2024. január 1., hétfő

JOHN BURKE: KÉPZELD EL A MENNYET! + Hangoskönyv


A korábbi szkeptikus John Burke közel 1000 halálközeli élményt tanulmányozott.
Mi ​vár ránk a halál után? Hogyan képzeljük el a mennyet? Éterinek és megfoghatatlannak? Netán unalmasnak, olyan helynek, ahol örökké imádkozás és éneklés zajlik? Érdemes egyáltalán vágynunk rá?


John Burke hithű keresztény, de korántsem bigott: meggyőződésére a maga erejéből tett szert, s nem gondolkodott mindig úgy, mint most. 

A lelkész szerző csodálatos túlvilági utazásra repít minket, amihez a Bibliát és a legmodernebb tudományos eredményeket egyaránt segítségül hívja, a halálból visszatért emberek tucatjainak lélegzetelállító beszámolói mellett. 

Burke olyan kérdésekre keres válaszokat, amelyek feltehetőleg minden hívő fejében megfordultak már, akik a modern kor kihívásainak és az isteni parancsnak egyaránt igyekeznek eleget tenni.
Mi az, amiért örökkévaló jutalmat érdemlünk, s hogyan egyeztessük ezt össze a mindennapok taposómalmával? 
Idejétmúlt dolog hinni az angyalok és ördögök létezésében? Elszakadunk vajon a túlvilágon szeretteinktől, az pedig már végképp hiú ábránd, hogy kedvenc háziállataink is velünk tarthassanak? Milyen korúak leszünk odaát, és tudomást szerezhetünk-e a földi eseményekről? Ezekre a kérdésekre egytől egyig megtaláljuk a választ a könyvben.

A Képzeld el a mennyet! felemelő, ugyanakkor lebilincselően izgalmas és olvasmányos szellemi táplálék nemcsak hívőknek, hanem mindazoknak, akiket mélyen foglalkoztat, mi végre születtünk e földre.

forrás: moly.hu

- - - - - 

Halálközeli Élmények - John Burke, Sid Roth, EZ TERMÉSZETFÖLÖTTI - videó
forrás:Csaba N Eva Gegeny


HANGOSKÖNYV - Képzeld el a mennyet! John Burke /Halálközeli élmények, 
Isten ígéretei, örömteli jövő - videó
Csaba N Eva Gegeny

- - - - - -

Kapcsolódó írás

Dr. Kenneth Ring: Halálközeli ​élmények - Vakon született emberek láttak (HKÉ) halálközeli élményük során