2024. január 16., kedd

A halál csodája - Mihály arkangyal üzenete Ronna Hermanon keresztül érkezett


"Kedves mestereim, a földi létsíkon az emberi lények egy gyermek születését ünneplik, mert ez a teremtés csodája, és gyászolják egy szeretett személy halálát, mert személyes veszteséget éreznek a környezetükben, a halál is csoda, és spirituális szempontból örömteli pillanat, mert a visszatérés pillanata egy valóságosabb "létállapotba".


„Elfakult tudatról” beszéltünk, és itt az ideje, hogy megértsétek, hogy a felemelkedés folyamata magában foglalja a tudatotok kiterjesztését, hogy integrálja a tudatos kifejezés minden oldalát. Te nem csak egy lélekkel rendelkező emberi lény vagy, hanem egy csodálatos lény vagy, aki a fizikai "tudatmegnyilvánulások" hihetetlen sokféleségét tapasztalta meg.

Az elmúlt napokban, amikor a fizikai birodalmakat különböző mértékben félig szilárd vagy szilárd formában tapasztaltad (amikor a felső negyedik és az alsó ötödik dimenzióban éltél, a Földön vagy a Naprendszered vagy galaxisod más bolygóin), megtartottad ugyanazt a formát sokkal hosszabban, mint most. Valójában ugyanazt a fizikai edényt tartottad több ezer évig a korszakodnak megfelelően. Az átmenet folyamata és a fizikai test felszabadítása az inkarnáció végén ugyanolyan természetes volt, mint a régi ruhák eldobása. A halál, ahogy most ismered, nem létezett, mielőtt leszálltál a harmadik/negyedik dimenzió sűrűségébe,

A megrendítő búcsú szertartása után a távozó lélek egy különleges „átmeneti szökőkútba” helyezte magát, ahol az átalakulás lila lángja fényesen szikrázott (az Ibolya Láng nem forró, hanem hűvös és lágy), és azonnal a megfelelő magasabb dimenziós környezetbe került. Akik a fizikai szférában maradtak, telepatikusan kommunikálhattak elhunyt szeretteikkel, és tudták, hogy valamikor a jövőben újra találkoznak. Azt is tudták, hogy az éjszakai tartózkodásuk során éteri kapcsolatba kerülhetnek szeretteikkel, mivel éjszakai utazásaik ugyanolyan valóságosak és emlékezetesek voltak, mint a nappali élményeik. A jövőben az emberiség többé nem fog félni a haláltól, és megérti, hogy az az alkotói folyamat szerves része. Létezik a születés, a halál/átmenet, a pihenés és az asszimiláció, valamint az újjászületés természetes áramlása, hogy megtapasztaljuk a formák csodálatos sokféleségét, alkotótársként számodra elérhető nagyságrendek és valóságok. Mindeközben el kell engedned sok régi „rögzített” elképzelésedet és tabut, ami a halált és a túlvilágot övezi, és rá kell jönnöd, hogy a most megélt élet csak egy „pillanat” az egyetemes időben.

Az egyik legfontosabb dolog, amit meg kell értened, hogy minden, amit tapasztalsz, „belül” kezdődik . Te egy mikrokozmosz vagy egy miniatűr univerzum vagy egy makrokozmoszban, amely felöleli az Omniverzális élmény teljességét. A Legfelsőbb Teremtő szívében és elméjében lévő "sejtként" írnak le, és ez pontos leírás. A teremtésben minden tartalmazza az „Esszenciát”, a Teremtés Szeretet/Fényenergiáját, vagy az Isteni Szikrát. Ezt a Fényspektrumot a „megvilágosodás” gyengített szintjein hozták elő Atya/Anya Istenünk és a nagy lények számára, akik segítettek létrehozni ezt az univerzumot. A megnyilvánult univerzumok egyike sem létezhetne e fény nélkül, és te sem.

Gyakran hallottál olyanról, hogy valakinek "halálközeli" élménye volt, és hogyan vonzotta őt a Fény. Általában a tapasztalat ugyanaz, legfeljebb néhány eltéréssel. Általában egy betegség vagy egy traumatikus helyzet miatt az ember a Fényhez vonzódik, és megtelik a boldogság és az elképzelhetetlen, mindent elsöprő szeretet érzésével. Gyakran látnak egy nagyon ismerős "Fénylényt", vagy néha egy szeretett személyt, aki elhunyt. Általában az az érzésük, hogy csak egy bizonyos pontig tudnak felmenni a Fénybe, ami után visszahúzódnak fizikai testükbe. Néha a Fénylény beszél hozzájuk, ez nem mindig történik meg. Néha választhatnak, hogy visszatérnek fizikai létezésükhöz, vagy továbblépnek a Fénybe, máskor pedig azt mondják nekik, hogy vissza kell térniük, mert küldetésük nem fejeződött be.

Ahogy elmagyaráztuk, hogy a „Fátyol” nem „odakint” van, hanem a saját agyszerkezeteden belül, úgy a halálközeli élmény is az. Mindez a saját magasabb dimenziós "szent elmédben" játszódik., amelyet Felsőbb Éned hangszerelt. A halálközeli élmény általában egy válaszút az életben, egy döntési idő és egy lehetőség a megvilágosodás útjára lépésre, és gyakran, de nem mindig, "lélek-máj fúzió" történik, ahol lélek-éned nagyobb része. , amely a Lélekcsillag-csakrádban van (körülbelül hat-nyolc hüvelykkel a fejed felett), beköltözik a Szent Szív Központodba, és az ego-vágy személyiség feletti élettapasztalataid irányítójává kezd válni. A halálközeli élmény során kémiai reakció megy végbe, amely lehetővé teszi a hozzáférést a felsőbb elme egy részéhez, amely lehetővé teszi az agy bizonyos területeinek elérését, amelyek tartalmazzák a „Bölcsesség Fénycsomagjait” .Ezek a Fénycsomagok magasabb frekvenciájú Fényekből állnak, és olyan információkat tartalmaznak, amelyekhez az ember általában nem fér hozzá.Ez nemcsak másnak érzi magát az ember számára, hanem hozzáférést biztosít a múltjának és néha származásának egy részéhez is. és egyéb fontos információkhoz.

Emlékezz erre, mindarra, amit valaha tapasztaltál, és mindarra, ami vagy, az első pillanattól kezdve individualizált tudatossággá váltál, mint az isteni szikrája, és tudatára ébredtél annak a ténynek, hogy "VAGYOK, AKI VAGYOK - Én egy Arca vagyok a Teremtőé" a Bölcsesség Fénycsomagjaiban van tárolva az agy magasabb dimenziós szintjein. Az agyszerkezetedben és a csakrarendszeredben a Legfelsőbb Teremtő összes erénye, tulajdonsága, jellemzője és aspektusa tárolódik. Arra várnak, hogy megszerezd a "királyság kulcsait" a Fény magasabb frekvenciáinak integrálásával, ami lehetővé teszi számodra, hogy hozzáférj Isteni Örökséged minden nagyszerűségéhez.

Van egy étertested, amely fizikai, mentális és érzelmi tested teljes, hiteles mását tartalmazza. Amikor meghalsz vagy elhagyod a testedet, az Ezüst Zsinór (ahogy hívják) eltörik, és teljesen eldobod a fizikai edényt, amely azonnal bomlásnak indul. A lelked lassan egyesül az étertesteddel, majd a magasabb dimenziók birodalmaiba lépsz.

Sokuknak van egy téves elképzelése a magasabb dimenziókról. A magasabb birodalmak nem ködös, anyagtalan környezet, hanem nagyon hasonlítanak a földi, fizikai környezetedre; de ahogy idővel látni fogod, sok különbség van. Amikor átlépsz, van formád és tartalmad. Igen, a formád kifinomultabb lesz, és nem olyan szilárd, mint a harmadik és negyedik dimenziós környezetben, de szilárdnak érzed majd magad, és körülötted mindennek lesz alakja és fix helye is. Az a szint, amelyre ráhangolódsz, meghatározza, mennyire vagy „tudatos”, milyen képességekkel rendelkezel, és milyen lesz a környezeted.

Ismét a kisugárzott frekvenciák határozzák meg, hogy melyik dimenzióra vagy aldimenziós szintre fogsz eljutni, valamint azt, hogy a kozmikus információ milyen szintjéhez férhetsz hozzá. Az aurameződ olyan, mint egy burok, amely körülveszi az asztrál- vagy étertestedet, és ez vagy a Fény burka, vagy a negatív, ellentmondásos energia fátyla, amelyet sok korábbi életed tapasztalatai révén alakítottál ki.

Ezt már korábban kifejtettük, de fontos, hogy világosan megértse az átmenet folyamatát, és így röviden összefoglaljuk, mi történik, amikor egy lélek elhagyja a fizikai testet. A "felvilágosult" és öntudatosakat közvetlenül vezetőik tanácsa elé vezetik, hogy tekintsenek vissza életükre, ne ítélkezzék, hanem csak nézzenek vissza, hogy lássák, milyen megpróbáltatások és lehetőségek múltak el pozitívan, szeretettel az együttérzést használtuk fel, és melyek azok a feladatok, amelyeket nem végeztek el, és ezért újra meg kell tapasztalniuk. Nem titkolhatsz el semmit senki elől, mert az aurád elmeséli az egész történetedet, és mindenki láthatja Szellem-éned "ragyogását és könnyedségét", vagy annak hiányát. Az alakod gyönyörű és tökéletes lesz, és bármilyen kort vagy alakot felvehetsz, amilyet csak akarsz.

A „reflexiós folyamat” befejezése után számos választási lehetőséget kell meghoznia. Különféle csillagrendszerekben lehet egyetemre járni, különböző beosztásban szolgálni. Élvezheti a Teremtés szépségét és gyakorolhatja "kreatív készségeit", vagy túl kiterjedt tapasztalatokat szerezhet ahhoz, hogy itt felsorolja. A lélekfejlődés nem olyan gyors a magasabb birodalmakban, mint a fizikai testben, mivel tisztában vagy az egyetemes törvényekkel, és gondolataidnak és tetteidnek közvetlen következményei vannak. Ez az oka annak, hogy mindenki annyira vágyik arra, hogy a földi síkon inkarnálódjon, még akkor is, ha sok megpróbáltatás, korlát és fájdalom és szenvedés van. Bár nehéz elképzelni,

Azzal együtt, hogy hajlandó vagy a Földre jönni és megosztani "Fényedet", hogy segíts az emberiségnek és bolygótoknak, lehetőséget kaptatok arra, hogy annyit megtestesítsetek Isteni Énetekből, amennyit hordozni és használni tudtok; ez az Arany Ígéret, amit kaptál, mielőtt visszatértél a Földre erre az élettapasztalatra. Példátlan lehetőség volt/van Isteni Tudatosságod integrálására, és Fénylényként való visszatérésre.

Ez egy másik történet azok számára, akik gyűlöletben, félelemben és agresszióban éltek másokkal szemben, vagy sok negatív karmikus adósságot kell leküzdeniük. Ezeket a lelkeket egyfajta „intenzív osztályra” viszik, ahol az Irgalmasság Angyalai szeretettel bánnak velük. Ezek a lelkek egy saját maguk által alkotott börtönben rekedtek (eltorzult auramezőjükben), és hitükből, negatív tetteikből és irreális elképzeléseikből épült álomállapotban fognak élni. Ez áll a legközelebb ahhoz, amit „pokolnak” vagy „purgatóriumnak” nevezhetünk, mivel ők az alacsonyabb gondolati minták világában élnek, amelyeket sok életük tapasztalatai révén hoztak létre a Földön. Az Irgalmasság Angyalai könyörtelenül sugározzák feléjük a Szeretetet/Fényt a Teremtőtől, és lassan, idővel, a negatív mező sűrűségétől függően a szeretet elixírje fokozatosan áthatol és feloldja az étertest és a lélek körüli pajzsot. Mindig van lehetőség a jóvátételre, még ha ez időkig is tart, a negatívum mértékétől függően.

Tisztázzunk egy másik tévhitet: nem "bűn" öngyilkosságot elkövetni vagy idő előtt véget vetni egy életnek, mielőtt egy küldetést teljesítene.. Számos oka van annak, hogy az emberek úgy döntenek, hogy véget vetnek életüknek, vagy feláldozzák az életüket valaki másért. Néha a szégyen, a bűntudat vagy a félelem elsöprő érzéséből fakad, néha rosszul elhelyezett altruista okokból (általában mártírkomplexus miatt), vagy azért, mert egy személynek halálos betegsége van, és a fájdalom elviselhetetlenné válik. Ezeknek a lelkeknek megmutatják, hogyan kell helyrehozni azokat a helyzeteket, amelyek szenvedésüket, fájdalmukat és betegségüket okozták, és kapnak még egy lehetőséget a „helyretételre”. Amikor egy személy úgy dönt, hogy véget vet az életének a saját maga által teremtett fájdalmas helyzetek miatt, nem kerülheti el ugyanezeket a körülményeket a következő életében,

Ne feledd, mindig te vagy a saját bírád, és a vezetői tanácsod segítségével te határozod meg, melyek lesznek a legfontosabb részletek a következő életedben. A magasabb dimenziókban a lélek mindig arra vágyik, hogy kijavítsa múltbeli hibáit, hogy az auramező megtisztuljon a diszharmonikus vibrációs mintáktól, és folytatódhasson az utazás a megvilágosodás felé. Nem számít, hogy az emberek tagadják-e az igazságot abban, amit mondunk, mindazonáltal ez az Élő igazság és az egyetemes törvény, és minden lelket az isteni terv elvei befolyásolnak és irányítanak, akár hisznek, akár nem. Itt ismét a belső fátyollal van dolgunk, és át kell törnetek a harmadik és negyedik dimenzió korlátait, hogy nagyobb, gyönyörűséges kapcsolatot létesítsetek a Teremtővel. Mindig kapcsolatban vagy MINDEN AZ VAN. Az elszakadtság érzése csak az elmédben létezik, és a SZENT SZÍVBEN van az út, hogy „nyissa ki az ajtót” az Élet Folyójához. Nyisd meg szíveteket szeretteim, hogy túlcsorduljon bennetek az élet isteni elixírje. Tudd, hogy mindig ott vagyunk, hogy vezessünk, inspiráljunk és védjünk.

Mihály arkangyal VAGYOK."

- forrás:spirituelestartpagina-be.publihost.com -
  
- - - - - 

Kapcsolódó írás
Ronna Herman - Mihály Arkangyal: A fény szárnyain

- - - - - - - 

Dr. Bistey Zsuzsa - Szent Mihály impulzusa - videó
forrás:Antropozófiai Tartalmak