2017. április 1., szombat

Apró jelek, amivel elhunyt szeretted tudatja: a közelben van



Ezekre a jelekre érdemes odafigyelned és elgondolkodnod rajta.

Nem fér kétség ahhoz, hogy a legnehezebb feldolgozni azt, mikor a hozzánk közel álló embertársunkat, családtagunkat veszítjük el. Sajnos azonban előbb utóbb mindenkinek át kell ezen esni. Ez az élet rendje.


Viszont annak ellenére, hogy fizikailag már nincs közöttünk, még mindig lehetséges, hogy a közelünkben van, viszont ehhez, hogy ez tudatosuljon bennünk, fel kell tudnunk ismerni ennek a jeleit.

1. Érzed ha belélegzed a levegőt körülötted

Mikor a szeretett szelleme közel van, ez megnyilvánulhat számos módon. Az egyik leggyakoribb módja, hogy van illata. Azáltal, hogy valaki illata nagyon erősen érződik, ez jelenti az erős kötődést mely még mindig fennáll. Az illat lehet parfüm, de dohányszerű is, vagy akár az elhunyt kedvenc ételének az illata is, holott az említettek eszenciák nincsenek jelen körülötted éppen. Becsüld meg ezeket a jeleket, tudván, hogy a szellem üzen neked.

2. Feltűnnek álmaidban

Ez az egyik leggyakoribb módja, hogy szellemek kapcsolatba lépnek velünk. A tudatalatti elme nyitottabb a szellemvilágra, gyakran lehetővé teszi számukra, hogy befogadjuk őket. Az álmokban járkáló szellemek általában hihetetlenül valósághűek és nem is tűnnek mindig álomszerűnek. Kiemelt figyelmet szentelj arra, amit próbál üzenni neked a szellem!

3. Eltűnnek a dolgaid

Teljesen meg vagy zavarodva, mikor tisztán emlékszel egy tárgyra amit bizonyos helyen hagytál, viszont később már nem találod ott, vagy nem ott találod meg? Ez lehet, hogy egy játék, melyet az elhunyt szelleme űz veled. Ez bolondságnak tűnik, de attól még, hogy meghalt az illető, nem veszítette el az irántad érzett játékos jókedvét, mint ahogy életében ismerted, és szintén vidám volt a kapcsolatotok. Ne vedd túl komolyan, szeretetből teszi.


4. Furcsa gondolatok

Néha tapasztalhatod, hogy olyan gondolataid támadnak, mintha nem is a sajátjaid lennének, olyan mintha belső, ismeretlen forrásból származó monológod lenne. Ez annak a jele lehet, hogy a szeretteid örömmel töltenek el veled még időt. Ha úgy érzed, hogy van egy idegennek tűnő gondolatod, érdemes elidőznöd rajta egy kicsit, hogy miről is szól, milyen üzenetet hordozhat.

5. Jelek a temetésen

James Van Praagh, a neves médium szerint, lelkünk részt vesz a saját temetésünkön. A szellem ezután újrajárja a házat, a szobákat és próbálja megvigasztalni a szeretteit, és tudtára adni mindenkinek, hogy ő már jól van. Gyakran előfordul, hogy azért, mert az emberek a bánatba burkolóznak, nem veszik észre ezt az egyébként erős jelenlétet. Amikor temetésen veszel részt, légy bátran nyitott ezekre a jelekre, és ezzel a saját lelked is megnyugvást talál, és a bánatot maga a tiszta szeretet válthatja fel.

Ne bánkódjunk, a szeretteink velünk élnek tovább.
(forrás:avilagtitkai.com)

 Barátja egy szellem volt - videó