2018. október 7., vasárnap

Híres emberek kísértet élményei



Nem csak sötét padlásokon, ódon kastélyokban vagy erdők mélyén találkozhatunk kísértetekkel ,hanem olyan izgalmas és látványos helyeken is mint a filmforgatások helyszínei. Számos híresség és sztár véli úgy látott már kísértetet ,vagy tapasztalt olyan dolgot amit racionálisan nem tudott megmagyarázni. Természetesen nem csak az átlagember lát kísértetet ,ezt bizonyítja az a sok kísértetészlelés,amit közismert sztárok állítanak.

Judy Garland

Az egyik ilyen nem mindennapi eset 1939 -ben történt az ,,Óz a csodák csodája"című film forgatása alatt,amikor is a Dorothyt alakító Judy Garland a díszletek hátterében megpillant egy gnómszerű szellemalakot,amit mellesleg a kamerának sikerült rögzítenie. Ekkor ez a felvétel lett a filmipar legközismertebb kísértetfelvétele.

 Charlene Tilton

Azóta azonban számos médiaszemélyiség látott kísértetet,melyek közé sorolható a Dallas című filmsorozatból ismert Charlene Tilton is ,aki nagyapja szellemével került közvetlen kapcsolatba. Gyermekkorától kezdődően kísértette nagyapja szelleme egy Hollywoodi lakásban. Miután édesanyjával megelégelte a reménytelen helyzetet,-mivel a kísértet nem hagyott egy perc nyugtot sem - úgy döntöttek elköltöznek egy másik közeli lakásba. Ám a kísértet ott sem hagyta békén őket,emiatt végképp betelt a pohár: elköltöztek az USA déli részére.

 Roger Moore

Roger Moore amerikai színész élete is bővelkedett szellemekkel történő találkozásokban: egyszer hajnalban arra ébredt,hogy egy szellemszerű alak lebeg az ágya felett. A színész szinte kővé dermedt a látvány miatt. Csak az órájára volt mersze ránézni: hajnali 2 óra volt. Miután ez a jelenség másnap is megismétlődött Roger úgy döntött otthagyja a szobát és máshol alszik. Ekkor egy vallásokban jártas ember azt a tanácsot adta neki,hogy nyissa ki a bibliát a 23.zsoltárnál,és akkor a szellem békén fogja hagyni. A színész megfogadta a tanácsot,és a merész húzás bejött. Többé már nem zaklatta a szellem.

 Halle Berry

Nem kis ijedtségben volt része Halle Berry amerikai színésznőnek amikor egy filmrészletet játszott el egyedül egy sötét fészerben,hogy gyakoroljon a produkcióra. Amikor meglátta az ijesztő kísértetet azon nyomban kiszaladt. Bár azt,hogy kísértetet látott azon a helyen,csak később árulta el a kíváncsiskodóknak.

 Robbie Williams

A botrányairól híres Robbie Williams is látott már szellemet,állítja az énekes,akit egyik ismerőse - a Beatles egyik tagja,Ringo Star is megerősít ebben. Amikor Ringo házában élt egy ideig gyakran látta ,hogy a szobában álló karosszékben ül egy idős öregasszony,aki nagyon rossz néven vette ,ha Robbie leül kedvenc karosszékébe. Az öregasszony szelleme állítólag ezé az özvegyé volt aki abban a székben halt meg anno.

Vajon mi lehet ezen extrém találkozások közvetett oka? Lehet,hogy valamit közölni szerettek volna a sztárokkal ? Nem tudjuk. Lehet,hogy a hollywoodi sztárok némelyike egyenesen a szellemeknek köszönheti sikerét? Ki tudja ? Talán csak maguk a szellemek... Egy biztos: A filmet játszó főszereplő cselekvéséhez,filmes jelenetének átéléséhez jelentős mértékben hozzájárultak a szellemekkel történő találkozások

(forrás: blog.xfree.hu)

Amerika leghíresebb kísértet házai - videó
forrás:Solyom