2023. június 22., csütörtök

MEGTÖRTÉNT ESETEK AVAGY A VÁLTOZÓ SZEMÉLYISÉG - Tudod, hogy ki vagy?

 

Meséltem már több esetet nektek, amikor meghalt ősök, rokonok itt ragadt lelkei uralnak valakit. Arról is meséltem, hogy sok inkarnációs könyvet olvastam, amiket pl. klinikai pszichológusok írtak, annak megtapasztalásáról, hogy léteznek ezek a jelenségek.

Egy jelenség addig misztikus, míg meg nem érted. A tudománynak meg minden misztikus, amit műszerekkel nem tudnak kimutatni. 

250 évvel ezelőtt a sima elektromágneses jelenség is misztikus volt a tudománynak, ettől még léteztek a szemmel nem látható elektromágneses sugárzások. Ilyen elektromágneses sugárzások viszik nektek otthonotokba ma már, a szemmel láthatatlan TV adásokat is, amit a TV dekódol és nézhetitek a műsort. Valószínű sok-sok olyan fizikai jelenség van, amit még műszerekkel nem tudunk mérni, érzékelni, ettől még léteznek, hasonlóan az elektromágneses sugárzásokról, amiről meséltem. Ilyen pl. a kvantum és szubkvantum világ, ahol olyan történések folynak, amik az anyagi világban nem, kutatják ezeket folyamatosan.

Jelen történet egy állításon mutatkozott meg. Biztos ismertek olyan embereket, vagy köztetek is van olyan, aki folyamatosan küzd magával, mintha a személyisége változna ide-oda érthetetlenül, ennek egyik oka lehet egy földhözragadt lélek. 

Esetünkben a 30 éves férfin egy meghalt rokonának lelke maradt itt, és folytatta az élet élvezését a 30 éves férfin, akinek személyisége így változott, persze ő ezt sima belső vívódásnak hitte, hogy nem tudja mit akar. 

A 30 éves férfi ivott, nőzött, és próbált ebből kiszabadulni, nem érezte ebben jól magát, de mindig valami átvette rajta az uralmat. Hát ez az elhunyt rokon volt, aki pontosan ilyen életet élt, és hirtelen eltávozott, de a lelke itt maradt, és egy másik testen vette át az irányítást időnként. Leválasztva és elküldve a rokon lelkét a fénybe, lassan beindultak a változások a fiatalemberen.

Nem kívánok vitatkozni vagy bárkit meggyőzni arról, hogy ilyen jelenségek millió számra léteznek, magam láttam, megtapasztaltam több esetet, és tudományos szempontból is tudom értelmezni ezeket. Tehát ma már vannak módszerek, rajtad áll elindulsz e. A sorok mindig azokhoz jutnak el, akikhez kell.

- forrás: ProfBókkon István -

- - - - - 

Kapcsolódó írás

 DR. EDITH FIORE NYUGTALAN HOLTAK 

https://dszilvia.blogspot.com/2020/03/dr-edith-fiore-nyugtalan-holtak.html 

- - - - - - 

 DR. EDITH FIORE NYUGTALAN HOLTAK (részlet) - videó
forrás:ThinkingAllowedTV