2022. március 24., csütörtök

A megérzésed nem más, mint a lelked őszinte hangja

 

Nem tudod mihez kötni, nem tudod honnan és miért, de egyszer beléd mar az érzés. És ez az érzés azt mondja: Tedd! vagy éppen Ne tedd! Ostobaság lenne nem hallgatni rá, mert nem véletlen, hogy pont most mondja, pont ezt. 

 
Mikor döntéshelyzet előtt állunk, igazából mindig tudjuk, mit akarunk. Legbelül tudjuk, még ha sokszor annyira döntésképtelennek is látszunk. Hiszen pontosan azért került az a helyzet az életünkbe, hogy meg tudjuk hozni azt a döntést. Tudod, hogy mit akarsz és a lelked ebben fog segíteni Neked.

Csak azt érzed, hogy nyomaszt és rossz érzést kelt. Nem tudod miért és pontosan mit jelent. De érzed, hogy Nem. Miért? Mert valójában nem akarod. A lelked így jelzett Neked. Vagy éppen hirtelen felpezsdülsz és csak azt érzed, hogy kell neked bármi áron. Még, ha először nem is tűnik jó döntésnek. 

Vagy éppen ez látszódna a lehető legjobb döntésnek. Amit valójában akarsz, nem feltétlenül jár együtt jóval vagy rosszal. És mások értetlenül is állhatnak előtte. De ezzel nem szabad foglalkoznod.

Hallgass mindig a megérzéseidre. Mert a megérzéseid a lelked szólamán játszanak. Elvezetnek ahhoz, amit valójában jelentesz. Megmutatják, mire vágysz, mit akarsz, merre kell menned. 
 Figyelj rájuk, fogadd be őket! 
 
A megérzésed nem más, mint önmagad valódi forrása. Igyál bátran belőle!

- Kozma Klaudia -
 
- - - - - - - 
 
 Mik azok az intuíciók?... és miért nem mersz rájuk hallgatni? 1. rész
 
előadó: Földi Gábor
 
 forrás: Erika Némethi 

Mik azok az intuíciók? 2. rész - videó 

Honnan jönnek? Hogyan fejleszd ezt az érzékelésedet? 

előadó: Földi Gábor

forrás: Erika Némethi