2017. június 11., vasárnap

Kate Hudson: Látom a halottakat!



A színésznő egy interjúban elárulta, hogy a színészkedés mellett szívesen dolgozna médiumként. Állítása szerint látja az elhunyt emberek lelkét, és társalogni is képes velük.


Kate Hudson elmondása szerint különleges képességgel született. Látja és hallja a szellemeket - írja a Heat World. Ám nemcsak neki van a családban ilyen képessége, hanem a világhírű édesanyjának, Goldie Hawn-nak is, legalábbis ezt mondja Hudson.

A színésznő így beszél a furcsa találkozásairól: – A halottakat nem úgy kell elképzelni, hogy testük van, ők már csak energia formában léteznek, ők az ötödik energia, ami hatással van ránk, ezért képes az agyunk vizualizálni őket.

Kate Hudson és Goldie Hawn

– Én és az édesanyám, Goldie látjuk a halott embereket. Igazából ez nem is látás, hanem inkább érzékelés, egyfajta hatodik érzék. Hiszek ezekben az energiákban, és abban, hogy az agyunk képes megjeleníteni őket – mesélte a színésznő, aki arról is beszélt, mit tesz, ha találkozik egy szellemmel.

– Ha látsz egy ilyet, meg kell mondanod neki, milyen évet írunk, és azt, hogy nem tartozik ide – mondta Kate, aki azt is elárulta, hogy látott már arc nélküli női kísértetet is.

– Az tényleg nagyon félelmetes volt! – nyilatkozta a kétgyermekes anyuka.

(forrás:borsonline.hu-blikk.hu)

Képek a szellemek létezéséről - videó