2018. május 15., kedd

Tóth István Spirituális festőművész



Önéletrajz

Pár említés munkásságomról: Gyermekkorom óta festek és rajzolok képeket.


Több kiállításom volt már, több kiállításon szerepeltem festményeimmel. A gyógyító spirituális festményeket 15 éves koromtól kezdtem festeni. Akkoriban kaptam az égiektől nagyon sok "beavatást" és segítséget!


Így a képeimet égi vezettetésből alkotom amik segítenek megnyitni lelkünk azon részeit melyek gyógyításra várnak. Minden élethelyzetre mint például: blokkok felszabadítására, szerelem bevonzására, lélekkapcsolatokra, bőség teremtésre, védelmezésre, energia kiegyenlítésre a térben, (házban, lakásban), nőiesség erősítésére, méh gyógyításra, családfa tisztításra, beragadt élethelyzeteket is sok esetben beindítanak, nőiesség- férfiasság kiegyenlítésére, babaváró, illetve belső gyermek gyógyításra.


De ezen felül igazából bármely életterületre vonatkozóan festek festményeket. Amiket még nagyon sokan szeretnek az a szerencsét hozó festményeim, és a fizikai test gyógyítására,csakratisztításra festett képeim.


És hogy mitől lesz egy festmény, gyógyító energetikájú?

Tudni kell,hogy mikor festek, csatornából dolgozom, így olyan felemelkedett mesterekkel mint például Jézus Krisztus, Saint Germain mester, Kuthumi felemelkedett mester, illetve Arkangyalokkal, stb... alkotom festményeimet. A festmények így olyan energetikát, kódokat tartalmaznak melyek a fent említett életterületeket erősítik, és magas rezgésük által válnak gyógyító hatásúvá. De ha valaki egy meglévő festményt szeretne megvásárolni azt is személyre szabottan beprogramozom. Így nem kell attól tartani hogy csak kizárólag személyre szabottan készítem a képeimet. Minden kép személyes és gyógyító legyen az meglévő illetve megrendelt személyes festmény is.


"Abból ami hobbinak indul, és végül megélhetés lesz belőle, az igazi kiváltság, és szabadság" 

Tóth István

(forrás: https://tothistvanspiritualiskepei.webnode.hu/festmenyeim)

Tóth István festőművész: Angyalok és tündérek - videó