2017. március 28., kedd

Egy kislány anyukája úgy hiszi, hogy elhunyt barátnője látogatta meg gyermekét, amit filmre is vett



Jessica Lewis éppen 9 hónapos kislányát filmezte, ahogy a nappaliban játszik. A rákövetkező napon Jessica megnézte a felvételt és azonnal megállította, amikor észrevett valamit, ami előző nap elkerülte a figyelmét.


Nylah éppen a szokásos módon játszott, amikor hirtelen valami megragadta a figyelmét. Egy fehér fény jelent meg, ami átrepült előtte és a szobán, ami olyan gyorsan mozgott, hogy alig tudta követni a tekintetével.

A kislány ezután elkezdett mászni a furcsa lebegő "gömb" alak után és még integetett is neki.

Jessica szerint Nylah visszaül a szőnyegen ugyanarra a helyre, ahol az alak először megjelent, és azóta "láthatatlan" dolgoknak integet.

A történet itt kezd igazán furcsává válni. Jessica közeli barátja tragikus hirtelenséggel hunyt el rövidel azelőtt, hogy Nylah megszületett. Jessica szíve összetört, hogy a legjobb barátnője soha nem fog találkozni egyetlen gyermekével.

Jessica a Nylah-ról és a rejtélyes fehér fényről készült felvételt feltöltötte a Facebookra pontosan egy évvel azután, hogy a barátnője meghalt. A hozzászólók Jessica elhunyt barátjára kezdtek utalni, és Jessica ezután jött rá, hogy lehetséges, hogy ez a fény több volt, mint ahogy eredetileg gondolta.

A felvételen 1 perc 30 másodpercnél egy suhanó hang is hallatszik, ahogy a fény a kamera felé repül.
(forrás: ujvilagtudat.blogspot.hu)