2013. szeptember 28., szombat

A Föld egy játszótérA mai ember egyik fő betegsége, hogy nem a magasabb energiából táplálkozik. Egymástól várjuk az energia-pótlást, ezért emberi kapcsolatokon keresztül, emberi játszmákban igyekszünk táplálni magunkat. Ez az energia-szerzési mód mindenképpen veszteséget hoz.
 
 
Mindenki a saját szívéhez szeretne eljutni, csak elfelejtettük az ide vezető utat. Nem csak teremtett lelkek, hanem teremtő lelkek is vagyunk, isten-gyermekek, és ha felnövünk, részt veszünk az Univerzum munkájában. Ezt hívjuk életfeladatnak itt, a Földön, és ezt a feladatot oly sok ember keresi manapság.
Ha megtanulod, hogy a Föld egy játszótér, ahol csak úgy tudsz játszani, hogy közben nem bántasz másokat, akkor jó úton jársz.
Ha már át tudod ültetni a gyakorlatba, amit a lelked megtanult, az már ér valamit.
Ha segítesz magadon, és utána segítesz másoknak, sokkal közelebb jársz az angyalokhoz, mint a megvilágosodottak és a mesterek.
Ezen az úton különböző szinteket járunk még mindannyian. A cél, hogy a bennünk lévő létrán egyre magasabbra jussunk, minél közelebb az Univerzum, a Teremtő, az Egység energiájához.
(Balogh Béla)