2015. május 18., hétfő

Egységes Multiverzum


Itt az ideje végre belátnunk, hogy egy hatalmas egész rendszer, egy élő organizmus részei vagyunk s ha nagyobb szemszögből akarjuk tekinteni, akkor azt is láthatjuk, hogy mindnyájan az univerzumunk részeit képezzük. 




Sok-sok milliárd esztendős csillagporból vagyunk, minden létezés, alak, működés s folyamat ezeknek az eredménye, mert nincsen más s különböző, csak az egységes egy, ami mindennel összefügg.

A falevél is tartalmazza a vizet, a napfényt, a levegőt s a földet. Még is minden egyén egyszeri s megismételhetetlen, mindnyájan különlegesek vagyunk, létezésünk szükséges, céltudatos. Ha szétnézel a már matematikailag meghatározhatatlanul végtelen fényévekre, bárhová, minden részecske, minden por, minden égitest, minden szupernóva úgy is él, hogy halottnak hisszük, a világegyetem tágul, a csillagok és bolygóik szisztematikusan fejlődnek, a kvantumfizika szubatom-óceánjai pezsegnek, nyüzsögnek és az üstökösök szüntelenül rohannak elipszis pályájukon, mindennek van célja s hivatása, mindennek van értelme s küldetése.

Az Univerzum egy élő, tudatos szuperorganizmus, amely mindent formál s kialakít. Érez, gondolkozik, reagál, fejlődik, szaporodik. Egy-egy galaxisban több százmilliárd naprendszer honol s több galaxis található, mint amennyi homokszem létezik a világ összes tengerpartján, ha ez nem volna elég, végtelen számú Univerzum létezik a Világegyetemeket átfogó Multiverzum birodalmában.

Csodálatos érzés tudni, hogy te is része vagy ennek a hatalmas egységes egynek, hogy az életed az összes szubatomi részecskékkel, mikroszkópikus élettel, az élettelennek tűnő fagyott porszemekkel... az örökmozgó atomokkal, a csillagok fényével... a sűrű pulzárokkal, félelmetes fekete lyukakkal... a bolygókkal s csillagokkal... mind-mind összefüggnek.

Minek kell intézményesített vallás, ha ezt az érzést tudod s felfogod? Ez a tudat maga az Isten, maga a Teremtő. Barangoljuk be együtt hogyan működik ez az Isten, a Multiverzum s milyen szabályai léteznek, amelyek magyarzátot adhatnak a Mindenség titkaira, hogy mi a létezés célja, kutassuk fel együtt az Egységes Multiverzumot.

Utazásunk során érinteni fogjuk a mikrokozmosz parányi kvantumfizikai világát, egészen a húroktól, áthaladunk az atomi szerkezeteken, hogy megleljük a hasonlóságot, az azonosságot a mikrokozmosz s a makrokozmosz között. Látni fogjuk, hogy a Multiverzum teljes egésze összefüggő, egységes, a felépítése pedig holografikus szerveződésű, valamint azt is, hogy mi a kozmikus körforgás menete. Olyan jelentőségeket fedezhetünk fel, amelyeket már a legősibb idők óta kutat az emberiség. Vegyen egy mély lélegzetet, üljön le s vegyen részt projectünkben, aminek a címe: Egységes Multiverzum.

(forrás: Koncz Attila - youtube.com)

Egységes Multiverzum Project - videó