2015. október 20., kedd

Bizonyíték az éter létére



Most arról a nagy áttörésrõl szeretnék beszélni, amit most sikerült megtennem. Nem kevesebbrõl van szó, minthogy matematikailag igazoltam az éter létét! Sikerült megoldani az Einstein-egyenletet arra a gravitációs térre, amit az áramló éter hoz létre. Így végre bizonyossá vált, hogy a gravitáció valóban az éter gyorsuló áramlásának a következménye.




Minden tömeg nyeli az étert, így az éter a tömegek felé áramlik, mégpedig annál gyorsabban, minél közelebb van a tömeghez. Ebbõl az egyszerû szabályból levezethetõ a newtoni tömegvonzás és a bolygók mozgása, de az einsteini általános relativitás elmélet is, annak minden következményével együtt.

Kiadódik szépen minden olyan relativisztikus hatás, amit eddig az Einstein-egyen­letbõl vezettek le. Az Einstein-egyenletek megoldása nem könnyû. Egzakt megoldás csak néhány esetben ismert, többnyire közelítésekre kell hagyatkozni. Most azonban én meg­ta­láltam az Einstein-egyenletek általános megoldását. A megoldás kulcsát, az aranykul­csocskát éppen az éter adta! Az éter újbóli bevezetése a fizikába olyan hallatlan fokú egyszerûsödést jelent, hogy már pusztán ez igazolja a létjogosultságát. De ennél õ még sokkal többet is tud, mert megfejthetõ az elemi részecskék szerkezete, mélyebb bepillantást nyerünk az atom­magba, jobban megértjük az Univerzumot. Úgy érzem, végre kézzelfogható közelségbe került az ufóhajtómû titkának a megfejtése is. Azzal a matematikai módszerrel, amit felfedeztem, olyan gravitációs teret konstruálunk, amilyet akarunk, akár antigravitációt is teremthetünk!

A jelenség szoros kapcsolatban van az elektromágnességgel, így az elektrogravitációhoz is közelebb jutottunk. A lifterek, amiket az Ufókongresszuson mutattak be, már ezt az elektro­gravitációs korszakot vetítik elõre. Persze sok munka van még elõttünk, de a kulcs már a kezünkben van. A vicc az, hogy éppen annak az Einsteinnek az egyenlete igazolta az éter létét, akinek a relativitáselmélete miatt az étert kb. 100 évvel ezelõtt elvetették!

A dolog aktualitását az adja, hogy jövõre lesz száz éve, hogy Einstein híres dolgozata megjelent a relativitáselméletrõl az Annalen Der Physikben. Ideje, hogy a világ újra lépjen egyet ezügyben! A legérdekesebb az, hogy már Newton is úgy képzelte a gravitációt, hogy a bolygók és a Nap valamilyen párát nyel el gyorsuló sebességgel, és ez a pára, az éter a fény­hullámok hordozója is. Az én elméletem tehát bizonyos értelemben visszatérés Newtonhoz. Milyen lehetõségek rejlenek ebben a matematikai bizonyításban? Nem kevesebb mint az, hogy végre a hivatalos tudomány is elismerje az éter létét! A hivatalos tudomány kezében olyan eszközök vannak, amilyet a kisemberek, a garázsban-barkácsolók soha nem kaphatnak meg. Ha megnyerjük a hivatalos tudományt az ügyünknek, akár néhány éven belül meg­való­sulhatnak a tértechnológia csodaeszközei, akár az antigravitáció, akár az ingyen zöld energia. De ha a tudomány nem áll mellénk, az új eszközök birtokában akkor is tovább léphetünk, és egyszerû eszközökkel nagy áttörést érhetünk el. Szent-Györgyi Albert mindig is vallotta, hogy ma is lehet egyszerû eszközökkel nagy felfedezést tenni. Õ a C vitamint a szegedi paprikában fedezte fel.

Mi vezetett rá engem 1980-ban arra a gondolatra, hogy mégis van éter?

Nos, a szilárdtestfizikában van egy hihetetlenül egyszerû modell, amely a kristályrácsban terjedõ hanghullámokat írja le, és a hanghullámok leíró törvényei szóról szóra megegyeznek a relativitáselmélet képleteivel! Itt a kristályrács játssza az éter szerepét, és láss csodát, a hang­hullámok mégis úgy viselkednek, mintha az éter, azaz a kristályrács ott se lenne! Na ha ez így megy a kristálynál, akkor miért ne menne a vákuumnál? Isten nem talál ki két külön törvényt, ami bevált az egyiknél, beválik a másiknál is! A kvantummechanika óta tudjuk, hogy minden anyag egyúttal hullám is, és a hullámokból úgynevezett hullámcsomagok épül­nek fel, ezek felelnek meg az elemi részecskéknek. A hullámcsomagok pedig úgy mozognak a kristályban, ahogy a relativitáselmélet leírja. Tehát igaz a relativitáselmélet, és mégis van éter!

És ez csak a kezdet, ha továbbmegyünk, akkor a gravitáció legtermészetesebb magyarázata az, hogy az éter áramlik! Az áramlást leíró képletbõl pedig kijön minden, amit Einstein a sokkal bonyolultabb egyenleteibõl kihozott!! Azért ez már nem semmi!! Aztán jön a következõ fázis, az új jelenségek megjóslása. Az éterrel könnyedén magyarázható az elemi részecskék szerke­zete, és akkor mi akadályoz még meg abban, hogy elfogadjuk az étert?

Az éterfizika alaptétele az, hogy a görbült téridõben való mozgás nem egyéb mint hang­terjedés áramló közegben! Az új mechanika alapja a hangtan és az áramlástan lesz.

Ezért az új mechanikát hidromechanikának is nevezhetjük.

Okvetlen szót kell ejtenem arról, hogy ezzel az éterelmélettel nem vagyok egyedül.

dr. Gazdag László, és prof. László Ervin szintén kidolgozták az éter elméletét. Lehet, hogy még mások is, akikrõl nem tudok. (Tassi Tamás, Werõczei Ernõ, Nándori Ottó és Dobó Andor munkássága is jelentõs, Friderikusz mûsorában pedig bemutatkozott egy dr. Korom Gyula nevû belgyógyász is, aki szintén könyvet jelentetett meg: Einstein tévedett? dr. Gazdag László két könyve, a Relativitáselméleten Túl és a Homályos Zóna (Kornétás 2001) ír az éterrõl, ez utóbbiból idézek:

Ha a tehetetlen és a súlyos tömeg ilyen nagy pontossággal arányos egymással, akkor a gravi­táció hidrodinamikai modellje (áramló közegekre visszavezethetõ modellje) nagy való­szí­nûséggel igaz lehet. A tömeg elnyel valamilyen kvantumos szerkezetû mezõt, amely gyorsuló áramlásba jön, és kiváltja a gravitációs kölcsönhatást. Ugyanennek a közegnek az ellenállását kell legyõznünk, amikor gyorsítunk egy testet, és ez utóbbi jelenség maga a tehetetlen tömeg. (Ez volt Jánossy Lajos felfogása is!)

László Ervin, a nemzetközi hírû tudós, a Római Klub tagja, a Klub 5. jelentése (Célok az emberiség számára, 1977) írója, a Budapest Klub alapítója írja a Kozmikus Kapcsolatok (A harmadik évezred világképe) címû mûvében (Magyar Könyvklub, Budapest, 1996):

A kvantumvákuum megdöbbentõ sûrûségû energiát tartalmaz, ami annyit jelent, hogy a vákuumban rejlõ energia nemcsak az anyagban megkötött összes energia mennyiségével egyenlõ, hanem David Bohm számításai szerint még ennél is kb. tízszer több. Ehhez viszo­nyítva az atommag energiasûrûsége szinte elenyészõ. László Ervin szerint a vákuum egy hatalmas holomezõvé válik szüntelen, a kozmikus hologram minden tárgyról, sõt annak mozgásáról információt közvetít. Ezt nevezi László Ervin Pszí-mezõnek, a Schrödinger-féle pszí-függvényre utalva. A szuperfolyékony vákuumban pici örvények keletkeznek, melyek információt kódolnak, és minden test, minden élõlény lenyomatát megõrzik ezek az örvények. Így az emberi agyban is ezek az örvények hozzák létre a hallatlan fokú információsûrûséget. A holomezõt már kísérletileg is kimutatták!

Kisfaludy György azt mondta, hogy még levágott végtagot is ki tudott növeszteni azáltal, hogy a végtag hologramja még ép, és ha megfelelõ módszerrel anyagot juttatunk bele, akkor az beépül, és a végtag újra kinõ!

Most volt nemrég a Spektrum TV-n az Univerzum évezrede címû sorozat, ahol nagyon szép képeket láthattunk az Univerzumról, galaxisokról, fekete lyukakról, és többek közt azt mondták, hogy létezik egy vákuumerõ, ami a gravitáció ellen hat, és amitõl az Univerzum gyorsulva tágul. Ez a vákuumerõ bizonyítja, hogy a vákuum nem üres. Ezt az erõt laborokban kimérték. Ennek köszönhetõ Einstein kozmológiai Lambda-tagja is, amit õ késõbb törölt, de úgy tûnik, mégis az volt a jó! Véleményem szerint ez több mint elegendõ az éter létének kísérleti bizonyítására! Nem hiába mondta egyszer éppen Einstein: egyszer még az étert vissza kell hozni a fizikába. Most jött el az az egyszer!

Végszóként meg csak annyit, hogy a mikrohullámú háttérsugárzás segítségével ma már meg­mérhetõ az éterhez képesti abszolút sebesség! Ha jól emlékszem, 365 plusz-mínusz 18 km/s sebességgel mozgunk a Leó csillagkép irányába. (George Smoot). Íme az eszköz, mellyel megmérhetjük az éterhez képesti sebességet! Igaz, ehhez kevés egy labor, egy egész mûhold­hálózat kell hozzá, de a lényeg az, hogy immár nem mondhatjuk, hogy nincs éter, nem mondhatjuk, hogy nem tudjuk megmérni az éterhez képesti abszolút sebességet, mert igenis meg tudjuk mérni!! Lezárult egy csaknem százéves idõszak, a kozmikus délibábok korszaka, amikor az ember abban hitt, hogy egyedül csücsül a Nagy Semmi közepén. Az a Semmi? Nagyon is eleven anyag! Belõle épül fel minden. És belõle fog felépülni a szebb és emberibb jövõnk is! Gyermekeink már ezt a szép, új világot építik. Én ebben hiszek. Akit érdekel a matematikai bizonyítás, az megtalálhatja a http://kvadromatika.fw.hu weblapon, sok más érdekes írással együtt.

Ez az, amire az Ufók tanítottak meg engem még a gyerekkoromban. Végre lehullt a hályog a szememrõl! Az új fizika sokkal egyszerûbb lesz, mint a régi. Az igazság fényében minden a helyére kerül. Nemsokára Harry Potter is repülhet a seprûn!!
(Kristóf Miklós)