2018. június 20., szerda

A testbe költöző lélek! Másfajta gondolat a terhességről!



A lélek testbe “költözése” előtt számos tervet készít. Sokféle véleményt olvashatunk erről a témáról. A tudósok sokat foglalkoznak már napjainkban a lélek fogalmával- persze főleg Amerikában. Kutatják mikor kiszáll a testből és kutatják mikor kerül újra a testbe. Így az abortusz kérdését is más szemszögből nézhetik, nézhetjük.


A kutatások legfontosabb momentuma a regressziós hipnózis, melyet mind a pszichológusok, mind az életmódtanácsadók, tanácsadók is alkalmazhatnak.

Ez tudományosan bizonyított dolog. Ebben az állapotban az ember – a lélek – visszaemlékezik előző életekre, sőt az életek közötti létre is.

Ebben a párbeszédben regressziós hipnózisban levő emberek tapasztalatait olvashatjátok arról, milyen élményeket szereztek a leszületés kapcsán.


D betűvel az orvos kérdéseit olvashatjátok, míg az A betű az alany.

D: Meg tudod mondani, hogy normális körülmények között, az ember fizikai fejlődésének során melyik ponton, vagy mikor költözik a lélek vagy a szellem a testbe?

A: Az az pont, amit a szellem kiválaszt a beköltözésre. Lehet a megtermékenyítés pillanata vagy elgondolása, vagy ha nem akarja átélni a megszületés tapasztalatát, akkor utána, mert így elkerüli a szülés traumáját. Ez teljesen az egyén választása. Ezt a megtanulandó leckét is szabályozzák.

D: Tehát ezzel azt mondod, hogy a személy élhet bizonyos időszakig anélkül, hogy szelleme vagy lelke lenne?

A: Nem így, az élethez életerőt kell adni. Mindamellett az életerőnek nem feltétlenül kell elfoglalnia a testet, az életerőt közvetítheti az anya is. De a szellem beköltözése ebbe a formába tetszőleges, vagyis tőle függ, mikor akarja elfoglalni azt az életformát, és a saját valóságában egybeolvadni vele, és saját életerejével táplálni.

D: Vagyis azt mondod, hogy nem lehet meghatározni, melyik az a pont, amikor az élet valójában elkezdődik.

A: Pontosan. Az abortuszt ezért nem lehet elítélni azzal, hogy megölik a lelket, mert nem lehet megsaccolni sem, hogy a fizikai életforma, mely pontján lép be a lélek.

D: Ahogy én értem, ezek szerint lehet, hogy az abortusz nem vesz el életet. Így van?

A: Tudnotok kell azt is, hogy az elhatározásában, elmegy-e abortuszra, közös felelőssége van az anyának és annak az életerőnek, amelyik elfoglalná az elvetett hordozót. A tudat sokkal mélyebb szintjén történik ez, mint a tudatosság, de mégsem teljesen a belső birodalom szintjén. Néhány tudatos kommunikációt is tartalmaz, ami az elhatározás folyamatától elválaszthatatlan. Egy olyan szint, amelyik bizonyos fokig belső, bizonyos fokig külső – ugyanabban az időben vagy egyidejűleg.

D: Egy másik kérdés ebben a témában. Az élet másik végén, megítéltetünk-e azért, ha az életet fenntartjuk egy olyan testben, amelyik már nem képes működni?

A: Ezt a döntést is meg kell osztani. Azoknak, akik ezt a folyamatot elhatározzák, magukba kell szállni, a saját tudatosságukba, rá kell hangolódniuk, nemcsak önmagukra, hanem azokra az egyénekre is, akik döntenek ebben. Ha ez a helyes döntés, a belső énjük rezonanciába kerül azzal az életenergiával, amelyik a döntést hozza.

D: Visszakanyarodva a szellemhez, amelyik átveszi az életformát: Elképzelhető, hogy a szellem valamilyen oknál fogva visszautasítja azt a bizonyos életformát?

A: Lehetséges.


D: Mi történik akkor azzal a hordozóval, testtel?

A: A ti szóhasználatotokkal mondva bölcsőhalál következik. Azért, mert az életerő elhagyta a hordozót, és magával vitte az életenergiát.

D: Ez az elsődleges oka a bölcsőhalálnak?

A: Pontosan. Visszafordították az elhatározást, vagy el kellett hagyni a testet. Lehet, hogy a fizikai szinten felmerült valami, vagy spirituális szükségessége volt az elhagyásnak. Lehet, hogy a csecsemő karmikus kapcsolatai elvesztek. Talán az a valaki, aki a csecsemővel megegyezett és szerződött, hogy a jövendő életének bizonyos pontján találkoznak, az lehet, hogy balesetben vagy betegségben meghalt, vagy egyszerűen úgy döntött, hogy nem ölt testet. Ezért az életerő nem testesült meg, mivel a szerződés, már nem teljesíthető.

D: Vannak olyan esetek, amelyben a szellem meggondolta magát?

A: Igen.


D: Ha a szellem, aki tervezte, az nem fogadja el…

A: Igen, akkor a hordozó rendelkezésére áll más szellemnek, hogy az elfoglalja. Lehetséges, hogy helyet cseréljen más szellemmel. Ebben az esetben a baba csodával határosan feléled. Minden a részt vevő egyénektől függ. Sokszor nagyon bonyolult karma játszik szerepet ezekben, ami a te jelenlegi megértési képességeid fölött van.

(Forrás: Dolores Cannon: Halál és élet között - kisbabanaplo.com)

Karsay István: Lélekcsere egy létező valós dolog - videó


Kapcsolódó cikk:

Este fiatal magyar lányként aludt el és reggel többgyerekes spanyol asszonyként ébredt:
http://dszilvia.blogspot.com/2017/09/este-fiatal-magyar-lanykent-aludt-el-es.html