2022. március 9., szerda

A kvantumfizika tudományosan igazolja a lélekvándorlás lehetőségét!



Levezették, hogy a reinkarnáció összhangban van a modern tudománnyal 
 
 
Virginiai Egyetem pszichiátere és tudósok szerint ez a felfedezés átalakítja az életről és halálról kialakított képünket… áttörés határán vannak a tudósok?!

A tudomány egyre inkább hajlik afelé, hogy a lélek nem hal meg a fizikai test halálát követően. Sőt, már a lélekvándorlás lehetőségét is bizonyítani látszik… áttörés határán vannak a tudósok?!

Egyre több olyan kutatás és vizsgálat folyik, amely tudományosan igazolhatja, amit a keleti filozófiák vagy az asztrológia hosszú ideje tényként kezelnek: a reinkarnáció, az előző életek léteznek.

A Virginiai Egyetem pszichiátere, Jim Tucker a kilencvenes évek óta vizsgálja a reinkarnáció témáját, miközben az egyetemen több mint ötven éve folynak ilyen irányú kutatások.

Tucker olyan kisgyerekeket vizsgált, akiknél felmerül, hogy emlékeznek az előző életükre.

Elsődleges példája a kétéves James Leininger, akinek visszatérő emlékei vannak egy második világháborús pilóta életéből, és ráadásul olyan pontos adatokat szolgáltat nevekkel és tényleges csatákkal, amelyeket egy ekkora gyerek egyszerűen nem találhatott ki.

Na és hogy jön ide a tudomány?

Dr. Tucker itt Max Planckra, a kvantumelmélet atyjára hivatkozik.

Szerinte Planck elemzése alapján – amelyben az anyag és a tudat összekapcsolódását tárgyalja – úgy tűnik, bár a tudatnak szüksége van az agyra a túléléshez, a tudat nem azonos az aggyal.

Mindez azt jelenti, elméletben lehetőség van rá, hogy a tudat vagyis a lélek egy másik agyhoz, illetve elméhez kapcsolódjon, ami pedig nem más, mint a reinkarnáció.

Ez egy óriási felfedezés, ami mindent megváltoztathat. Az elv lekövetésével hamarosan tudományosan, eszközökkel is kimutatható, mérhető lesz a jövőben.

forrás: vilagfigyelo.com

- - - - - 
 
Kapcsolódó írás
Nagyon közel jár a reinkarnáció bizonyításához két tudós 
 
 Tudatosságunk forradalmi fejlődése – Mi a kvantumszemlélet? 
 
- - - - - - 
 
A kvantumfizikában és hullámgenetikában rejlő Teremtő erők - videó
forrás: Kövesd a Fényt