2023. június 29., csütörtök

Dr. Arkagyij Petrov Életfa módszere



Az ÉLETFA tudásrendszerének a kifejlesztője, az orosz filozófus, író, a bioinformációs technológia egyik legfontosabb képviselője Dr. Arkagyij Petrov, a harmonikus és teremtő Világ létrehozásának oktatója.

Dr. Arkagyij Petrov

Az Életfa tudásrendszerét azzal a célból alapította meg, hogy az Emberről, a valóság irányításáról, és az erre alapozott egészség helyreállítás technológiáról szóló tudást elterjessze. "A Világ teremtése" című trilógiában a szerző leírja, hogyan változott meg az élete 50 évesen. Hogyan regenerálódtak a kórházi műtétre kényszerített veséi? A tudós ateista igencsak megrökönyödött, amikor a kórházban fekve, képeket, ábrákat, fényeket látva a veséi spontán regenerálódtak. Az orvosok nem tudták megmagyarázni a gyógyulást. Később ő ezt a Teremtőbe vetett mély hitével magyarázta. Elbocsátották a kórházból.

 Ekkor kezdte meg kutatásait és felfedezéseit a sejt és a szervregeneráció terén. Saját magán helyreállította az évekkel korábban eltávolított epehólyagját. Ultrahangos leletei bizonyítják a testében ismét megjelent epehólyagot. Látása megjavult, szemüvegét nem kellett többé elővennie. Közvetlen utasításokat a Teremtőtől kapott. Tudata felébredt. 


Könyvében megismerhetjük az első tapasztalatokat a korábban sebészileg eltávolított szervek regenerációjáról, a szervezet fiatalításának technológiáját, a sejtszintű metabolizmus irányítását, az onkológiai megbetegedések folyamatának átírását és a bekövetkezendő események irányítását és harmonizációját. 
Az ÉLETFA: ez az ember lelkének a szimbóluma és nem véletlen, hogy az ÉLETFA életértelmezés gyakran összekapcsolódik az ember meggyógyulásával. Összekapcsolódik olyan módon, hogy elegendő a technológiákat alkalmazni és másképp gondolkodni, s az ember meggyógyul. De valójában a kapcsolat visszafelé is értelmezhető: 
VILÁGMEGÉRTÉS ÉS MEGGYÓGYULÁS.

- forrás: vegtelenforras.hu -

- - - - - - - 

Az ember Lelkéről - videó
Arkagyij Petrov bölcsessége bevezet minket az Ember-Világ-Teremtő egységes, és mégis struktúrált, megismerhető rendszerébe.
forrás:Végtelen forrás