2019. december 10., kedd

A Lélek felépítésének titkai



Ludmila Sztrelnikova a Legfelsőbb Kozmikus Tudat Rendszereiből származó információk alapján fogalmazza meg a lélek mibenlétét, felépítését, ismerteti azokat a tényeket, amelyek az emberi lélek meglétét bizonyítják. 
Rávilágít arra, hogy mi történik a lélekkel a fizikai test halála után, hogy mi szükség van a vallási szertartásokra, megismertet bennünket azokkal az energetikai folyamatokkal, amelyekben részt vesz az ember lelke.

Ludmila Sztrelnikova

A Lélekről minden korábbi civilizációban tudomásuk volt az embereknek, viszont az ember csak arról tudott, hogy lélekkel rendelkezik, de semmilyen információja nem volt a Lélek felépítéséről, sem pedig a sajátosságairól. 
Az adott szubsztancia mindig titokzatos és ismeretlen maradt a számára, és a materiális síkon nem tudta semmivel igazolni a létezését. A Lélek egészen a 20. század végéig megismerhetetlen és láthatatlan maradt, és egyetlen egy ember sem tudott róla semmi konkrétumot mondani.

(forrás:VNTV - VIVA NATURA TELEVÍZIÓ)

A Lélek felépítésének titkai - videó
forrás:VNTV - VIVA NATURA TELEVÍZIÓ)
https://www.youtube.com/watch?time_continue=1487&v=9BMUhl1lNac

Könyvajánló:
 A lélek

A lélek felépítésének titkai avagy a felsőbb kozmikus tudattal való közvetítői kapcsolatok

Larisza Szeklitova és Ludmila Sztrelnikova:

http://puskikiado.hu/a-lelek.html

A könyvben a Felsőbb Tudat számos új információt tár fel az emberiség számára: az ISTEN és a Sátán által irányított világokról, az embernek a Kozmosz pozitív- vagy negatív Rendszerei programja által való fejlődéséról. Az ISTEN és az Emberiség Égi Tanítói elmondják, hogy ki és hogyan hozza létre a lelkeket, milyen lélek típusok fejlődnek a Föld bolygón, rendelkeznek- e lélekkel a növények, állatok, a bolygók és a csillagok.

A könyvnek köszönhetően, az érdeklődő olvasó számos váratlan új felfedezést tehet a saját lelke felépítéséről, megismerkedik az impulzus gyűrűvel és annak munkájával, valamint a saját felépítésében található és az emberiséget férfiakra és nőkre felosztó "nem"- agy meglétéről. A könyv elmondja, hogy miért van az embernek szüksége az alvásra, és azt is, hogy mi történik vele az álomlátás ideje alatt. Energetikai szinten feltárásra kerül az ember gondolkodói munkájának a mechanizmusa, kiderül a halál és a lélek inkarnációja mibenlétének a titka. Az olvasó megtudhatja, hogy mit is jelent valójában a karma és milyen kozmikus törvényt testesít meg.

A könyv számos új információt tartalmaz a Föld párhuzamos világairól, és az azokat benépesítő lényekről, valamint szó van benne a bolygót övező információs mezőről is.