2018. június 30., szombat

5-ször állt le a szíve. Amikor visszahozták egy szót írt a papírra, amin az orvosok is megdöbbentek



Tina Hines keményen dolgozott, hogy egészséges maradjon: rendszeresen edzett és egészségesen táplálkozott, mint oly sokan közülünk, mert hosszú és egészséges életet akarunk élni.


Tehát ami történt a Phoenix városában (Arizona, USA) való túrázás során, nemcsak hogy mindenkit megdöbbentett, de aggasztó incidens mindenki számára, akik azt gondolják, hogy erősek és egészségesek.

Tina és a férje Brian egy kellemes tavaszi túrára mentek, de hirtelen feje tetejére állt a világ, amikor a fiatal nő váratlanul összeesett.

„A szemei nyitva maradtak, de fennakadtak, lila volt a feje, nem lélegzett.” – mondta Brian.

A férfi visszahozta az életbe, de ezután még háromszor állt le a szíve. Amikor a kórházban az ötödik alkalommal élesztették újra, egy szót írt le egy papírra:


„Létezik”

Majd hangosan többször elismételte. Először senki nem értette mit akar mondani, de később, amikor jobban lett, elmesélte.

„Annyira valóságos volt, színes és vibráló!” ecsetelte lelkesen.

„Nagy, fekete kaput láttam, Jézus ott állt előtte mosolyogva és intett a kezével.”

– az AZ Family alapján.

Tina a túlvilágról beszélt, azokról a dolgokról, amiket látott. A hirtelen szívleállása után, amikor visszatért, egyáltalán nem volt kétségbe esve, nem félt, nem volt szomorú. Sőt boldog volt! Örült, hogy az a 10% közé tartozhat, akik túlélték a szívmegállást. Minden nap egyre erősebbnek érzi magát, és nyugodtnak, mert egy pillanatra Isten kapujában ülhetett.

Az eset óta peacemaker van a mellkasába ültetve, ami segít neki, hogy rendesen működjön a szíve.
(forrás: http://harmonikum.co - blikkruzs.blikk.hu)

videó - forrás:Hot News 247