2015. november 4., szerda

Richard Gere elárulja a gyakorlatot, ami megváltoztatta az életét!



Előbb-utóbb mindenki rájön, hogy mi az a kis praktika, amivel élhetőbbé, szebbé, boldogabbá varázsolhatja a körülötte levő világot, és saját életét is. Mindenkinek szüksége van egy kis „varázslásra”, hogy elérje a felhőtlen boldogság pillanatát.




A világhírű színész, Richard Gere elárulta, hogy ő mit tesz minden nap boldogsága érdekében.

„Létezik egy nagyon hatásos gyakorlat, amit évekkel ezelőtt kezdtem el használni. Az első dolog, ha egy személyre vagy egy állatra gondolok, vagy, ha először találkozom velük, mindenképp az mondom nekik, hogy: „Kívánom, hogy boldog légy.


 Fotó: Arte em madelra/Flickr.com


Nagyon fontos, hogy ne csak kívánjam, hanem valójában úgy is gondoljam. És ez a gondolat mindent megváltoztat közted és az illető személy között. A dolgok ezután úgy fognak történni, hogy minden rendben legyen.

Tapasztalatból mondom ezt. Néha voltak nagyon nehéz helyzetek, emberek és találkozások. De, ha ezzel a gondolattal indítottam, minden megváltozott. Érdekes látni, hogyan alakulnak át a negatív gondolatok, érzések, történések.

Alakítsd át a történéseket, mond ki, kívánj boldogságot, és felhőtlen lesz körülötted mindenki. Próbáld meg, és meglátod egyetlen mondattól, mennyire megváltozik az életed.”
(forrás:filantropikum.com)