2016. május 30., hétfő

Aratás



Biztosan emlékszel még arra, amikor azt mondtam, hogy minden gondolatod biztosan kikelő mag. Ez a kijelentés maximálisan megállja a helyét, hiszen az elmédben zajló folyamatok tökéletes szimbiózisban jelennek meg a külvilágban.


Ez ugyanis a te terméked, a te teremtésed, a te kikelő magod, amit elültettél egyszer. Nem biztos, hogy tudatosan, de ennek a jutalma minden esetben az aratás. Hogy ez pozitív vagy negatív élményként jelenik meg az életedben az kizárólag csak is rajtad múlik.

A legtöbb mag jó földbe hullik, a te életedben ráadásul akkora csodaként jelenhet ez meg, hogy abszolút nem számít a talajnak a minősége, ugyanis minden esetben terméssé alakul. Vagyis gyümölcs lesz belőle, de nem mindegy, hogy boldogságban fogyasztod az élet zamatosan édes ízét, vagy keserűséggel és gyötrődéssel tapasztalod meg.

Ha már learatod amit elvetettél, akkor érdemes figyelmet szentelned gondolatod magvainak fejlődésére. Gondozd őket, hiszen akkor energiát adsz nekik és az a program fog megnyilvánulni belőlük, amiket te helyeztél el bennük. Ez a figyelem komoly belső munkát igényel kezdetekkor, de érdemes belefektetni az energiát, hiszen a kert is csak akkor válik csodává, ha időt és energiát teszel bele.

A kert maga az életed és gyönyörűsége a maga sajátos harmóniájában akkor válik a tieddé, ha hajlandó is vagy foglalkozni vele. Ne habozz hát! Tudd, hogy mindig jó minőségbe veted a magokat és az biztosan ki is fog nőni! Áldásként jelenik meg az életedben és az aratás lesz a csúcspont. Vagyis a vágyaid és céljaid megvalósulásának pontja. Minden ami siker, boldogság és szerelem, a tied. Vesd el, törődj vele és arasd le! Éld meg a csodát, hiszen ezért vagy itt! És nálad nincs profibb kertész, olyan lesz a kerted, amilyen te magad vagy.

A Mindenség Fénye táplálja a földet, amit megművelsz az életedben, hogy életed csodája mielőbb valóságként jelenjen meg!

(Hajósi Péter)