2023. május 22., hétfő

Balogh Margit: Akik sokszor élnek


Évszázadokon átívelő reinkarnációs történet

Szepes Mária édesanyjának méltatlanul elfeledett, mindössze egy kiadást megélt és ma már szinte fellelhetetlen okkult-ezoterikus regénye.


Ez a regény évszázadokon átívelő inkarnációs úton vezet végig, ebben hasonlít a Vörös Oroszlán című okkult regényre. Itt érthetjük meg, hogy hogyan kapcsolódunk egymás életébe és mi az az ősi szál, ami mentén haladunk? Milyen spirituális fejlődési utat kell bejárnunk? Milyen új képességeket szerzünk a megismerés során? Hogyan szövi a karma törvénye az életünket? Mit és hogyan kell megtanulnunk, megvalósítanunk a sors által reánk ruházott feladatokból? Ezekre a kérdésekre válaszol a lebilincselően érdekes, ezoterikus-okkult tanításokkal átszőtt történet.

 Idézet a könyvből:

"A legtöbb szerencsétlenséget az életben az okozza, hogy az emberek mindig a földi boldogságot keresik. Azt hiszik, ez a cél. Pedig a cél a megismerés. Azért vagyunk itt, és ha ez van, a földi boldogság is feltárul előttünk."

 "Az ember semmit se várjon kívülről, mert minden lehetősége, gazdagsága, boldogsága belül van."

 "A karma. Nevezhetnők a kör törvényének is. Eszerint, ha valamit cselekszem, annak eredménye visszatér hozzám. Mert az Isten nem büntet, és nem jutalmaz, hanem a lélekbe elültette a törvényt, mely bölcsességen, szereteten, és igazságon nyugszik. E törvény szerint a lélek azt aratja le, amit elvetett."

 "A ma vágya a holnap képessége vagy lehetősége."

- - - - - - - - 

 Szepes Mária - Számmisztika és megható története rövid anyaságáról - videó

forrás: Ecsedi János Krisztián