2019. január 27., vasárnap

9 híresség, akik még mindig visszajárnak a túlvilágról kísérteni



Nem kell hírességnek sem lenni ahhoz, hogy az ember visszatérjen kísérteni, főleg ha erőszakos halált halt vagy öngyilkos lett. Persze mégiscsak felvágósabb, amikor egy híresség szellemét pillanthatjuk meg a tükörben vagy mosolyog ránk éjszaka. Egyes szellemvadászok szerint ezek a sztárok életükben is nagyobb spirituális energiákkal rendelkeztek így könnyebben térnek vissza. Íme, az a 9 sztár, aki holtában sem bír magával!

9 sztár, akik holtukban is elég élénkek


Elvis Presley

A király bizony nem nyugszik. Ennek bizonyítéka a Nashville-ben található stúdió, ahol annak idején rögzítették Elvis igen népszerű Heartbrake Hotel című számát. A napjainkban is működő RCA kiadó hangstúdiójában félve merik csak kimondani a király nevét, mert ilyenkor mindig történik valami egészen paranormális dolog. Szétdurran egy villanykörte, eldől a falnak támasztott létra, vagy halk, mélyről jövő suttogást lehet hallani az egyébként kikapcsolt hangrendszeren keresztül.

A stúdióban dolgozók meg vannak arról győződve, hogy ilyenkor Elvis jelét adja annak, hogy jelen van.
Az egyik hangmérnök egyszer azt mesélte, hogy a saját szemével látta Elvis szellemét az egyik raktárban. Elmondása szerint teljesen hétköznapi viselet volt rajta, és amikor a szellem észrevette, elmosolyodott és eltűnt.


John Lennon

John Lennont a New York-i Dakota ház előtt lőtték le. Halála csak olaj volt az egyébként is paranormális ház tüzére, ugyanis Lennon felesége, Yoko Ono bevallotta, hogy egyébként is tapasztaltak szokatlan dolgokat a házban. A tragédia után pedig valószínűleg Lennon is csatlakozott a háborgó lelkek közé.

Például a ház többi kiváltságos lakója a gyilkosság után pár héttel panaszt tettek a gondnokságnál, hogy valaki ólálkodik Lennon egykori lakásában, de akkor felesége már nem lakott ott. A lakók úgy hallották, mintha valaki bútorokat tologatna. De hiába keresték a tetteseket, nem találtak ott senkit. Ám az már szolgálhatott némi magyarázattal, amikor az egyik portás közölte a főnökével, hogy felmond, és csak nagy nehezen sikerült kihúzni belőle rémületének okát: egy árny tornyosult az ágyában fekvő férfi fölé, és rádörrent, hogy ne aludjon. Amikor kinyitotta a szemét, egy éppen eltünedező Lennon arcát látta.

Egyszer maga Paul McCartney mesélte el, hogy 1995-ben éppen egy John Lennon Free as a bird (Lennon szabad, mint a madár) című számát vettek fel Ringo Starral, és George Harrisonnal, amikor szokatlan dolgok történek. Hirtelen lehűlt a levegő, az egyik gitáron pedig teljesen magától megpendült néhány húr. A Ringohoz közeli hangszóróból egy halk “hello” szűrődött ki. A próbákat félbe szakították, mert a társaság minden tagja határozottan úgy érezte, hogy "Lennon nincs túl jó kedvében”. McCartney később elmondta, hogy szerinte John nem akarta, hogy ott vegyék fel a számot, így egy másik stúdiót kerestek, ahol már semmi, avagy senki sem zavarta meg őket.


Marilyn Monroe

A szexszimbólum halálának körülményei a mai napig nem tisztázottak, és sokak gyilkosságra gyanakodnak.

A Hollywood Roosevelt Hotel volt a sztár egyik kedvenc lakhelye, a 246-os szoba és úgy tűnik ez halála után is így maradt. A személyzet többször tett bejelentést egy fehér ruhás nőről, aki szobáról-szobára futkározik, és közben önfeledten nevetgél. Egy vendég pedig a fürdőszobai egész alakos tükörben pillantotta meg alakjában és rámosolygott, de annyira megijedt, hogy inkább elmenekült, semmint köszöntötte volna. Más csendes éjszakákon pedig a hallban felhangzik a Kennedy-nek szánt szülinapi dal, de hiába keresték a forrását. A leírásokból egyértelműen kiderül, hogy Marilynről van szó, aki még állítólag a brentwood-i házában és a kriptájában is kísért.


Harry Houdini

Úgy fest, hogy a nagy szabaduló művész még mindig gyakorol otthonában. A Los Angelesben található, a Laura Canyonnál álló rezidenciája az évtizedek során többször is gazdát cserélt, aminek oka nem más volt, hogy gyakran feltűnik ott a néhai bűvész. Egy 1978-ban feljegyzett beszámoló szerint tányérok kezdtek röpködni a konyhában, és ajtók nyíltak-csukódtak. Bár egyetlen tányér sem tört el, ám a lakókat ez érdekelte akkor a legkevésbé és inkább gyorsan leléceltek. 1985-ben, több évnyi sikertelen árusítás után az egykori Houdini-rezidenciát lebontották.


Lady Diana

Hát, ha valakitől „elvárhatjuk”, hogy visszatérjen kísérteni holtában, akkor az ő. A tragikus balesetben elhunyt hercegnő állítólag többször is felbukkant Windsorban. Egyszer például egy ebéd során jelent meg a rémült királyi család előtt.
Egy másik alkalommal Károly herceg és Priscilla esküvői szertartásának próbáját zavarta meg, és ez eset olyan jól sikerült, hogy a menyasszony elájult. Ennek az esetnek a forrását nem jelölték meg a londoni lapok, de még a The Sun is lehozta a történeteket, tehát minden bizonnyal megbízható forrástól származnak az infók.

Grace Kelly

Stephanie, Monaco hercegnőjének egyik érdeklődési köre a zenélés volt. Elmesélte, hogy a tervezett lemezhez már csak egy dal hiányzott, de nem tudta megírni azt, hiába próbálta magából kierőszakolni. Monaco-i házában várta a csodát, ami meg is érkezett édesanyja Grace Kelly képében, - autóbalesetben hunyt el - aki mosolyogva közölte vele, hogy azért jött, hogy segítsen neki. Végül édesanyja szelleme szabályosan lediktált neki egy dalt. Stephanie állítja, hogy nem képzelődött, Grace mintegy két órán keresztül volt ott vele, és csak a dal feljegyzése után tűnt el.


Amy Winehouse

A 27 évesen az otthonában, alkoholmérgezésben eltávozott énekesnő ex-partnere, Pete Doherty egészen Párizsig menekült, amikor Amy háromszor-négyszer feltűnt a lakásában árnyékként és a tükörben is. A „poén” ebben az, hogy a hírhedten kábítószer problémákkal küzdő Pete ekkoriban már tiszta volt vagy elvileg nem hallucinálhatott…


 Anna Nicole Smith

A seminole-i Hard Rock Hotel egyik hotelszobájának fürdőjében találták holtan az egykori playmate-t, aki még mikor élt ugyancsak azt mesélte, hogy már bújt az ágyába szellem. Igen, szellemszexre. De mióta ő meghalt, a hotelben a szobákat újraszámozták és egyes beszámolók szerint Anna Nicole a folyósokon sétál, és keresi halála helyszínét.


 Michael Jackson

Úgy tűnik Jacko sem tartozik éppen a nyugodt békében típusú holtak közé. Bár Amerika több területén is látni vélték már, talán megbízhatóbb forrásnak számít a saját húga, - legalábbis a kevéssé ismert - LaToya Jackson, aki egyszer a Celebrity Big Brother című valóságshow-nak, elárulta, hogy még mindig gyakran érzi a bátyja jelenlétét. Azt is megjegyezte, hogy gyakran hallja, amint az elhunyt sztepptáncol a házában és erre egy másik fültanúja az egyik testőre, aki egyéb zajokat is szokott hallani.

De ott van még Will.i.am is. Jackson a halála előtt egy visszatérő lemezén is dolgozott, aminek Will.i.am volt a producere. Rengeteg időt töltöttek együtt és mondhatni össze is barátkoztak. Olyannyira, hogy Jacko még mindig a Black Eyed Peas frontemberét látogatja, legalábbis Will elmondása szerint, aki a házában lévő stúdiójában lakik. Jacko furcsa jelenésekkel igyekszik felhívni magára a figyelmet, amivel csak halálra rémiszti az énekest.
 (forrás:noiportal.hu)


9 kép ami bizonyítja a szellemek létezését - videó
forrás:Legginor 2.0