik, a villanyoltást követően aztán ismét akcióba lép. Pontosan látható a videóban, ahogyan a kísértet árnyéka elsuhan.

Iris kezébe veszi a telefonját, tárcsáz valamilyen számot, feltételezzük, hogy a szellemirtókat hívja. Hogy aznap éjjel semmit sem aludt, az egészen biztos. De mégis, ki tudna nyugodt álomba szenderülni, ha kísértet járja a lakását?

forrás:nlc.hu
 - - - - -
 Szellem a hálószobában - videó
forrás:R M Videos
 
 
A tökéletes védelemről
Cedamus: Nem árt tudni...