2023. május 4., csütörtök

Georges Lakhovsky és Nikola Tesla: A többhullámú Oszcillátor (MWO) és a Polaris korong

 
Az MWO lemez Georges Lakhovsky által tervezett Multi Wave Oscillator alapján készült, mely készüléket Lakhovsky, Nikola Tesla segítségével tervezett meg.

Lakhovsky kutatásai során rájött, hogy az emberi test minden sejtjének megvan a maga frekvenciája. Az egészséges sejtek frekvencia sugárzást bocsátanak ki. Valahányszor a test egy része megsérült, gyulladt vagy megbetegedett, akkor a sejtek rezonanciája kevésbé intenzív volt. Amikor a kórokozók, például baktériumok, mikrobák és vírusok átveszik a hatalmat, vagy rákos megbetegedések alakulnak ki megzavarják egészséges sejtjeinket. Azt is belátta, hogy sejtjeink fogadják a kívülről érkező rezgéseket és reagálnak rájuk. Amennyiben ezek a rezgések pontosan ugyanolyan frekvenciájúak, mint a sejt természetes rezgése, akkor a sejt ereje és életereje megerősödik és erősebbé válik. Ha viszont ezek a külső frekvenciák kissé eltérő frekvenciájúak, gyengítik.

Egyik első legendás kísérlete során Muskátli csemetéket fertőzött meg rákos sejtekkel. Egy hét elteltével az össze növényen kialakultak a daganatos sejtek . Az egyik növény köré egy oszcilláló gyűrűt tett. A gyűrűvel védett növényen a daganatok egy hét leforgása alatt eltűntek, a nem védett növények elpusztultak. A gyűrűt a növényen hagyta és a növényből egy hónap után egy hihetetlenül nagy és erőteljes példány fejlődött.


Lakhovsky egy olyan eszközt akart ez alapján megkonstruálni, amely egy nagyon széles spektrumú frekvenciamezőt képes generálni, hogy amikor egy beteget vagy az érintett testrészeket ebbe a frekvenciaspektrumba helyezzük, a beteg sejtek felismerjék saját frekvenciájukat, ráhangolódjanak, és újra rezonálni kezdjenek a saját frekvenciájukon, amitől a betegség eltűnik. A test ellenállóbb lesz a betegségekkel szemben. Elképzelése szerint a test regenerációja, túlmutat a gyógyuláson. A regeneráció a helyrehozhatatlanul sérült vagy elveszett sejtek pótlása újakkal, amelyek ugyanolyan jók. Ez a regeneráció teljesen természetes módon történik; sejtjeink rezonancia (rezgés) frekvenciákból állnak, és regenerálódnak, mert újra a megfelelő frekvenciára kerülnek, ami sok tekintetben a szervezet jobb működését eredményezi. A biorezonancia kifejezést Lakhovsky munkássága hívta életre.
 
 
 Az eszköz megtervezésében Nikola Tesla segített neki. Nikola Tesla, valószínűleg a valaha volt legragyogóbb elme, aki akkor nyújtotta be a szabadalmát a vezeték nélküli energiaátvitelre. Ez a találmány, amely Georges Lakhovsky felfedezésével párosul, megváltoztatta az akkori gyógyítást. Az eszköz magjai az MWO antennák voltak – egy forradalmian új típusú energiaátviteli eszköz. Az MWO antennák energia hasznosítására és továbbítására is képesek nagyfeszültségű tápegység csatlakozott az MWO antennához. Az aktív mód a rövidebb, napi néhány percnél nem hosszabb terápiákra szolgál. 1911-ben, amikor maga is megbetegedett, Lakhovsky-nak pár hetet adtak, ekkor kezdett el komolyabban kísérletezni és csodálatos módon felépült. A később elkészült többhullámú oszcillátorával ezt a bravúrt Lakhovsky sokszor megismételte páciensein. A többhullámú oszcillátor lehetővé tette a gyógyulási folyamatok aktiválását, használták a rák, leukémia, csontritkulás esetén, de külső elváltozások és bőrproblémák esetén is. Lakhovsky munkásságának ez a fontos része 1920-1930 között zajlott. Az olyan országokban, mint Franciaország, Olaszország, Anglia és Németország, Lakhovsky gépei közül több is működött. 1935 után az MWO-t rendszeresen használták a párizsi kórházakban, elképesztő sikerrel. Nagy támogatói voltak Olaszországban ahol 5 klinikán is működött készüléke.
 


A második világháború véget vetett Lakovsky munkásságának. Amerikába költözött és több kórházba kísérleti jelleggel telepítették készülékeit. Dr Disraeli Kobak karolta fel elképzeléseit de röviddel érkezése után 1942.-ben elütötte egy limuzin. Tiltakozása ellenére kórházba szállították ahol máig nem ismert okból 72 éves korában meghalt. Anyagai nagy része eltűnt szinte egy éjszaka alatt. Dr. Kobak 1941 és 1958 között több ezer különböző betegségben szenvedő beteget kezelt a többszörös hullámú oszcillátor segítségével. Sokan merítettek munkásságából pl. a modern bioelektronika , radionika egyik úttörője Dr. Bob Beck, Royal Raymond Rife, Az elektronikai zseni Eric Dollard pedig továbbfejlesztette az elképzelést.

Georges Lakhovsky és Tesla 
 
- - - - - - -
 
 Eredeti Lakhovsky többhullámú oszcillátor  - videó
A videó egy eredeti Lakhovsky többhullámú oszcillátort mutat be. Valaha Dr. Boris Vassileffé volt, az egységet helyreállították.
 

A POLARIS korong Georges Lakhovsky és Nikola Tesla, zseniális tudósok kutatásainak az eredménye, de mai formáját a szerb doktor, dr. Dino Tomic munkássága során nyerte el.
A korong mai formája nem elektromos, nincsen semmiféle elektromágneses kisugárzása, nincsenek mozgó alkatrészei. Egy kis eszköz melynek segítségével könnyebben vehetjük a mindennapok akadályait. Rendelkezésünkre áll egy hosszú nap után, testünkre helyezve segíthet az egyensúlyunk megteremtésében.

Polaris korong: az immunrendszer erősítése

Az élet sokszor állíthat bennünket nehéz helyzet elé, de ha megfelelően levonjuk belőle a tanulságokat, sokszor a nehézségekből sikert kovácsolhatunk. Akik ezt tudatosan teszik, az ilyen jellegű tapasztalásokat lelki fejlődésükre és életük javítására használják.
Egy ilyen élettörténet érkezett hozzánk Csehországból. Marheta Tritova asszony, hivatalos energiaterapeuta osztotta meg velünk dolgait, miszerint elhagyta biztos munkahelyét az állami szektorban azért, hogy teljességében tudjon önmagára figyelni és más embereken segíteni. Őt idézzük: „Kicsi gyermekkorom óta érzem, hogy különbözöm kortársaimtól, van egy különleges adottságom: mindig feltettem magamnak a kérdést, hogyan javíthatok önmagamon saját és mások javára. Nagyon hálás vagyok mindazért, amit átéltem, mindenért, amit legyőztem és túlhaladtam, és azért is, amik ezekhez vezettek. Mindennek az életemben megvolt a maga értelme, és a megfelelő időben történt. Mindannyiunknak szüksége van élettapasztalatokra az előrehaladáshoz, és ha ezeket kihívásként, Isten ajándékaként éljük meg, sokkal előbbre jutunk. Tudatosságomnak és a pontosan időzített ’balszerencsének’ köszönhetően elindultam az energiaterápia-felhasználás képzésén. Sikerült kiiktatnom előítéleteimet, elakadásaimat és a különféle félelmeimet, melyek már régóta megakadályoztak álmaim megvalósításában. Akkor szereztem tudomást a Polaris korongról, amit azonnal szerettem volna ki is próbálni. Ebben belső hangom is megerősített. 

 
Polaris korong

Amikor megérkezett, dr. Tomic útmutatása szerint jártam el, és szinte hihetetlen tapasztalatokat éltem meg. Intuícióm jelentősen kiélesedett és sokkal könnyebben kerültem meditatív állapotba, amint a Polarist a napfonatcsakrámra helyeztem. Egyórányi kezelés után megnőtt az életerőm, vidámabb lettem, tele erővel, még úgy is, hogy majdnem este volt. Ugyanebben az időszakban egész családom influenzás volt, és hirtelen ötlettől vezérelve elhatároztam, hogy a koronggal megpróbálom őket kezelni. Képzeljék, nem kellettek szirupok, a Polarist a mellkason tartva már egy este után felszakadoztak a lerakódások és kiköhögték. Nagyon kellemesen hatott a szinuszokra és homlokra helyezve is, így a fejfájásokat is orvosságok nélkül hagyták hátra. Édesapám jobb bokája megsérült azokban a napokban. Attól tartott, hogy munkába se tud vele menni. Rákötöttük a bokájára a korongokat, zoknival rögzítettük, és reggel nemhogy a duzzanat tűnt el, de járni is kitűnően tudott. Attól kezdve mindennap kísérleteztünk a koronggal. Szomszédasszonyunk kutyáján is alkalmaztuk, mert súlyos szemgyulladástól szenvedett. A korongra helyezett energetizált vízzel mostuk át a szemét, majd naponta többször ölünkbe véve a Polaris korongot a szemére fektettük. Három nap alatt a fertőzés megszűnt. Minden barátnőm, akik a menstruációt erős fájdalmakkal élték meg, használja a Polaris korongot, és így gyógyszerek nélkül vannak túl rajta. A Polaris koronggal az én életem is kezdett megváltozni. A nagy vágyam másokat motiválni és útkeresésükben támogatást nyújtani, hogy összhangban éljenek önmagukkal, a világgal szeretetben és egészségben. Látomásaim megvalósításához berendeztem egy kis helyiséget kisvárosom központjában, ahol az energiaterápiát alkalmazom, csakrákat harmonizálok a Tesla-féle Polaris koronggal, mindezt egy speciálisan komponált zenével kísérve. Az energiaáramlás így igen erőteljes, ami a kezelés végére maximális ellazultsághoz és feltöltődéshez vezet. Köszönet dr. Tomicnak. Kívánom, hogy minél több emberhez eljusson a Polaris korong jótékony hatásainak híre.”
Azt mondják, a betegség egy figyelmeztetés, hogy életünkben valamit változtassunk. Amennyiben felismerjük, mi az, ami gátol és akadályoz bennünket az egészséges, elégedett életben és változtatunk rossz szokásainkon, a Polaris korong támogatásával mi is csatlakozhatunk a bajaikból sikert kovácsolók táborába.
Az immunrendszer erősítése érdekében kifejezetten javasolt a Polaris korong használata, hogy ellenállóvá váljunk a jelen helyzetben fennálló veszélyekkel szemben.

A Polaris széleskörűen alkalmazható, mindenekelőtt az alábbiak esetében:
mindenfajta fájdalom, nőgyógyászati és urológiai
problémák, gerinc- és csuklófájdalom,
elhízottság, libidó- és potenciagyengülés,
sterilitás, aranyér, székrekedés, bél-, tüdő-,
szív-, pajzsmirigy- és szinuszproblémák, fejfájás,
álmatlanság, rossz hangulat...

Dr. Dino Tomic

A megalkotójáról:
Dr. Dino Tomić szülész-nőgyógyász szakorvos
20 éve foglalkozik a klasszikus medicina
korlátain kívül eső más gyógykezelési
módok felkutatásával: kvantum- és biorezonanciás
medicinával, homeopátiával,
akupunktúrával és energiatechnikákkal.

 Alkalmazási terület:

http://polariskorong.hu/hasznalat/ 

 forrás: Természetgyógyász Magazin

- - - - - - - 

 PolarOid® - videó

forrás:PolarAid Health Inc.